Samsunlular buluşuyoruz

ınş ablacım hep dua ediyorum ama işsiz olmakta zor oluyor ben evlenmeden önce calışıyordum ve ailemin yanında rahattım burada öyle degil ablacım cok zor oluyor istediğim bişey oluyor söyleyemiyorum kayınvalidem zaten farklı bi kadın gidiyor bişey alıyor üzerime begenmiyorum sonra surat yapıyor begendim desem hep öyle seyler alıyor hiç sevmiyorum bu yüzden cok zorluk cekiyorum ablacım yoksa esimle kuru ekmek yemeye razıyım ......

slmm kızlarr ilk 8 sayfayı okudummm buluşmayla ilgili bi şey yookfisfisfis
karar vermedinizmi daha
bu arada samsun atakum da oturuyor ve çalışıyorumhihoyyyt
39 yaşında evlii 2 koooooççççç annesiyimmm hepiniz öpüldünüz:lepi:a.s.

canım benim; kayınvaliden oğlumun işi yok bari gelinimin ihtiyacını ben karşılim diye sana alıyordur tabii o yaştaki insanın zevki çoğu zaman genç yaştaki insanın zevkini tutmaya bilir ben anlıyorum seni ama sende kayınvalidene büyügün olduğu için eşinin annesi olduğu için hiçbir zaman beğenmediğini belli etme kırılmasın nitekim o bir anne çünki o hediyeyi sana alarak bir nevi oğlunu ve seni mutlu etmeye çalışıyor ama madem aldıklarını beğenmiyorsun istersen bir de şu şekilde dene bu konuyu eşine anlat (kırmadan) eşin annesine -anne gülseneme birşey alıcan zaman onu da götür hem ona yürüyüş olur hem sana arkadaş olur desin dolaylı yoldan belki kaynanan annar ne demek istendiğini

canım benim samsunlular olarak topiğimizde şöyle cümbür cömaat bir araya gelip iyice kaynaşamadık ki sadece sürekli olarak 5 kişi yazışıyoruz gerisi nerde az kişiyle buluşma olmaz biraz daha zamana ihtiyacımız var ama başaracağızzzz:lepi::lepi::lepi:

Ablacım ben esime herseyimi anlatırım Kayınvalideme karsı hiç onu kırmıyorum ne dese yapıyorum aldıgı seylere bişey demiyorum ama huyu biraz farlı esimde kızıyor bazen huyuna bu yüzden zor oluyor
hersey benim istediğim olsun diyhor kayınvalidem esimle hiç anlasamıyorlar bu yüzden ben aradakalıyorum yani anlıcan abla benim eşimle aramda hersey mükemmel hatta süper kayınvalidemle
anlasamıyoruz tabi buda benim içim içimi yiyor esim diyor ben konusayım annemle bu kadar üstüne gelmesin falan diye ama o zmanda niye erkana söylüyorsun diye konusacak birsürü benim kayınvalidem cok farklı bi kadı hiç anlayamıyorum onu...:

sıkma canını allah büyüktür herşey düzelir sen bir doğum et kaynananın gözü torunundan başka kimseyi görmez sen de rahat edersin :dance: görümcen kaynın varmı senin. ailen burdamı?

ınş ablacım hersey yoluna girer Evle bekar bi görümcem var 15 yasında o pek konusmaz zaten içine kapanıktır onunla bi sorunum yok AllahtanAblacım benim ailem ankarada burada kimsem yok Evlendiğimden beri 2 defa gittik ankaraya cok özlüyorum onları birazda o yüzden sıkılıyorum belkide ablacım.....

ablacım ben bilgisayar proglamlama mezunuyum bi halı fabrikasında stok elemanıydım yani bütün malların giriş cıkışlarını yapıyordum tabi kacınca iş yerime bile haber vermeden bitti işim Ama su anda eşimin işi daha önemli ablacım ben cıkmak zorundayım esim istiyor pc yi hemde yarın sabah erkenden işkura gelecegiz öpüyorum seni kocaman iyiki varsın kendine cok iyi bak görüşürüz yarın tatlı ablacım benim:1hug:

tamam canım ben de öptüm kendini özletme kaydirigubbakcemile3

geldimm geldimmm ....
yaa sormaa canımm yaa temzilikk yapıyozzzz yoruluyorummmgecelrii ouramadım ghiçç bu gece oturuyum dedimm özledimmmm

neyse bu seferlik af ettim bidaha olmasın:roflol: buarada güle güle kirlenin:roflol::roflol::roflol::roflol:

tşklerr...canımmm aman yaa kirlenmesinnn valla cırkımm çıktı inna kiii:):)
bitti ama yarın yerleştirmesiii kalıyoo allahın izniyle bitcekk nsy canım sen neler yapıyosun görüşmeyeli):)

iyim çok şükür bir yaramazlık yok ev iş çocuk derken gün bitiyor arada buraya takılıp motive oluyorum işte:)

kızlar ben burdayım biraz canım sıkkın ama yinede burdayım kendimi anlatayım hemşireyim çocuğuma bakmak için istiffa ettim eşim dr özel hastanede çalışıyor 25 yaşındayım bedirhan isminde yaramaz bi oğlumvar tekrar merhaba herkese

merhaba bayanlar..
sohbet yrümüş gitmiş maşallah..ben katılamadım.
buluşma günü kararlaştığında bana da haber verin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…