Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
geç yapın yaa zaten bende gleicem sizin buluşmya...kasımın 10 gibi gelcem inşallah beklediniz madem bayram bitimine kadar da ordayım ..ben ordayken yapın buluşmayı ayrıca bizde bugün yaptık süper bi buluşma ...inşallah sizleride görmek nasip olur dünya gözüylen

kusuummmmm

kızlar ne guzel buluşmalar oluyo dımı kızlar ınsalla bıızmkı daha kalabalık olacak:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

inş yaa hem kalabalık hem eğlenceli bi grup oluruz ve güzel bigün geçiririz.. a.s.

bi sakıncası yoksa ben annemide getiricem çok merak edio sizleri kaydirigubbakcemile3

inş yaa hem kalabalık hem eğlenceli bi grup oluruz ve güzel bigün geçiririz.. a.s.

bi sakıncası yoksa ben annemide getiricem çok merak edio sizleri kaydirigubbakcemile3

yok canım ne sakıncasıı olucak gelsın tabııızemuszemus

selamm şekerlerropuyorumnanaktan ee hadii buluşunnn!!
ben de buralardann bakayımmm sizleree!!!:a015:

keşke bnimde dershanem stajım ve okulum olmasaydı katılmak isterdim:gitme: artık mezun olunca inş.kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
eee bende hem annem hemde teyzemle gelirim ...ozaman kızlar oarmı ..tabi bide kızım olcak ...

ben emmoşumuda getircem ,harika olacak kuusuumda burda olacağına göre süper olacak inşallah

Back