samsun'da Prof. Dr. Şükrü Tanzer ÇOKŞENİM e sezeryan olan var mı?

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
41
Samsun
samsun'da Prof. Dr. Şükrü Tanzer ÇOKŞENİM e sezeryan olan var mı? 7.5 aylık hamileyim sezeryanla dogum yapıcam anadolu hastanesine gidiodum sürekli, ancak dogum ücretinden dolayı medivayı düşünüorum aranızda tavsiye eden var mı lütfen cvp werinn

canım bende bi süredir ona gidiyorum çok iyi bir doktor çokta ilgileniyor.bende kist vardı şimdi geçti pko luydum bebeğim olmuyodu şimdi pko geçti ilaç tedavisi verdi ama yine bebeğim yok

ben sana Şükrü beyle ilgili yaşadıklarımı anlatayım sen karar ver canım..2 yıl önce endometriosisden dolayı laparoskopi olmak amacıyla Şükrü beye gittim ilk olarak.saatlerce muayene sırası bekledikten sonra muayenemi olydum.çok sert ve insan psikolojisinden anlamayan biri!neyse ameliyat etmeye gerek olmadığını söyledi ve iğne tedavisi verdi.ben başka bir ilde yaşıyorum ve her ay bir kez Samsuna gidip-geldim.hatta bir kez randevu verdiği halde o gün hastaneye gelmemişti ve ben o kadar yolu boşuna tepmiş oldum.haber bile vermediler.her gidişimde muayene sıramı çok geçerek(2-3 saat) muayene oldum.en son aşılama yapacağını söyledi.eşimden sperm alındıktan sonra yaklaşık 40 dk.beklettiler beni ve yarı çıplak o soğuk odada dondum resmen!aşılama sırasındada canım çok yandı,bağırdım haliyle. hemşiresi sürekli beni şöyle ikaz etti."sus bağırma dışardaki hastalar kaçacak,ne var bunda"falan filan!düşün o psikolojiyle o halimi..aşılama bitti 30 dk sonra görüşmek için yanını gittik ve bize gayet sakin "adet olunca gel,2.aşılamayı yapalım"dedi.tutmayacağından ve hamile kalamayacağımdan eminsen niye bunca şey yaşattın bize be adam..ve her aşılama 400 liraydı,düşün!bana 4 kez aşılama yapacağını söylemişti,nerdeyse bir tüp bebek parası ediyor.ve negatif sonuç aldım ve bir daha o doktora gitmedim hiç.

bence maddi açıdan biraz yük getirsede devam ettiğin hastanede doğum yap,kesinlikle..

cvplarınız için teşekkürler kızlar kendi dr.uma devam ediyorum Allah'ım bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…