Samsung J7 telefonum suya düştü açılmıyor :(

Garantili karşılamaz..birde bir kere bozuldu mu tamire versen bile daha sonra tekrar bozuluyor.

Garanti istemiyo çünkü kırılma suya düşürme garanti karşılamıyor.. kendin bozmuş sayiliyorsun ve servisler istiyo parayi... garanti karşılasa para alamaz zaten

bir de dövseydin canım ya, yepyeni telefon kendi fiyatının çok çok üstünde bi fiyatta aldım taksitli olduğu için birde tamirine nasıl para verebilirim böyle bişey düşündüm yani bu garanti ne işe yarıyor o zaman. lütfen böyle azarlar şekilde yazacaksanız yazmayın herkesin maddi durumu mükemmel olacak diye bişey yok telefonun yarısı kadar tamirine verecek param yok.

Garantili karşılamaz..birde bir kere bozuldu mu tamire versen bile daha sonra tekrar bozuluyor.
Ne demişler her şerde bi hayır vardır telefonu düşürmem sayesinde telefonun daha önceden kullanılmış olduğuınu ve arap birliklerinden geldiğini garantisinin asla türkiyede geçerli olmadığını öğrendim satın aldığım mağazayı tüketici haklarına şikayet edeceğim ve asla beş kuruş para alamazlar benden Ankarada yaşayan arkadaşlar için söylüyorum asla ama asla Oğuz Halı'dan bir şey almayın

Bu iyi olmuş ama dava açınca mahkeme uzamazda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…