Organ mafyası gibi soru sormuşsunBen arkadaş olabilirim.
Önemsiz bir soru, böbrekleriniz sağlam mı? Hani bileyim kenarımda dursun. Umurumda değil yoksa.
hep böle olmak istemişimdir.akıllı zeki.şak diye yakalamışsınız hiç aklıma gelmedi.çok haklısınız.canım bide esinin sık sık sehır dışına çıktığını yazmışsın bak, cok tehlıkelı
Organ mafyası gibi soru sormuşsun( :
Çocuklar için değişik sunumlar varhaklısınız aslında yazarken ben de çekinmedim değil aklıma geldi mevki bildirdim eşim sık sık şehir dışarısına çıkıyo dedim ama o kadar bunaldım ki belki benim gbi biri vardır yakınımda burda tanışmamıza vesile olur diye düşündüm gerçekten çok bunalıyorum kızımı yediremiyorum özellikle sıkıntım bu doktor hala teyzE İLGİLENSİN DEDİ HALA DA YOK TEYZE((
Çocuklar için değişik sunumlar var
Onları dene
Şekilli şekilli renkli renkli, ilgisini çeker
Herkesin teyzesi mi var
Dağ gibi annesi var, her yolu dener bulursun annesi.
Evet aradığım tam da bu yakınında biri vardır belki bilgi vermem de bundan evi yeri belli yakınında biri olabilir belki benim tanıdığım komşuları falan tanıyordur neden olmasin evrene mesaj gönderdim :)Bence de burdan bu şekilde arayışınız tehlikeli olabilir.
Ben burdan biri ile tanıştım aynı evlerimiz çok yakınmış arkadaş olduk ben gittim evine o bana geldi hatta az önce bendeydi .
Sizde tesadüfen bi arkadaş bulursunuz belki ama özellikle bilgi vermeniz yanlış .