• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung note 4 mü,ıphone 6 s mi ?

Sony xperia z3 aldım. Mutlu muyum değil miyim çözemedim Kamerasında beyaz yer çekince pembeleştiriyor bölge bölge. İnternette de yazmışlar aslında. http://shiftdelete.net/xperia-z3-ve-z3-compactta-pembe-kamera-sorunu-55683 Buradaki kadar çok olmasa da pembelikler var. Sonra aynı yerleri iphone 5s le çektim. Meğer onda da hafif de olsa varmış. Sony nin resim kalitesi çok daha iyi duruyor ama bu konu aklımı karıştırdı Tüm gün geri verip vermemeyi düşündüm. Hepsiburada dan aldım. İade şansım var koruyucu bandını sökmedim. Siz olsanız ne yapardınız?
Beğenmeyip tereddüt edersem, geri verme şansım varsa geri verirdim.. Ama başka bir telefonda da sorun çıkar mı? çıkabilir yani hiç belli olmaz.. Ama kamera çok önemli özellik sürekli kullanılacak bir şeyin sorunsuz olmasını isterdim şahsen.. Çok rahatsız edici pembelikse ve geçme şansı yoksa tekrar düşünü.. :)

Beğenmeyip tereddüt edersem, geri verme şansım varsa geri verirdim.. Ama başka bir telefonda da sorun çıkar mı? çıkabilir yani hiç belli olmaz.. Ama kamera çok önemli özellik sürekli kullanılacak bir şeyin sorunsuz olmasını isterdim şahsen.. Çok rahatsız edici pembelikse ve geçme şansı yoksa tekrar düşünü.. :)

İşte başka telefonda nasıl olur bilmiyorum :( Alternatif de gelmiyor artık. Iphone 6 alan arkadaşlarım telefonlarını satmayı düşünüyorlar. Note 4 de samsungun klasik kasan telefonlar gibiyse diyorum. Geçmeyi geçtim artarsa çok kötü olur. Yarın bi bayiden note 4 kamerasını beyaz yerde çekeyim en iyisi :(

Bu arada telefon konusunu parfüm konusuna çevirdim sanırım :KK48:

İşte başka telefonda nasıl olur bilmiyorum :KK43: Alternatif de gelmiyor artık. Iphone 6 alan arkadaşlarım telefonlarını satmayı düşünüyorlar. Note 4 de samsungun klasik kasan telefonlar gibiyse diyorum. Geçmeyi geçtim artarsa çok kötü olur. Yarın bi bayiden note 4 kamerasını beyaz yerde çekeyim en iyisi :KK43:
Evet olabilir öyle yapabilirsiniz.. Ama samsungda mesela sorun çıkanda cidden çıkıyo ama sorun çıkmayanda da hiç çıkmıyo.. Şahsen ben tabiri caizse samsung telefonumun anasını ağlattım ama hiç bir şey olmadı.. İphone zaten kullanmışsınız yani farklılık açısından derseniz.. Ama aldığınız telefonuda satma imkanınız da var, en azından değer kaybetmezler.. Mesela en kısa yoldan siz bu yola note4 diye çıkmıştınız, insan ilk neyi beğenirse aklı onda kalır.. Yani başka bi telefonda alsanız acaba samsung mu alsaydım diye düşünecekseniz samsun alın derim ben :cool:

Ama cidden keşke tester olsada insanlar bir süre kullanıp alabilseler :D

Hepsiburada 14 günlük kolay iade hakkı verdiğini iddaa ediyor. Sorun çıkarmazsaa olmuş oluyor :D

Dediğiniz gibi note 4 de kalmadı değil aklım. İçimizden geleni dinlemek lazım aslında sanırım hata yaptım:KK43:

Teşekkürler yardımınız için. Yarın durumu paylaşırım. En azından başka düşünenlere yardımcı olur belki.

Hepsiburada 14 günlük kolay iade hakkı verdiğini iddaa ediyor. Sorun çıkarmazsaa olmuş oluyor :D

Dediğiniz gibi note 4 de kalmadı değil aklım. İçimizden geleni dinlemek lazım aslında sanırım hata yaptım:KK43:

Teşekkürler yardımınız için. Yarın durumu paylaşırım. En azından başka düşünenlere yardımcı olur belki.
Rica ederim :) Ama aklınızda kalacağına alın elinizde kalsın.. Zaten birkaç ayda bir yenileri çıkıyor.. İade hakkı varsa verirsiniz kabul etmezlerse tüketici hakları var yani :KK54:Şimdiden güle güle kullanın haberlerinizi bekliyorum :KK49:

Note 4 kullanıyorum 2 buçuk ay oldu alalı bnce güzel bir telefon

bence iphone 6 önceden pil çıkmıyor yada hafıza kartı eklenmiyor diye eleştriyolardı ama şimdi ikiside aynı ben note 4 aldım ama pişman oldum iphone alıştığım için olabilir

Back