Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
opuyorumnanaktanoh oh bayaga kalabalı gız haaa bende emoşum getırebılırım yanı teyzemın kızını oda sızlerı merak edıyo

evet canım hatta orda degılde bır koyde duruyorum desem ınanırmıısın canımmm

kız bılmedıgınde yok haaa demırlı de oturuyorummm kızılotun ılersınde bacımm

kız bılmedıgınde yok haaa demırlı de oturuyorummm kızılotun ılersınde bacımm

ben çok gezerim canım ne zaman nerde olacağım belli olmaz,gecen markete diye çıktım tekkeköyde buldum kendimi annemde yufka bekliyor evde,arıyor çabuk gel nerdesin marketteyim yoksun kaydirigubbakcemile3

canım bılırmıısn burayı senn yada bılgın yerlrı soyle bakalım canım uykum geldı çıkıyorum yarın gorusmek uzere byy opuyorumnanaktan

canım bılırmıısn burayı senn yada bılgın yerlrı soyle bakalım canım uykum geldı çıkıyorum yarın gorusmek uzere byy opuyorumnanaktan

biliyorum canım ilgi alanımdı bir ara,neyse yat sen şimdi öpüyorum seni yarın gündüz giremem belki gezecem ama uğra sen olurmu

ayy ne güzel şuan samsunda olmayı ne kadar isterim
kızlar ben samsunluyum ama istanbulda oturuyorum,, neyse canlarım benim yerimede eglenın bol bol opuyorumnanaktan

ayy ne güzel şuan samsunda olmayı ne kadar isterim
kızlar ben samsunluyum ama istanbulda oturuyorum,, neyse canlarım benim yerimede eglenın bol bol opuyorumnanaktan

ayy canım benim eğlenmezmiyiz resimlerimize bakarsın olmazmı

iş dolayısıylamı ordasınız canım ,geliyormusunuz samsuna sık sık ay bende ne kadar soru sordumkafamçokkarıştı

yok cnm bız buraya yerlestık oraya sadece yaz tatıllerınde gelebılıyoruz nerınde oturuyorsun sen samsunun

eee bende hem annem hemde teyzemle gelirim ...ozaman kızlar oarmı ..tabi bide kızım olcak ...

oo benim derinimmmkaydirigubbakcemile3

selam canım demek sende samsunlusun evet arkadasımın dedıgı gııb canlı baglanırız sanada :roflol::roflol:

canım ben samsunda degılım aslında carsambayı bılırmıısn sen
günaydınnn kızlarrrrrr!!!opuyorumnanaktan
kuussummmm senn bebeklee samsuna mıı gitcenn kızzzz??akannehir
prensesimm öptüm canımm!!Şeniz
evet grazyl ben de samsunluyummm a.shemi de çarşambalıyızz ama ben çok bilmmiimmm çarşammbiii!!!
merkezde oturuyoduk biz!a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…