- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- Konu Sahibi lirik guzel
Başlıktan anlaşılacağı üzere hangisi?Iphone kullanıcısı olarak çok övülen note 4 mü acaba diye düşünmekteyim.Kullananların yorumunu bekliyorum.Tişikkürlerr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samsung'u hicbir şeye degismem. Ben note2 kullanıyorum. Iphone hic kullanmadim ama bana itici geliyor, samsung derim...
samsung derimmm... ıphone banada itici geliyor nedense hiç ısınamadım
Sağlam olsun derseniz samsung, çünkü iphonelar ufacık bir darbede problem çıkarabiliyor..
Onun dışında kendime ait ekranı olsun dersenizde samsung, çünkü iphoneların anasayfası menü şeklinde..
Ayrıca samsung garanti konusundada kısa sürede yardımcı oluyor, bir tanıdığımız telefonu appstora göndermiş 1 ay sonra falan gelmiş.. tabii her zaman böylemi bilinmez. Açıkçası sürekli elinizden düşmüyorsa telefon samsung daha iyi olur gibi..
Sony hakkında pek bi bilgim yok ama işletim sistemleri aynı şahsen ben android alacak olsam samsung tercih ederdim.. eğer çok kararsızsanız boyutu, kamerası falan olarak değerlendirin :)Samsung almaya gittim media markte sony xperia z3 ü öve öve bitiremediler. Onun için ne dersiniz? Kararsız kalıp almadan döndüm
Sony hakkında pek bi bilgim yok ama işletim sistemleri aynı şahsen ben android alacak olsam samsung tercih ederdim.. eğer çok kararsızsanız boyutu, kamerası falan olarak değerlendirin :)
Ama dediğim gibi androidse samsung bence..
Netten kıyaslamalara bakabilirsiniz, ve birde malum mağazalarda hep yüksek olanı falan satmak isterler ya, onların dediği değilde sizin isteklerinizi karşılaması önemli.
Ya şimdi sorun çıkan sorununu yazıyo mesela.. Ben samsung kullandım ben kullanırkende bu şikayetler vardı.. Yada iphone kullananlarında illaki şikayeti olmuştur ama ben bizimkilerden bi şikayet duymadım.. yani kullandığımız herhangi bir telefonda bu problemler olabilir.. Ki zaten kasıp kasmaması indirilen uygulamalarla da alakalı..Ya aslında sony daha uygun http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-vs-Samsung-Galaxy-Note-4-SM-N910S şöyle bir karşılaştırma var. Yine de emin olamadım samsunglardan kasmayla ilgili çok sıkıntı oluyor diyorlar o korkutuyor
Evet demek istediğim buydu.. Kılıf bulunmayabiliyo, yada mesela herhangi bir parçası bile hemencecik gelmiyo falan filan..ben sony severim ama şu var kapak vs sıkıntısı yaşanıyor sony popüler olmadığı için
ben sony severim ama şu var kapak vs sıkıntısı yaşanıyor sony popüler olmadığı için
ben yillarca samsung kullandim, iphonea antipatim vardi hic istemezdim.
esiminde gaziyla iphone aldim 1 ay önce ve simdi diyorum ki iphonesuz günlerime yanarim.
Hizi, parlakligi, sarj ömrüyle mükemmel bi telefon. Bilmem kac tane telefonum oldu ama hicbirini bu kadar sevmemistim.
Adınıza sevindim ama inşallah öyle devam eder. Ve inşallah en kötü 64 gb tır. Ben de iphone 5s kullanıyorum. 16 gb artık fotoğraf çekmek istediğimde yeterli alan yok uyarılarından bıktım. Arttırılabilir hafıza olmaması sinir bozucu.
valla 16 GB ins sorun yasamam ileride, resimlerimi dropboxa kaydettigim icin resim konusunda sIKInti yasayacagimi zannetmiyorum, telefonume müzikte yüklemiyorum. yeter herhalde bana. resimlerinizi pcye aktarsaniz, o sekilde alan acsaniz olmaz mi?
Evet demek istediğim buydu.. Kılıf bulunmayabiliyo, yada mesela herhangi bir parçası bile hemencecik gelmiyo falan filan..