• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsung J7 telefonum suya düştü açılmıyor :(

Merhaba arkadaşlar Samsung J7 aldım 1 ay önce. Daha ilk taksidini ödedim. Telefonu klozet temiz suya düşürdüm. Suda 10 saniye bile durmadı belki de hemen çıkardım. Çikardigimda ekran çalışıyordu sonra hemen bataryayi çıkardım. Jak girisinden su akıyordu biraz salladım içinden su akmasi kesilene kadar. Sonra 24 saat boyunca pirincin içinde bekledi. Az önce çıkardım açılmadı bile telefon. Jarja taktım bir hareket olmadi. Bu telefon garantiden çıkar mı ve çıkarsa bana ne kadara patlar? Samsung yetkili servisine suya düşürdüğümu soylemesem Antalya'ya tatile gittim nem vardı telefonda cebimdeydi terlemisim kapandı desem olmaz mı?
Çok korkuyorum şu an.
Garantili karşılamaz..birde bir kere bozuldu mu tamire versen bile daha sonra tekrar bozuluyor.

Yazik olmuş kaskosu varsa birsey olmaz ama yoksa baya bisey cikar. bnde j5 almistim daha 3. Taksidini odedigim gun esim paramparca etti ve garanti benden 600 tl istedi smdi j7 prime aldm ama telefon alirsan a5 a 7 al suya dayaniklilik ozelligi var ja birde kasko yaptrmayi unuyma
Garanti istemiyo çünkü kırılma suya düşürme garanti karşılamıyor.. kendin bozmuş sayiliyorsun ve servisler istiyo parayi... garanti karşılasa para alamaz zaten

Hanımefendi kimi kandıracaksınız allah aşkına cebimde terledi ne? Eğer pirinçte bekletmenize rağmen açılmadıysa su işletim sistemine kadar girmiş demektir. Ama yeni telefon olmasına üzüldüm. Geçmiş olsun.
bir de dövseydin canım ya, yepyeni telefon kendi fiyatının çok çok üstünde bi fiyatta aldım taksitli olduğu için birde tamirine nasıl para verebilirim böyle bişey düşündüm yani bu garanti ne işe yarıyor o zaman. lütfen böyle azarlar şekilde yazacaksanız yazmayın herkesin maddi durumu mükemmel olacak diye bişey yok telefonun yarısı kadar tamirine verecek param yok.

Garantili karşılamaz..birde bir kere bozuldu mu tamire versen bile daha sonra tekrar bozuluyor.
Ne demişler her şerde bi hayır vardır telefonu düşürmem sayesinde telefonun daha önceden kullanılmış olduğuınu ve arap birliklerinden geldiğini garantisinin asla türkiyede geçerli olmadığını öğrendim satın aldığım mağazayı tüketici haklarına şikayet edeceğim ve asla beş kuruş para alamazlar benden Ankarada yaşayan arkadaşlar için söylüyorum asla ama asla Oğuz Halı'dan bir şey almayın

Ne demişler her şerde bi hayır vardır telefonu düşürmem sayesinde telefonun daha önceden kullanılmış olduğuınu ve arap birliklerinden geldiğini garantisinin asla türkiyede geçerli olmadığını öğrendim satın aldığım mağazayı tüketici haklarına şikayet edeceğim ve asla beş kuruş para alamazlar benden Ankarada yaşayan arkadaşlar için söylüyorum asla ama asla Oğuz Halı'dan bir şey almayın
Bu iyi olmuş ama dava açınca mahkeme uzamazda ins

Back