Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
arkadaşlar ben birazcıcık geç kalablirim sebebi okuldan 12:20de çıkıyorum eve gitmesi 12:40 giyinip falan derken 13:10 olsa en geç 13:40da gelirim ama hedefim 13:25 :D ama kesin gelicem kusura bakmayın.benim için program değiştirmeyin belki erken çıkablirz okuldan duruma göre değişiropuyorumnanaktan

tamam cnm gelde gerisi sorun değil, siparişler verilmeden beklioruz seni kaydirigubbakcemile3

tamam ama birbirimiizi nasıl tanıycaz kırmızı karanfil olayına girmiycez daha:roflol::roflol::roflol:

aaaaaa samsunlular buluşmuşta benim haberim yok walla çok güzel bişi yapmışsınız arkadaşlar ama ben elazığdayım :(

yok cnm yok daha buluşmadık cuma günü inşşş hihoyyyt

keşke burda olsaydın..

kızlar ben yarın yokum cuma gun bulşmak uzeer hepınıız opyuyorum bır sorunuz olursa canım arkadasımmm magiclowe sorabılırsınız cumaya kadar kendınıze ıyı bakın opyuorumm kocamannnnn

sevgili samsun halkı... kaydirigubbakcemile3

geleneksel 2.samsun buluşması mekan ayarlaması için birazdan yola çıkacağım...
son olarak bişe eklemek isteyen eklesin, söylemek isteyen söylesin, ya da sonsuza kadar sussun kaydirigubbakcemile3

bu buluşma olmaz çünkü yağmur yağıyokaydirigubbakcemile3

ayy yarın için çoook heycanlıyımmmmopuyorumnanaktan

şimdi kimler geliyo kaç kişi olucaz bellidir artık heralde

ay sorma yaa kaç gündür ne kadar güzel bi hava vardı, yağmur atmaya başladı..

şimdi girdim eve, beyaz ev ve paradise da masalarımız ayırtıldı.. kesin gelcek olanlar 8 kişi falan sanırım, ikilemde olanlar var, ayrıca yemeğe katılamayıp paradise'a gelcek olanlarla birlikte tahmini 10-11 kişi oluruz...
heyecan yaptım delikafadulden

ayy bende çok heycanlıyımm.ama aranızda en küçük benim kanımca:kedi::kedi::gitme::gitme:

ne güzel bende 18 olsam :gitme:

ohh ne güzel her yaş grubundan varız, çok güzel bi grup olucaz inşş hihoyyyt

Ayy ne güzel yaaa kaydirigubbakcemile2

ne güzel bende 18 olsam :gitme:

ohh ne güzel her yaş grubundan varız, çok güzel bi grup olucaz inşş hihoyyyt

çokda güzel değil aslında daha lise bile bitmedimafoldumbenmafoldumben
daha önümde kocaman bi ygs sınavı var sonra üniversite sonra KPSSmafoldumbenmafoldumben
keşke hemen büyüsem:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
yha kızlar arkadaşlar tam belli olan biişiy yok ama belki beyaz eve yemeğe gelemem ben ama paradise kesin gelmeye çalışıcam kaçta paradiseda olursunuz.ama kesin bişiy yok beyaz evede gelmeye çalışcam.öğretmenimiz ek ders koymuşta saat:13:00 eğer atlabilirsem gelicem ama atlatamazsam of yha ama gelmeye çalışcam lütfen ksuura bakmayın.ama paradise gelmek için engel tanımıycam.inş. beyaz evede gelebilirimmafoldumben.kaç gibi paradiseda olursunuzopuyorumnanaktan

kızlar bugün buluşuyomusunuz bak beni koca göbeğimle yormayın oralara tek başıma obez gibi yemiyim:D sürekli bakamıyom ya msneden ya özelden bildirin allahtan bişiy olmazsa gelicem

yha kızlar arkadaşlar tam belli olan biişiy yok ama belki beyaz eve yemeğe gelemem ben ama paradise kesin gelmeye çalışıcam kaçta paradiseda olursunuz.ama kesin bişiy yok beyaz evede gelmeye çalışcam.öğretmenimiz ek ders koymuşta saat:13:00 eğer atlabilirsem gelicem ama atlatamazsam of yha ama gelmeye çalışcam lütfen ksuura bakmayın.ama paradise gelmek için engel tanımıycam.inş. beyaz evede gelebilirimmafoldumben.kaç gibi paradiseda olursunuzopuyorumnanaktan

kızlar bugün buluşuyomusunuz bak beni koca göbeğimle yormayın oralara tek başıma obez gibi yemiyim:D sürekli bakamıyom ya msneden ya özelden bildirin allahtan bişiy olmazsa gelicem
Ben de beyaz eve gelemiyorum ama paradise a geliyorum hihoyyyt Karnım da aç olur kıslar ya keşke 3,00de beyaz ev olsaydı :sinifsinif:
Neyse ben 1,30 beyaz ev, 15:30 paradise diye biliyorum kızlar..Magiclove gelince sizi daha iyi aydınlatır.

Back