Samsun///55

ben atakumda oturuyorum,aslen evet trabzonluyum babam okul müdürü hasköy tarafında onun işi dolayısıyla burdayız bu kadar söyleyeceklerim:))

ben atakumda oturuyorum,aslen evet trabzonluyum babam okul müdürü hasköy tarafında onun işi dolayısıyla burdayız bu kadar söyleyeceklerim:))

bende aslen trabzonluyumda ondan sordum şekerim bu sebepten horonda ustayım :))

canım repler için terazi işaretini tıklıyorsunuz olumlu yada olumsuzu seçiyorsunuz ben horon beceremiyorum öğretirmisin bana ???

abowww 38 kiloyu nasıl verdin ya çok merak ettim valla bravo ben 4 kg vermek için ne kadar uğraşıyorum (

hep vermeyi düşündüm rejime basladım bıraktım sonra her pztsi basladım derken kilolar aldı basını gittti kardesimin düğünü için bi ay öncesinden bi abiye aldım kendime ay anlatamam ne kötü durdu üstümde göbek basen hersey ayyy sonra dedimki baslıyorum düğüne kadar rejime bakim nolcak dedim ve 1ayda 8 klo vrdim sonra zaten vücut aclığa alışıyor sonrasıda kendiliğinden geldi şimdi görenler şaşırııyoo bende halimden memnunum işin açıkcası herkes bişey dedi yok spor yapmadan veremezsin yok bu kilo kaldı sende atık moralimi bozdular bende azmettim ve basardım hihoyyytalkisalkisalkis şimdide yediklerime dikkat ediyorum darısı vermek işsteyenlereee:lepi:

canım repler için terazi işaretini tıklıyorsunuz olumlu yada olumsuzu seçiyorsunuz ben horon beceremiyorum öğretirmisin bana ???

nedemek memnuniyetle horon öğretirim şekerim yeter ki iste , itina ile horon öğretilir :))

amin inşallah :))

horonu ben bile biliyorum :teytey:ama kolbastıyı hiç sevmiyorum:1no2: çok kaba geliyor tepinip duruyolar!....:1shok:

ben biliyorum horonu ama çok değil okuldayken bir ara folklordeydim sonra bu yıl yazıldım gene 2 derse girdim annecim hastalandı astımı var hastanede yattık 1 ay benn gece hastanede gündüz işteydim ekim ayında sonra oyle kaldı işte,annem iyi olsun bilmesemde olur

bende çok var ,hüye izin veriyormuş hürremsultan karşılığında hü ona çikolata getiriyormuşnaniknanik

kızla gezmemeişler evde görüşüyormuşlar odada,kızın ailesi dışarda gezmeye izin vermiyormuş kız 29 yaşındaymış bu kadar biliyorum :))

günaydın dedikodu kuşları,nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…