- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.921
ben atakumda oturuyorum,aslen evet trabzonluyum babam okul müdürü hasköy tarafında onun işi dolayısıyla burdayız bu kadar söyleyeceklerim:))
abowww 38 kiloyu nasıl verdin ya çok merak ettim valla bravo ben 4 kg vermek için ne kadar uğraşıyorum(
canım repler için terazi işaretini tıklıyorsunuz olumlu yada olumsuzu seçiyorsunuz ben horon beceremiyorum öğretirmisin bana ???
amin inşallah :))hep vermeyi düşündüm rejime basladım bıraktım sonra her pztsi basladım derken kilolar aldı basını gittti kardesimin düğünü için bi ay öncesinden bi abiye aldım kendime ay anlatamam ne kötü durdu üstümde göbek basen hersey ayyy sonra dedimki baslıyorum düğüne kadar rejime bakim nolcak dedim ve 1ayda 8 klo vrdim sonra zaten vücut aclığa alışıyor sonrasıda kendiliğinden geldi şimdi görenler şaşırııyoo bende halimden memnunum işin açıkcası herkes bişey dedi yok spor yapmadan veremezsin yok bu kilo kaldı sende atık moralimi bozdular bende azmettim ve basardım hihoyyytalkisalkisalkis şimdide yediklerime dikkat ediyorum darısı vermek işsteyenlereee:lepi:
nedemek memnuniyetle horon öğretirim şekerim yeter ki iste , itina ile horon öğretilir :))
kimse yok mu aaa
Kız napim işte.Ne dedikodusu hiç bilmem.:roflol::1closedeyes:dedikodu yapalımmı
Ne zaman.Kızla gezmek için mi?bende çok var ,hüye izin veriyormuş hürremsultan karşılığında hü ona çikolata getiriyormuşnaniknanik
Bize kızacaklar şimdi.:roflol:Neyse bunu özelden konuşuruz canım.yerimsenibenkızla gezmemeişler evde görüşüyormuşlar odada,kızın ailesi dışarda gezmeye izin vermiyormuş kız 29 yaşındaymış bu kadar biliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?