Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
bence buluşmaya gelecek olanların biraz hevesi kırıldı gibi geliyo bana eskiden her kez gelir bişeler yazardı şimdi kimsenin uğradığıda yok...

canım yıyde ben kımseyı ekmedımkı nıye kırgınlar anlamıyorum anıden amelıyat işim çıktı benım ne sucum var bunda

merhaba grazyl
nasılsın nasıl oldun
ne yapacağız buluşmayı
ben artıkafamçokkarıştık hamileliğin sonundayım
doktor 15 aralıktan sonra her an gelebilir bebiş dedi
buluşma ayarlanıncaya kadar ben doğuracam galiiba
bakalım

merhaba grazyl
nasılsın nasıl oldun
ne yapacağız buluşmayı
ben artıkafamçokkarıştık hamileliğin sonundayım
doktor 15 aralıktan sonra her an gelebilir bebiş dedi
buluşma ayarlanıncaya kadar ben doğuracam galiiba
bakalım

canım kız dur deme oyle bne ıyıyım bu buluşma olursa ınan daha ıyı olacam 15 aralıga kadar yapalım oz aman canım sen yıne burayaı boşlama olurmu canım ben arkadsalra maıl atayım hele kız bızde doguma gelırız kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugun gercekten hava cok guzel ya kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım yıyde ben kımseyı ekmedımkı nıye kırgınlar anlamıyorum anıden amelıyat işim çıktı benım ne sucum var bunda

yok tatlım senin suçun var demek istemedim yanlış anlama sakın beni :) senin suçun neden olsunki hani buluşma hep ertelendi falanya biraz hevesleri kırıldı gibi geldi bana önceden herkez gelirdi şimdi zor uğruyorlar..ondan dedim:delphin:

selam canım sen gelmıyecekmıısn yıne olursa ama ben gelmenı çok ıstıyorum dur msn vereyım ozelden ok

selam canım sen gelmıyecekmıısn yıne olursa ama ben gelmenı çok ıstıyorum dur msn vereyım ozelden ok

canım ya:1hug: ne bilim hayatım vallahi bişey diyemem şimdiden şimdi düşündüğünüz bi tarih varmı kızlarr yakın zamandamı düşünüyosunuz yanii

valla canım hele gelseler kızlar dusunecezde kımse yok herkese ozelden attım bakalımm beklıyorumm

slm kızlar yinemi buluşma var ben bu kez gelemem heralde zaten gecende tek gelen ve ortada sap gibi kalan bendim grazyl yanlış anlama tatlım sözüm sana deil sonuçta seninki sağlıkla ilgili fakat digerleride gelmemişti peki onların gelmeme sebebi neydiki

gunaydın kızlar hayırlı pazarlar bugun gezıyonuz galıba akşama beklıyorum habererınızı optumm kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bakıyorum da kımse yok yıne nerdesınız bakııym :oklava:beklıyorum sızı valla topıgı yukarlarda tutmak için dakıka bası bakıyorum yav

Back