Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
herkese uygun bigün ayarlanır inş grazylcim a.s
ilk buluşma toptepe meşe tesislerinde olmuş sanırım..

Türkişte Kale restorant var çok güzel bi mekan, tabi sadece bi öneri belki uzak diyenler olabilir..

nerde canım kale restaurantkafamçokkarıştı

nerde canım kale restaurantkafamçokkarıştı

türkiş dediğim için kafan karışmış olabilir, tam adres veremicem bende bilmiorum çünkü kaydirigubbakcemile3

gülhan körfez bunları biliomusun o taraflarda işte.. samsun kale restaurant yazarsan çıkıo nette..

türkiş dediğim için kafan karışmış olabilir, tam adres veremicem bende bilmiorum çünkü kaydirigubbakcemile3

gülhan körfez bunları biliomusun o taraflarda işte.. samsun kale restaurant yazarsan çıkıo nette..

evet canım türkiş dediğin için kafam karıştı,bence belediyenin birimlerinden biri olsun amisos olabilir,sevgi kafe de olabilir bilmiyorum gene siz bilirsiniz olmadı oylama olsun

selam canlarım araba sorunumuz olmasın bence mesela bu senenın yazını son bır pıknıkle gecırelım olurmu herkez evınden bırer şeyler getırsın çok guzel olur hımmm cokacimcoook hatta ızgara ay agzım sulandı yaaaa

selam canlarım araba sorunumuz olmasın bence mesela bu senenın yazını son bır pıknıkle gecırelım olurmu herkez evınden bırer şeyler getırsın çok guzel olur hımmm cokacimcoook hatta ızgara ay agzım sulandı yaaaa

iyide canım neresi olabilir piknikiçin,hem ben beceriksizim yapamam bişey

iyide canım neresi olabilir piknikiçin,hem ben beceriksizim yapamam bişey

canım merak etme bır arkadas soylemıştı bıryer ama kafamçokkarıştı unuttum ona sorayım bırde soylerım yerını hem ızgara yaması benden canım merak etme

hafta içi olmasında arkadaşlar ben çalışıyorum yaa hafta sonu olsun olmazmı bende katılmak istiyorum

kaydirigubbakcemile4 selam kızlar nabersınız bakalım canım bızde aıleden gelen bır becerıklık var bu konuda bır etk sorun ızgarayı nasıl tasıyacaz :uhm:

çokta alakgönüllüyüz nerde peki bu yer onu söylesen belki ızgara taşıma konusunda bir fikrimiz olabilir

piknik aslında biraz daha dertli olabilir cnm ya, arabası olmyanlar ellerinde tabak çanak nasıl gelcekler minibüsle yada otobüsle.. hem dediğin gibi ızgarada başlı başına bi sorun nasıl taşıncak CADIARZU

en iisi normal bi cafede yada restorantta buluşmak, tabi çoğunluğa uyarım ben sorun değil opuyorumnanaktan

kızlar arkadasıma su an ulaşamıyorum burda arabası olan yokmu blkı bu işide ben ayarlayabılırım

piknik aslında biraz daha dertli olabilir cnm ya, arabası olmyanlar ellerinde tabak çanak nasıl gelcekler minibüsle yada otobüsle.. hem dediğin gibi ızgarada başlı başına bi sorun nasıl taşıncak CADIARZU

en iisi normal bi cafede yada restorantta buluşmak, tabi çoğunluğa uyarım ben sorun değil opuyorumnanaktan

bencede ya ben sadece yesem olmazmı,piknik işi dertli bir iş gerçi çoğunluğa uyarım bende ama amisosa gidelim olmazmı

canım ya amısosa gıtmadık de yok mesefasi vardıyenelrde var blımıyorum kı ne yapsak

amisosa şehir içinden gitmek için dolmuşa binecen sonra baruthanede inip teleferiğe binecen,bilmiyorum o zaman sevgi kafe olsun mu

Back