Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
napıyım başka türlü işte bulamıyom,geleyimmi grazyl
gitmee hocyaa neyimmm!!!:olmaz:
bakk emell yinee kudurduu durmuyoo öptümm şimdilikk!!opuyorumnanaktangamyoncuiremsu
biraz hava almasıı lazımmm!!
öff derss nasıll çalışşcammm benn yaa??akannehir

gitmee hocyaa neyimmm!!!:olmaz:
bakk emell yinee kudurduu durmuyoo öptümm şimdilikk!!opuyorumnanaktangamyoncuiremsu
biraz hava almasıı lazımmm!!
öff derss nasıll çalışşcammm benn yaa??akannehir

bende işe girseydim açıköğretime yazılacaktım 4 yıllığa tamamlamak için şimdi yazılamam harç dünyanın parası

ay allah güleceğim yoktu kıs muzaffer hoca sana kısmet bulursa yaşlı yaşlı baylar bulur :)):sm_cool:

zengin olsundakaydirigubbakcemile3

kasım 8i benim sevgilimin doğumgünükafamçokkarıştıneyse siz ayarlayın ben uyarım aslında bayram da var hem kuusuum ayın 10 da gelecek

grazyl götürcenmi beni muzaffer hocaya,ay sevgilim burayı okusa beni fururr,aslında ben şaka yapıyomdakaydirigubbakcemile3aşkım tüm dünya bir yana sen bi yana:asigim:

zengin olsundakaydirigubbakcemile3

kasım 8i benim sevgilimin doğumgünükafamçokkarıştıneyse siz ayarlayın ben uyarım aslında bayram da var hem kuusuum ayın 10 da gelecek

grazyl götürcenmi beni muzaffer hocaya,ay sevgilim burayı okusa beni fururr,aslında ben şaka yapıyomdakaydirigubbakcemile3aşkım tüm dünya bir yana sen bi yana:asigim:

kız bana bak yakışıklı bulmuşun daha ne işin var hocada sen carpıkmıısn nazrmı var sende bacım ona gıt zaten hep oyle dıyo yaa kız dur senı sevgıılıne sıkayet edım ben :oklava::oklava::oklava:

selam canımnaber bakıyorum da topgı ılk sen acıyosunn canım opuyorumnanaktan

bende işe girseydim açıköğretime yazılacaktım 4 yıllığa tamamlamak için şimdi yazılamam harç dünyanın parası
mutlu hafta sonları kızlarr!!opuyorumnanaktan
hangi bölüme yazılacaktın?
ilk fırsata tamamlamaya çalışş bence de!!a.s

grazyl et kıs et bulmuş yakışıklı bir tane hocaya gidecekmiş elindekini de kaybedecek yaa

aşkolsun yaaakaydirigubbakcemile3

mutlu hafta sonları kızlarr!!opuyorumnanaktan
hangi bölüme yazılacaktın?
ilk fırsata tamamlamaya çalışş bence de!!a.s

2 yıl okudumya canım 2 yıl da açıktan işletme yada iktisat okursam 4 yıllık olmuş oluyor,bakalım işallah

grazyl et kıs et bulmuş yakışıklı bir tane hocaya gidecekmiş elindekini de kaybedecek yaa

zaten ben bu benim yakışıklıya büyü yapacam,hani benden ayrılmasın felan diye siz anlamıyorsunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben geldımm kaydirigubbakcemile4 nabersınız bakalım kızlar ya 3 gundur net yoktu gıreemdıne napıyonuz bakalımmm zemuszemus

selam kızlar ben geldımm kaydirigubbakcemile4 nabersınız bakalım kızlar ya 3 gundur net yoktu gıreemdıne napıyonuz bakalımmm zemuszemus

amaninnn bu topik ne kadar boş kalmış böyle,kızlar ben yokum hadi neysede burayı boş bırakmakta olur mu aaa:olmaz:

Back