- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
herkese uygun bigün ayarlanır inş grazylcim a.s
ilk buluşma toptepe meşe tesislerinde olmuş sanırım..
Türkişte Kale restorant var çok güzel bi mekan, tabi sadece bi öneri belki uzak diyenler olabilir..
nerde canım kale restaurantkafamçokkarıştı
türkiş dediğim için kafan karışmış olabilir, tam adres veremicem bende bilmiorum çünkü kaydirigubbakcemile3
gülhan körfez bunları biliomusun o taraflarda işte.. samsun kale restaurant yazarsan çıkıo nette..
selam canlarım araba sorunumuz olmasın bence mesela bu senenın yazını son bır pıknıkle gecırelım olurmu herkez evınden bırer şeyler getırsın çok guzel olur hımmm cokacimcoook hatta ızgara ay agzım sulandı yaaaa
iyide canım neresi olabilir piknikiçin,hem ben beceriksizim yapamam bişey
hafta içi olmasında arkadaşlar ben çalışıyorum yaa hafta sonu olsun olmazmı bende katılmak istiyorum
canım merak etme bır arkadas soylemıştı bıryer ama kafamçokkarıştı unuttum ona sorayım bırde soylerım yerını hem ızgara yaması benden canım merak etme
vay vay vay becerikliyizde ,sen öğren o zaman
selam kızlar nabersınız bakalım canım bızde aıleden gelen bır becerıklık var bu konuda bır etk sorun ızgarayı nasıl tasıyacaz :uhm:
arabam olsa seve seve..
ehliyeti de yeni aldımdı
ama yok
:1no2:
piknik aslında biraz daha dertli olabilir cnm ya, arabası olmyanlar ellerinde tabak çanak nasıl gelcekler minibüsle yada otobüsle.. hem dediğin gibi ızgarada başlı başına bi sorun nasıl taşıncak CADIARZU
en iisi normal bi cafede yada restorantta buluşmak, tabi çoğunluğa uyarım ben sorun değil opuyorumnanaktan
amisosa şehir içinden gitmek için dolmuşa binecen sonra baruthanede inip teleferiğe binecen,bilmiyorum o zaman sevgi kafe olsun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?