• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun Medicana Hastanesin Dr Şafak Hatırnazda tüp bebek yaptıran varmı ?

Merhaba basladınızmı tedaviye benımde amh dusuk dun ogrendım negatif oldugunu 2 denemem olacak ilki Davut hocayı ama istemiyorum tekrardan deneyımınıze oaylasabılırmısınuz
Merhaba ben tayfun hocada başladım ancak rahim dinlendirme döneminde benm kendiliğinden oldu, Kafaya takmayınca oluyor cidden. Tayfun hoca iyiydi ben çok memnun kaldım. Şimdi ne olur ne olmaz diye hastanede de dondurulmuş embriyolarımız var. Ben de açıkçası ilk denememde tüp bebek tutacak ümidim yoktu ki genelde ilk seferde tutmuyormuş. O nedenle hiç canınızı sıkmayın. Tayfun hocayı öneririm ben. Diğer Samsun’daki hocalarda eminim çok değerlidir aslında hepsi aynı işi yapıyor. İnsallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz 🤲

Bende martin ilk haftası adet göreceğim ve sanırım tayfun hoca ile başlayacağım. Tabiki de burdan haberlesebiliriz. Amh dusuk diye hiç takılmayın tek yumurta yeter olacağı varsa, kimler kimler doğuruyor is kafada bitiyor, diyeceksiniz ki eee sen de neden olmuyor o zaman, olmuyor çünkü ben de 1 yıldır deli gibi kafaya takıyorum 😂 aslında bizlere kadın dogumcudan önce birer psikiyatrist lazım kimse alınmasın ama cidden o durumdayız maalesef.
simin55 simin55 Sen benim geleceği görmüşsün baksana
Tek yumurta yetti gerçekten 😊

Şafak Hoca tedavi süresince benim moralimi artıracak hiçbirşey söylemedi.
Aralık ayında kalbi durmuştu bebeğimin ocak ayında adetli iken gördüğü yumurta sayısı sağda 4-5 solda 2-3 tane idi
Sevinmiştim o zaman
Mart ayında tedaviye başladık yumurta sayım azalmıştı 😔
İğneler yumurtalarıma çok etki etmemişti
2 tane toplayabiliriz küçüklerede bir işlem yapabiliriz belki dedi
Bende ne kadar az dedim (insan istiyor ki biraz moral versin 😀 simin55 simin55 senin yazıların çok rahatlatmıştı beni o zamanlar 😍)
Yumurta rezervine göre normal dedi 😔
Bende olsun ne yapalım dedim
toplanan tek yumurta 3. Gün embriyosu olarak transfer edildi umutlu değildim tabi 2. ve 3.tüp bebek tedavilerini nerde yaptırırım diye düşünmeye başladım
Önceki kayıplardan dolayı pozitifi görünce bile insan tam sevinemiyor

simin55 simin55 seninde dediğin gibi doktorlar çok açıklama yapmıyor ( bende çok soru sormadım açıkçası) muayeneler kısa sürüyor
Biri ile yola başlayıp doktora güvenmek gerekiyor
Evime en uzak hastane olmasına rağmen biz onunla hala devam ediyoruz
Geçen gün aşırı bir kanamam oldu gece mesaj attım hemen hastaneye git dedi
Sabah gelince muayenene etti
Akşamda kanamam artınca yine geldi beni rahatlatmak için 😊
Şu an iyiyiz Allah a şükür
Tedavi sürecinde bazen diyordum ki bu doktor bana niye moral vermiyor kızıyordum
burda tedavi sürecinde olanların yazılarını okuyordum doktorları senin kesin pozitif olacak diyip negatif sonuç alan çok kişi oldu
O üzüntüyü kimseye yaşatmasın Allah ım

Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🤲

Merhaba ben tayfun hocada başladım ancak rahim dinlendirme döneminde benm kendiliğinden oldu, Kafaya takmayınca oluyor cidden. Tayfun hoca iyiydi ben çok memnun kaldım. Şimdi ne olur ne olmaz diye hastanede de dondurulmuş embriyolarımız var. Ben de açıkçası ilk denememde tüp bebek tutacak ümidim yoktu ki genelde ilk seferde tutmuyormuş. O nedenle hiç canınızı sıkmayın. Tayfun hocayı öneririm ben. Diğer Samsun’daki hocalarda eminim çok değerlidir aslında hepsi aynı işi yapıyor. İnsallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz 🤲
Maşallah cok sevindim ikiniz adına da o kadar kararsızımkı kafayı yiycem emrıyolog da onemlı diyorlar laboratuvar orda hangısı

Maşallah cok sevindim ikiniz adına da o kadar kararsızımkı kafayı yiycem emrıyolog da onemlı diyorlar laboratuvar orda hangısı
Medicanada Şafak hocanın eşi embriyolog. Birlikte çalışıyorlar. Medicalparkta da inanın embriyologu tanımıyorum laboratuvar vs nasıl bilmiyorum. Hiç kafanızı kurcalamayın içinizden hangisi geçiyorsa oraya gidin. Çünkü olacağı varsa bu merkezlerin hepsi birer vesile. Ben bu konularda biraz kaderciyim açıkçası. Bir de iyi düşünün iyi olsun 😇 Tüp bebekte ilk 3 denemede tutma ihtimali %85 diye okumuştum. Mesela bu çok iyi bir oran ve size umut olmalı 😇 bu sefer olacak diye başlayın inanın gerisi gelecektir 🙏

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben de Şafak hocada prp yaptırdım nasip olursa tüp bebeğe başlayacağız. Ancak benim yumurta sayım az(1 - 2gibi) bu durumda tedaviden olumlu sonuç alanınız var mı, ilk denemem olacak ve panik atak tedavisi gördüğüm için çok korkuyorum

1 kere tüp bebek denedim malesef negatif sonuç aldım şimdi de şafak bey ve tayfun bey arasında kararsızım yardımcı olur musunuz

1 kere tüp bebek denedim malesef negatif sonuç aldım şimdi de şafak bey ve tayfun bey arasında kararsızım yardımcı olur musunuz
Merhaba karar verdin mi? Medicana da Ayşe Zehra Özdemir var onunla da görüşmeni oneririm

Back