Doğuma Hazırlık Samsun'da Bebek Alışverişi için nereler var?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
Merhaba arkadaşlar,
Önceki konulara baktım ama göremedim
Samsun'da bebek alışverişi için uygun yerler nerede acaba? Mecidiye'ye bakıcaz, başka önereceğiniz yerler var mı? Önümüzdeki haftaya gidicez sanırım, burası çok pahalı da..

Merhaba arkadaşlar,
Önceki konulara baktım ama göremedim
Samsun'da bebek alışverişi için uygun yerler nerede acaba? Mecidiye'ye bakıcaz, başka önereceğiniz yerler var mı? Önümüzdeki haftaya gidicez sanırım, burası çok pahalı da..

ben de merak ediyorum nerde uygun ve kaliteli şeyler bulabilirim.Daha hiç bir şey almadım çünkü.:emir_bebek:

özellikle uygun fiyat istiyorsanız miniço uygun,mecidiyede var. mecidiyede bebiş mağazası da var orası da fena değil güzel. mecidiyenin ilerisinde fatih sultan mehmet caddesi var ordada baya bebek mağazası var özellikle ünal bebeyi tavsiye ederim. bunun haricinde çarşı mağazasına kesinlikle gidin fiyatları biraz daha pahalı tabi ama yine tavsiye ederim çeşit çok. iyi alışverişler.

biz bebeğimize ilk etapta lazım olacak şeyleri Ünal Bebe'den aldık. Fiyatlar çok uygun gelmeyebilir belki ama bebeğin ilk ihtiyaçları için kaliteli ve sağlık açısından içimizi rahat ettirecek ürünler önemli bence.
Uygun fiyatlı ürünler için ben de mecidiye ve fatih sultan mehmet caddesindeki mağazaları öneririm.

Bulvardaki Bebişko'da çok güzel ürünler var ama fiyatları da çok güzel :) Bu tip yerlerde indirimleri takip etmekte fayda var.

inşallah bebeciğinize güzel şeyler bulursunuz,kolay gelsinn

bulvarda bebişko var,her aradığınızı bulabilirsiniz,ama dendiği gibi pahalı bir yer.Eski gimanın karşısında dilara bebe var.Çarşı mağazasının karşısında çarşının bebek ürünleri satan mağazası var.Onun dışında mecidiye ve fatih sultan mehmet caddesinde uygun ve bir sürü bebek ürünleri satan yerler var

ben de sinopluyum samsundan yapıcam alışveriş iyi olmuş bu topic gazi caddesinde bir yerler var sanırım ben de çok bilmiyorum buradan öğrenicem

Back
X