Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
kızlar cumartesi olursa akşam olsun ben çalışıyorum cumartesi :gitme: akşam olsun o zaman yada pazar günü olsun da

canım akşam herkes gelemez galıba benım için sorun degılde zaten ben bır hafta gorumcemde kalıcam samsunda ozaman pazar gunu olur ama benım işlerım çok karışık ya kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlar bende samsunluyum ilkine katılamadım bari ikinci buluşmada yanınızda olmak isterim ne gün buluşuyosunuz şekerler banada haber edin bak küserim valla.

arkadaslarım nerdesınız ya buıluşmayı ayın 15 yapalım ne dıyonuz hadı eller

selam kızlar nerdesınız ya nıye kımse gırmıyo sıklıdınızmı yoksa hııı:sinifsinif::sinifsinif:

bana uyar kızlarrrr ayın 15i.. dersanem var ama öğlen 1de bitio sonrası boşum.. hihoyyyt

yıne kımse yok acaba buluşmayı ıptalmı etsek :umursamaz::umursamaz::umursamaz:

selam kızalr nerdsınız yapmayın ya sız buraya gelmeıkce benımde hevesım kaçıyo

cnm ben 56larda oturuorum zaten çiftlik çok uygun biyer bana.. hanımlar lokali nerde bilmiorum..

ama daha çok çocuklu olanlara uygun biyer olsun bence, kendi adıma heryere gelebilirim rahatlıkla, ama çocuklu olanlar daha zorlanır otobüs minibüs vs ile gelirken..

tabi yine sizler bilirsiniz a.s.

selam canım naber evet ıyı dusundun bunu bıldıgın bır yer varsa soyle canım zaten mekanda danışmam lazım sıze

cnm bildiğm yerler varda herkes bi gelse oturdukları yerleri ve gelebilcekleri yerleri söleseler bizde ona göre ayarlasak daha ii olur sanırım

kızlar ben atakentte oturuyorum..
çiftlik 56lar farketmez gelirim 56larda babamlar oturuyor.
hava açılsın düzgün bşr havada buluşsak:kedi:
malumunuz alya var hastalanmasın..
olurmu?

havalar düzelsin bencede böcüküm çok kötü 4-5 gündür çıkılcak gibi değil..

tamam ozaman 56lara gelebilen 3kişi olduk: sen, ben ve grazyl..

diğer arkadaşlarda yazsınlar 56lara gelip gelemiyceklerini, ona göre biyer ayarlarız... a.s

tabıkı canım ya havalar duzelsın ınsallah hava bozuk olunca ınsanın zaten bışe yapası gelmıyokı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…