Samsun///55

slm kızlar nasılsınız bakayım,,,,...havalar güzelleşiyor .))))))

yaşasın gezicez artık oğlumla..kış boyu evdeydik.hasta olur üşütür falan diye evden çıkamıyodum,,,,artık bol bol gezicez inşallah oğlumla...::::)))))))))))

merhabalar herkese a.s.
bak ben geldim prensesim :)uzun zamandır bilgisayarı kaldırdım kullanmıyordum çok vaktimi alıyor diye ara ara internete giriyordum o yüzden kk ya yazamadım ama özledimm burayı kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlaarr hoşgeldiniza.s. samsunda da hava güzel mi? bahar geldi artık bol bol gezilir şimdi!zeynepciğim arada uğra hep boş bırakma!a.shadi herkese iyi geceler öpüyorum....Şeniz

merhaba kızlaarr hoşgeldiniza.s. samsunda da hava güzel mi? bahar geldi artık bol bol gezilir şimdi!zeynepciğim arada uğra hep boş bırakma!a.shadi herkese iyi geceler öpüyorum....Şeniz

çok işim var ya...
derincim hava bir değişik ,günde kaç şekle giriyor görecen kapalı açık,yağmurluiyakıcı bir güneş ama sanırım henüz tişört mevsimi gelmedi,ya bunu öğrenmem çok zor oldu çünkü gene hasta oldum delikafaduldensıkılmıştım kazaktan ne yapayım

slm arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum sansun çarsambada oturutyorum 7 ay önce Ankaradan gelin olarak geldim ve artık Samsunluyum...Sizlerle tanışmak istedim.....

slm arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorum sansun çarsambada oturutyorum 7 ay önce Ankaradan gelin olarak geldim ve artık Samsunluyum...Sizlerle tanışmak istedim.....

canım benim teşekkür ederim kırmadığın için hoşgeldin tabiki hep gel ben merkezde oturuyorum canım,atakumda duymuşsundur belki nasıl alışabildinmi

evet atakumu duymuştum hatta orası cok uzak olmasaydı 55 emlak var orada işe baslayacaktım ama uzak oldugu için gelemedim ..Buraya ise evet alıştım güzel yer ama hep evdeyim sürekli dışarı pek çıkmıyorum eşimde calışmıyor iş bulamadık oyüzden sürekli evdeyiz...

merhaba kızlar!a.s.hoşgeldin arkadaşıma.s benin ailem de aslen çarşambalı neresinde oturuyorsun çarşambanın? çok az biliyorum oraları!...
suprensesi bugün çarşıya çıktık tam gezeyim dedim eşim dışarda kalmışÇok üzgünüm çoook bugün erken dönüyor işten gezemeden döndüm sinir oldum sinir!bakacağım şeyler vardı hiçbirşey yapamadım!....:a015:

iyide nasıl geçiniyorsunuz canım,tekkeköy tarafında sanayi yerleri var önümüzdeki aydan sonra baya bir işçi alacakmışlar,araştırıyormusunuz,

derincim ya üzülme bakarsın yine bende yalnız kaldım buralarda diye üzüldüm:sm_cool:

yok kız yalnız kalmazsın:1hug: az sonra da çıkacağıma.s hani geçende benim evi tutun diye yanıma geldiler dedim ya:1rolleyes: birkaç ev ötesi oraya bakayım diyoruma.s emelde bisikletle dolaşsın birazgamyoncuiremsu o yine bugün karlı winxli ayakkabı aldı teyzem ona!kendi ayakkabılarını da geri ver dedi ayakkabıcıya:roflol: çantaya koydurdu malı da çok kıymetli evden çıkarken bu ayakkabıları sevmiyorum kaybetcem diyodu!fisfisfis
rknydn55 işsizlik çok zor valla:teselli: inşallah en kısa zamanda bulursunuz!bu arada nickini yazması çok zor başka türlü hitap etsek sana nasıl olur?fisfisfissen söylesen?
kız dışarı çıkalım diye tutturdukaydirigubbakcemile hadi öptüm hepinizi görüşürüz!...

biz Çarşamba merkezde oturuyorz bende tam alışamadım ama bizim oturdugumuz yer en işlek yeriymiş çarşambanın.......

KAyınvalidemlerle birlikte oturuyoruz onların maasıyla geciniyoruz ama cok zor tabiki istediklerimi alamıyorum istediğimiz yere gidemiyoruz ama geciniyoruz iyi kötü Allaha sükür esim heryere basvuruyor arıyoruz ama almıyorla güvenlik görevlisi esim inş yakın zamanda iş bluruz banada bakıyoruz ama hamile oldugum için calşamıyorum simdi...

delikafadulden allah iyiliğini versin ya canım koptum sırnaşık şeysırnaşık şeykaç yaşındaydı canım prensesimiz,haklısın canım ya bunun niki çok zor bence biz buna gelin diyelim,gelinimiz değil mi :roflol::roflol:

kızlarr mrb .miniğim hastaydı birkaç gündür .nasılsınız bakalım? rknydn55 aramıza hoşgeldin arkadaşım .aslında ben de pek ev sahibi sayılmam çünkü ben de çok yeniyim.:jeyyar::lepi: az önce kızımla süper bi uyku çektim.şimdi de sade bi nescafe yapcam kendime .:içelim: beklerim.

bence de .gelin ya da yeni gelin diyelim arkadaşımıza .kırılmaz umarım.a.s.

kıslar,bu arada kızımın saçını salon ismail de kestirdim.yeşilyurt avm de.çok ilgililer .kesimi de beğendim.15 lira aldılar.yerimseniben

bunlar cendeyle yeni gelinimize gelsin,ev sahibi benim sanırım birazcıkta yardımcımda derincim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…