Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en uygun sevgi cafe bence diğer yerler uzak olur yine de çoğunluk ne derse uyarım..
eşim hanımlar lokalinde buluşun diyor mecidiyede miniçonun üstünde
eşim hanımlar lokalinde buluşun diyor mecidiyede miniçonun üstünde
zaten bu haftasonu olmaz.)
haftaya hafta sonuda olmaz..
biraz daha çoğalalım derim ben.siz bilirsiniz genede
evet evet
geçen samsun çarşıya yemeğe gitmiştik eşimle içerisi birden 25 30 tane teyzeyle doldu
merak ettik ne oluyor dedik
bugün hanımların günü var dedi
biz de onlar gibi inşallah çok ve gümbür gümbür gidelim ne güzel olur
ha bu arada kızlar çocukla gelebileceğim kolay bir yer olursa daha iyi oliur.piknik işi olmaz çünkü bende araba vardı biliyosun grazly 15 temmuz dolayısı ile sattık.çocuklada imkansız gibi yani.
kale çok güzel atakentte.banada yaklaşık 200 m:)
yer tarifi için şhellin ordan fakülte dolmuşuna biniyosunuz önünde iniyosunuz medivadan 3 durak sonra.
bu arada benim aklıma gülhan yani elf geldi.kış bakçeside var oranın.hemde gerçekten mekan çok güzel.bizim sık sık gittiğğimiz yerlerden.inmsanın o yeşillikde gözü gönlü açılıyor.
benimki bir öneri elbette.
geç yapın yaa zaten bende gleicem sizin buluşmya...kasımın 10 gibi gelcem inşallah beklediniz madem bayram bitimine kadar da ordayım ..ben ordayken yapın buluşmayı ayrıca bizde bugün yaptık süper bi buluşma ...inşallah sizleride görmek nasip olur dünya gözüylen