- 27 Şubat 2016
- 77
- 17
- 38
- Konu Sahibi turquoissee
-
Yazik olmuş kaskosu varsa birsey olmaz ama yoksa baya bisey cikar. bnde j5 almistim daha 3. Taksidini odedigim gun esim paramparca etti ve garanti benden 600 tl istedi smdi j7 prime aldm ama telefon alirsan a5 a 7 al suya dayaniklilik ozelligi var ja birde kasko yaptrmayi unuymaMerhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.
Merhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.
koydum tekrar pirince umarım düzelirSuya düştüğünü anlarlar. Ama pirinçte biraz daha dursun 24 saat az
haklısın ama bu telefondan sonra bir daha bana telefon alınıcağını sanmıyorum daha 1. taksidini ödedi ve düşürdüm tamir içinde çok fazla bi miktar isterlerse yandıkYazik olmuş kaskosu varsa birsey olmaz ama yoksa baya bisey cikar. bnde j5 almistim daha 3. Taksidini odedigim gun esim paramparca etti ve garanti benden 600 tl istedi smdi j7 prime aldm ama telefon alirsan a5 a 7 al suya dayaniklilik ozelligi var ja birde kasko yaptrmayi unuyma
Ins istemezler canm ama garanti cok istyo hic istemese 300 isterhaklısın ama bu telefondan sonra bir daha bana telefon alınıcağını sanmıyorum daha 1. taksidini ödedi ve düşürdüm tamir içinde çok fazla bi miktar isterlerse yandık
Dogruyu soyleyin anlaşılıyor suya düştüğü garantisi yandi bu durumda cebinizden ödeyeceksiniz malesef geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?