Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
suprensesi nereye gidiyorsn canım

canım çağrı merkezi kursu alıyorum,sahipleri çarşambalı olan bir otobüs firmasının merkezi var otogarın üst katında,türkiyenin çeşitli yerlerinden 444 .. .. numaralı tel.arayınca burası,samsun çıkıyor eğitime aldılar beni ama hemen iş başı vermeyeceklermiş,15 gün gidip geliyorum işte ne olur bilmiyorum geri kalan zamandada iş arıyorum..(reklam vermeden nasıl anlattım ama kazen abicim bak ne cümleler kuruyorum..opuyorumnanaktan)
dün akşamda mide bulantısıyla uyandım,acayip kötüyüm bu akşam bir sürü tahlil yaptırdım bişey çıkmadı sanırım stres,sıkıntı hadi buluşalımda keyfim yerine gelsinkaydirigubbakcemile

hey kımse yokmu ya nerdesınız ne oldu ya nazar mı degdı bıze yoksa

ben diyorum hocaya gidelimde gelmiyon benimle,gör bak nazarada
geldik:nazar::nazar::nazar:

sorun bensem gelmeyeyim buluşmaya aa:jeyyar:

selam kızlar buugn hava yagmurlu yaa haftaya cumartesı bu işi yapalım dıyorum ne dıyosuınuz

günaydın kızlar kusura bakmayın ya topikten vazgeçmiş değilim benim kızla ancak siteye girebiliyorum topiğe bakıp çıkıyorum fazla kalamıyorum canlarım nasılsınız oh ne güzel valla buluşun buluşun ben nasıl gelcem yaa :( biraz zorr hatta ümit yok ama gelmiş kadar olcam siz buluşup fotolarını buraya ekleyince

günaydın kızlar kusura bakmayın ya topikten vazgeçmiş değilim benim kızla ancak siteye girebiliyorum topiğe bakıp çıkıyorum fazla kalamıyorum canlarım nasılsınız oh ne güzel valla buluşun buluşun ben nasıl gelcem yaa :( biraz zorr hatta ümit yok ama gelmiş kadar olcam siz buluşup fotolarını buraya ekleyince

canımcım ya ıkı saatlık kaçamazmıısn hıçmı kandıramazssın senı beklıyorum gelmeye calış kocanı kandırmak sana dusuyo canım soyleeme yada anneme gıdıyorum da dıyebılırsın sıkılırsan da gıdersın yanı

canımcım ya ıkı saatlık kaçamazmıısn hıçmı kandıramazssın senı beklıyorum gelmeye calış kocanı kandırmak sana dusuyo canım soyleeme yada anneme gıdıyorum da dıyebılırsın sıkılırsan da gıdersın yanı

yok canım ya ne sıkılması aşkolsun sıkılırmıyım ben sizlerin yanında zaten iki insan yüzü görmeye hasret yasıyoruz canım ne kadar anlatsamda bilemezsin işte gelmeyi çokçok isterdim ama bilmiyorum galiba gelemicem napalım artık ben de size burda eşlik ederimm senağlama

yok canım ya ne sıkılması aşkolsun sıkılırmıyım ben sizlerin yanında zaten iki insan yüzü görmeye hasret yasıyoruz canım ne kadar anlatsamda bilemezsin işte gelmeyi çokçok isterdim ama bilmiyorum galiba gelemicem napalım artık ben de size burda eşlik ederimm senağlama

canım eşin cumartesı calışıyomu çalısmıyosa senı evden alamay gelecm ha haberın olsun kız gelmek ısteyıpde gelemıyosun ya ondan ısrar edıyorum sana yanlış anlama bastan kestırıp atsaydın bu kadar ısrar etmezdım balım ya gelmenı gercekten cok ıstıyorum senıde anlayabılıyorum ılk buluşmamdada eşimı zar zor kandırmıştım

canım ınsallah kalabalık oluruz bunu cok ıstıyorum cunkı bakalım kusummm var eglcekmış ama bakalım o ne dıyecek

kuusuum ayın 10 dan sonra gelecek canım,haftaya cumarteside benim için zor ama siz yine plan yapın en azından uğramaya çalışırım benim sevgilimin doğumgünü pazar günü ,biz şehir dışına kaçacaktık gerçi ikimizde farklı şehirdeyiz ya ne yapayım ne zaman buraya gelse sobeleniyorum bu seferde 1-2 gün kalacak böyle bir çare buldum ama siz plan yapın en kötü ihtimal uğrarım opuyorumnanaktan

kuusuum ayın 10 dan sonra gelecek canım,haftaya cumarteside benim için zor ama siz yine plan yapın en azından uğramaya çalışırım benim sevgilimin doğumgünü pazar günü ,biz şehir dışına kaçacaktık gerçi ikimizde farklı şehirdeyiz ya ne yapayım ne zaman buraya gelse sobeleniyorum bu seferde 1-2 gün kalacak böyle bir çare buldum ama siz plan yapın en kötü ihtimal uğrarım opuyorumnanaktan

canım ya dmek dogum gunu ne bılım yapalım dıyorum bede cunkı mıllet ta otekı haftayı beklermı bılmem bende carsambada oturuyorum zaten gorumcemgelır eltım gelır dıye aklım ckıyo oz amanda ben gelemem kaynanam gondermez onalr gelıyo felan der
ne yapsak acaba sensız de olmaz

canım ya dmek dogum gunu ne bılım yapalım dıyorum bede cunkı mıllet ta otekı haftayı beklermı bılmem bende carsambada oturuyorum zaten gorumcemgelır eltım gelır dıye aklım ckıyo oz amanda ben gelemem kaynanam gondermez onalr gelıyo felan der
ne yapsak acaba sensız de olmaz

samsunda enseleniyorum ben her seferinde de...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canımcım senı unuturmuyum ya kız okadar da degıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anlıyorum canım nereye gıtcenız pekıı kötükedihüso kötükedihüso

bilmiyorumki kıyıda köşede kalmış yer arıyorum aslındakaydirigubbakcemile3araştırma halindeyim ama bence siz planı yapın nasılsa ctesi bir şekilde gelicem artık kaydirigubbakcemile4 amam kuusuum ayın 10 da geliyor ben tel.da görüşüyorum onunla olmadı yarın ararım kesin öğreniriz çünkü hamiş olduğu için son karar doktorun izin almasıda gerekiyor,onu ben yarın öğrenirim netleştiririz olur mu

selam canım naber işte calışmıyorum bana bu iş konusunu bıarz acıklarmısın canım özelden yazıyorum ama gıtmıyo mesaj bu arada sefa karamuk dıye bıırnı tanıyomusun canımm
yok canım tanımıyorum bende mesaj atamıyorum yüz yüze görüştüğümüzde anlatırım yada 21 kasımda eğitim toplantısı var katılmanı isterim ama o zamana kadar görüşürüz diye umuyorumsüprizzzzz

kızlar cumartesi olursa akşam olsun ben çalışıyorum cumartesi :gitme: akşam olsun o zaman yada pazar günü olsun da

Back