Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
en uygun sevgi cafe bence diğer yerler uzak olur yine de çoğunluk ne derse uyarım..

en uygun sevgi cafe bence diğer yerler uzak olur yine de çoğunluk ne derse uyarım..

bencede canım en uygun sevgi kafe,benim için farketmez heryere gelebilirim ama uzaktan gelenler olabilir,çocuğu olanlar,fazla zamanı olmayanlar vs

eşim hanımlar lokalinde buluşun diyor mecidiyede miniçonun üstünde

kızlar günaydın sevgi kafede biz buluşmuştuk..hem havada soğuk oluyor artık dışarda oturulmazki..
daha çok iç mekanı düzgün olan bir yer ayarlayalım bence..

ha bu arada kızlar çocukla gelebileceğim kolay bir yer olursa daha iyi oliur.piknik işi olmaz çünkü bende araba vardı biliyosun grazly 15 temmuz dolayısı ile sattık.çocuklada imkansız gibi yani.
kale çok güzel atakentte.banada yaklaşık 200 m:)
yer tarifi için şhellin ordan fakülte dolmuşuna biniyosunuz önünde iniyosunuz medivadan 3 durak sonra.
bu arada benim aklıma gülhan yani elf geldi.kış bakçeside var oranın.hemde gerçekten mekan çok güzel.bizim sık sık gittiğğimiz yerlerden.inmsanın o yeşillikde gözü gönlü açılıyor.
benimki bir öneri elbette.

evet evet sevgi kafe güzel bir yer olabilir ulaşımda kolay bence amisosda uyar sevgi kafede uyar zemuszemus

eşimle bebeğe bir şeyler almaya gitmiştik kapısında yemek listesi falan vardı yani bilmişliğim yok gidip araştırmak lazım derim
gülhan çok iyi daha önce gitmiştim kış bahçesi falan çok güzel ve büyük bir yer
dediğim gibi her yere uyarım

selm kızlar sagolun onerılerınız içib bakalım çogunluk ne dıyosa ona uyarız dımı bızde zaten bu hafta sonu olmayacak galıba buyuk bır ıhtımalle yanı:çok üzgünüm: cunkı daha dogru durust kımse yok kızlar kızmayın sakın bende cok ısıtoyrum merak edyıorum bıraz sabır oldumu yınede buraya gelıpde topıgımle ılgılendıgınız için cok saglun ben bukadar taelp olmaz dıye dusunmuştumm sagolun gercektennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zaten bu haftasonu olmaz.)
haftaya hafta sonuda olmaz..
biraz daha çoğalalım derim ben.siz bilirsiniz genede

zaten bu haftasonu olmaz.)
haftaya hafta sonuda olmaz..
biraz daha çoğalalım derim ben.siz bilirsiniz genede

canım nabe rnerdesın kız eskısı gııb takılıyosun artık evet bu hafta sonu olmaz cok azız dımı bıarz cogalalım bakalım ne kadar olacaz

evet evet
geçen samsun çarşıya yemeğe gitmiştik eşimle içerisi birden 25 30 tane teyzeyle doldu
merak ettik ne oluyor dedik
bugün hanımların günü var dedi
biz de onlar gibi inşallah çok ve gümbür gümbür gidelim ne güzel olur

evet canım haklsın acelemız yok dımı kızlar çogalmamız için bekleyelım bıraz daha optum canlarımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence bu iki hafta sonu eğitime gidecem şehir dışına evet acelemiz yok demi

böcüküm ALlah razı olsun atakentti hatırlattın bana, kaç gündür 20lik diş ağrısıyla uğraşıorum dengem bozuldu adres bile veremiorum :roflol: türkiş ilersi diorum saf gibi :roflol:

kale yazın çok güzeldi arka bahçesi süperdi 1 ay önce gittim en son ama şimdi soğudu havalar ne yaptılar bilmiorm..

gülhanda çok güzel kış bahçesi gayet hoş, dediğin gibi yeşillikler yetio insana..

herkese uygun biyer olsun evet, ama bende ya kale yada gülhan diorum öneri olarak..

geç yapın yaa zaten bende gleicem sizin buluşmya...kasımın 10 gibi gelcem inşallah beklediniz madem bayram bitimine kadar da ordayım ..ben ordayken yapın buluşmayı ayrıca bizde bugün yaptık süper bi buluşma ...inşallah sizleride görmek nasip olur dünya gözüylen

canım evet gordum cok tatlısınız masalh yanı olur nıye olmasın bız çogalmayı dusunuyoruz zaten canım optum senıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…