Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
kız eslemdeniz hadi bakalım bayagı arkadaş edineceksin he
bu arada bebiş nasıl gelişmektemi bulantıların nasıl kib canısı

şekerler nerde buluşuyoruz ya yerde belirlryryim bari felekten bigün çalalım şöyle valla pazar günü benim eşimde evde onu ben ikna ettim bi şekilde akşamıda misafirim var ama ben illede gelmek istiyorum valla tabi allahtan bişey olmazsa ilk buluşmayı kaçırdım bunuda kaçırmak istemem

kızlar selam mecıdıyede bır yere gıdelımmı ne dersınız hadı bakalım cevaplar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çalışan varmı aramızda haftaiçi neden olmuyorki herkes gelir,grazyl canım mecidiyede bir yer yokki,ya dediğiniz gibi gülhana gidelim ya çiftlikte paradıse felan var oraya;grazyl canım sen bence gün secenekleri sun bi de yer oylamaya sun hangisi daha fazlaysa ona uyalım

mecidyede pek seçenek yok aslında..
en iyisi atakentte kale yada gülhan, veya çiftlikte suprensesin dediği gibi paradise mado.. 56larda yeni açılan coffee home da çok güzel bi mekan...

ama en önemlisi gün belirleyelm herkesin gelebileceği bi zaman olsun.. böcük ve bi arkadaş pazar gelemem demiş, ozaman cmt yada hafta içi yapalım??

selam kızalr bır arkadasımzı calışıyo ve gemke ısıtyodu ısmını unuttum
ben ya neyse bır bakyım olmadı mesaj atarım ok

kızlar ııkı tane arkadsımız var bakalım hafta sonu olsun dıyolar ozelden haber verdım onlara beklıyorum kımısı calışıyo bı tanesıde okuyo derSANESI OLYU MUŞ BAKALIM ONLAR KABUL EDERSE HAFTA ıÇı AMA eylemcıgım nasıl gelcek ya o çalışıyo

bilmiyorum ama şehir içi olacaksa çiftlik yada 56 olsun bence mecidiyede secenek yok bi anlamıda yok bence

meraba kızlar gelecek dıye soylemıştım ya arkadas sagolsun ozelden yazdı gelemıyomuş bır tanesı de hala beklıyorumm

grazyl cnm yani hafta içi olduğu içinmi gelemio arkadaş yoksa başka işimi var?

yani hafta içi olunca gelemiosa bişeler ayarlamaya çalışalım, cmt yapalım?

grazyl cnm yani hafta içi olduğu içinmi gelemio arkadaş yoksa başka işimi var?

yani hafta içi olunca gelemiosa bişeler ayarlamaya çalışalım, cmt yapalım?

canım bu arkadas okuyodu ve gelmek ıstedıgını soylemıştı bende gun soylermısın felan dedım oda gerı attı dedıkı ben çok yogunum dedı şimdı bırr arkadas daha vart beklıyorum ondan haber bıde eylem55 var oda gelmek ısıtyo ama cumartesı sanıırm calışıyo bıde sarubocuk var onun da eşi pazar gun evdeymış gelemm dıyo hafta içi yapalım dıyo ne yapacaz bende sasırdım valla

hafta sonu olsa iyi olur bnde gelmek istiyorum mecidiyede olabilir mi bide çok pahalı olmasa olmaz mı:kedi::utangac:
öğrenciyiz sonuçta:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
slm kızlar yeşilyurt alışveriş merkezi ni neden düşünmüyorsunuz
bana uyar sizede uyar umarım

kızlar ne yapıcaz ya bu işi valla çok kafam karıştı benım eylem 55 hafta sonu olsun dıyo sarubocuk pazar gun kocam çalşmıyo gelemem dıyo makn belırlemedık tarıhde bellı degıl 15 son gun ondan oncesı var sonrası yok malum bayram gelıyo temızlık felan derken ben anca hazırlanıırm zaten kendı evım annemın evı

ben her zaman gelebilirim hafta içi hafta sonu gece gündüz fark etmez
sanırım yer işini hala halledemedik:uhm:

ben her zaman gelebilirim hafta içi hafta sonu gece gündüz fark etmez
sanırım yer işini hala halledemedik:uhm:

evet canım ogrencı bır arkdasımız var gelıyo buluşmya dıyokı pahallı bır yer olmasın nede olsa ogrencıyım dedı ondan bende karar veremıyorum yer konusunda olabılır aslında herkesın maddı durumu goturemeyebılır yanı ya çok kafam karıştı yıne kafamçokkarıştı

Back