samsunda kızımla bana arkadaş olacak kimse var mı

d0st

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
73
11
merhaba arkadaşlar samsunda oturuyorum ilkadım 56'lar da 2 yaşında bir kızım var ve biz burda çok yalnızız kapımızı çalan kimse yok eşim de sık sık iş için şehir dışına çıkıyor çok bunalıyorum enerjim kalmıyor kızım için çok üzülüyorum sıkılmasın diye güzel havaalarda parka götürüyorum ama hep yalnız yakınlarda bi komşum bi arkadaşım olsa gitsek gelsek iki sohbet etsek yardımlaşsak can suyu gbi olur ama yok var mı samsunda benim gbi dosta hasret buyurun bi çay kahve içelim dertleşelim isterim çok doluyum çook (

Parkta başka çocuk ve annesi yok mu
Onlarla bi sohbete başla devamı gelir
Siz yalnızmışsınız
Kimisi de kalabalıktan şikayetçi
En iyisi ortası demek ki

Burdan bu işlere hıc bulasma derim dunyanın turlu turlu hali var ..

haklısınız aslında yazarken ben de çekinmedim değil aklıma geldi mevki bildirdim eşim sık sık şehir dışarısına çıkıyo dedim ama o kadar bunaldım ki belki benim gbi biri vardır yakınımda burda tanışmamıza vesile olur diye düşündüm gerçekten çok bunalıyorum kızımı yediremiyorum özellikle sıkıntım bu doktor hala teyzE İLGİLENSİN DEDİ HALA DA YOK TEYZE ((

Çocuklar için değişik sunumlar var
Onları dene
Şekilli şekilli renkli renkli, ilgisini çeker
Herkesin teyzesi mi var
Dağ gibi annesi var, her yolu dener bulursun annesi.

Burada tanıştığınız birine güvenip eve almayın sakın.
Eşiniz de sürekli yanınızda değilmiş ne olur ne olmaz, dikkat edin lütfen.

Havalar güzelleşiyor parklarda bu iş çok kolay.
Çocuklar kendi arasında gurup kuruyor bile. Sonra anneler haberleşiyor buluşuyor aynı saatte.
Merak etme bir çok annenin derdi aynı çocuğunu sosyalleştirmek.
Ben kendi kızımdan biliyorum yazın annem parka saatli götürürdü herkes aynı saatte getirirdi ki çocuğunun oynayacak arkadaşı olsun.
Hiç bir şey yapamıyorsanız atlı spor kulübü gibi yerlere gidin. Hem çocuğunuzun ufku genişler hem de ortam farklı olur.

Çocuklar için değişik sunumlar var
Onları dene
Şekilli şekilli renkli renkli, ilgisini çeker
Herkesin teyzesi mi var
Dağ gibi annesi var, her yolu dener bulursun annesi.

ahh denemedim mi kitaplar aldım çeşit çşit yaptım iştahsızz sebze kırmızı et hiç yemiyo dr nutricia mamalardan verdi kilosu az diye onu da yemiyo çok üzülüyorum napcamı şaşırıyorum tek başıma olmak en çok da bunun için koyuyo psikolojimden dolayı çocuğu yediremiyo olabilirim diye kahroluyorum farklı bi enerji arıyorum

Bence de burdan bu şekilde arayışınız tehlikeli olabilir.
Ben burdan biri ile tanıştım aynı evlerimiz çok yakınmış arkadaş olduk ben gittim evine o bana geldi hatta az önce bendeydi .
Sizde tesadüfen bi arkadaş bulursunuz belki ama özellikle bilgi vermeniz yanlış .

Evet aradığım tam da bu yakınında biri vardır belki bilgi vermem de bundan evi yeri belli yakınında biri olabilir belki benim tanıdığım komşuları falan tanıyordur neden olmasin evrene mesaj gönderdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…