Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
bence sevgi gölü sahil kenarıı soğuk olur havalarda soğudu şehir içine yakın yerler olursa herkezin ulaşımı daha kolay olur gibi geliyo bana siz bilirsiniz yinede

bence sevgi gölü sahil kenarıı soğuk olur havalarda soğudu şehir içine yakın yerler olursa herkezin ulaşımı daha kolay olur gibi geliyo bana siz bilirsiniz yinede

nerseı olsun bacım pekı fıkır ver bu konuda bıze senın kocan ne zaman amlıyat oluyo sende gelsen ya neolur

hanımlar lokali neresi ben bilmiyorum vallahi bencede şehir içinde herkesin bildigi bir yerde buluşalım bi hanımlar lokalini bile bilmiyorum cahalmıyım neyimm:kedi:

evet sanım ya bakalım herkese bu akşam ozelden atacam mesaj sahra ees cııgm sızde bu akşam msn acsanaız ıyı olurrr

ok tamam canım akşam acarım msn fakat ben pc başında oturamıyorum devamlı sen gelince beni titretirsin olurmu şeker

kızlarr öyle deme sebebimm sevgi gölü soğuk olur birde arabadan inince yürünecek birsürü yol var bence oranın içide çok ahım şahım bi yanı yok yani hani yaz olsa güzel olurdu.hanımlar lokalini bende bilmiyorum ama kolaymış yeri bulnur bence...demek istediğim mesela,mecidiye yada çiftlik gişbi merkezi yerlerde bilindik mekanlar olsun hemde ulaşımı daha kolay canlarım... bana gelince eşim hastane hastane dolaşıyo valla bugunlerde hangi gün ameliyat olcak hiç bilmiyoruz daha...

bu akşam msn başında olmam biraz zor belli olmaz yani kendi evime erken geçebilirim..

kız ebruuuuuuuuuuuuuuuu nrdesınkız ckıyorum topıden mesaj yaz dıye gırıyorıum ckıyorum yıne yokk

selam bakıoyrum tarıh bellı oldu burdan ayrılmıonuz yok sahracım var ama bakalım gelceklermı

gunaydın kızlar umarım bugun hepnıız gelırde mekan ve tarıh olayını tam karar verırız

Back