Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
evettt bende katılırım nerede nasıl

canısı nasılsın
günaydın samsunun güzel hatunları
arkadaşım kaynaşabildinmi bak ne gadaaaaaaaaaaa
samsunlu arkadaş bulşmuşsun haydin bakalım buluşmanızı dört gözle bekliyorum takipdeyim
bende gelmek isterdim ama ben daaaaaaaaaaa çok uzaklarda oturuyorum saygı ve sevgiyle kalın

oooo muhabbet koyu çok güzel burası yaaa zevkli bende samsunluyum samsun merkezde oturuyorum eşim çarşambalı grazyl sen de çarşamba da oturuyorsun demekki eşimin köyüde demirli kızılotu bilirim çarşambada merkezi de biliyorum az ama

selam canlarımya ne guzel carsambalı arkadasalrımda var burda sagolun gercekten her mesajınız okadar sevındırıyokı bneı gelemesenızde uzakda olsanız da samsunlu olmsanaız da uraya gelıp ılgılendıgınız için cok tesekkur ler kızlar ve hayırlı cumalar kızlar bugununuz mutlu ve huzurlu ve bok paralı gecsın opuyorum sızlerii

canım ya sen su an burda degılsın dımı sana canlı baglancaktık carsambanın koyunde oturuyorummm kız koy dersem ınanma ha burası koyu aşmış anam buralrda pek sosyetıkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çarşamba helede demirli köyü köy değil kasaba gibi düşünün arkadaşlar hele bayanları kızları çık bakımlıdırlar süslülerdir

evett ben samsunda değilim maalesef!:1no2:
muğlada yaşıyorum uzun zamandır!
hangi taraf orasıı??:sm_confused:
karşiı geçe mi beri geçe mii???kaydirigubbakcemile3

kavak dibinde petrol istasyonu var arabalara oradan biniliyor demirlide varda kimi sayim sana aklıma pek gelmiyor

anladım canım beytul kılıç bılırmısınız yada hoca varya burda muzaffer dıye

buluşma ne zaman nerde olacak kızlar ben önceki buluşmaya gidememiştim inşallah bu kez gelebilirim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…