- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.601
kız prenses rep vermişsin a.sbirde sormuşsun hangi parfüm diye bende sana reple cevap vercektim ama olmuyor kardeş ya:1no2: çok vermişim herhal!neyse burdan yazayım!burburry touch,armani she,212 sexy bu çakma,lolita( bunu arada sıkıyorum ağır biraz),oireflamedan bi koku var teyzem almış güzel ama adı neydi unuttum,bir de ben escadayı merak ediyorum ama kocam kafamı kırar diye de korkuyorumCADIARZU bu parfüm sevdam yüzünden!...
cende suprensesi , yeşilyurttaki kuaförden eminsin dimi?bak birkaç gün içinde gitcem röfle için .kızımın da saçını kestircem . son kez sorayım dedim .saç bu .aceleye gelmez . röfle ve saç kesiminde iyilermi ki?ücreti önemli değil .yeter ki memnun kalayım.haaaa bi de hollywood kuaför varmış çiftlikte .öğretmen arkadaşlar önerdi. bilgisi olan var mı şekerler?
suprensesi , yeşilyurttaki kuaförden eminsin dimi?bak birkaç gün içinde gitcem röfle için .kızımın da saçını kestircem . son kez sorayım dedim .saç bu .aceleye gelmez . röfle ve saç kesiminde iyilermi ki?ücreti önemli değil .yeter ki memnun kalayım.haaaa bi de hollywood kuaför varmış çiftlikte .öğretmen arkadaşlar önerdi. bilgisi olan var mı şekerler?-tatlicadiarzu-
iyi geceler ..derinim gittim dişçiye çektirdim geldim ..valla perişan oldum kızlar nerdeyse 2 saat srüdü bi dşini çekimi ...şimdilik bişey yok ama hem antibiyotik hem ağrı ksici alıyorm ..
he kızlar unuttum söylemeyi
kk samsun buluştu dermişim akşam zeynep sultanla buluştuk,slmları var size uzun zamandır görüşemiyorduk en son o hadi çıktım bekliyorum dedide ancak öyle oldu,fazla vaktini aldığı için kk,girmiyormuş
merhaba kızlar!a.s.kuusuum çektirdin kurtuldun canım:teselli: hadi geçmiş olsun!cende hollywood baya eski ve ünlüdüra.s samsunda!prenses bizden de selamlar ileta.s!kız ben parfüm hastasıyım:1rolleyes: aldıkça alasım geliyor valla ama orjinallere para yetişmez!....::1no2:1no2:
a.melinda bende sivaslıyım ama yaklasık 3 yıldır guzel samsununuza hızmet edıyorum.nasıllar herkes.tum samsunda ıkamaet eden arkadaslarımı opuyorum
mrb kızlar iyii gecelerr nasılsınızz görüşemiyoruz kızlar ya ydün gecede giremedimm zatenn
saol derincimm geçtii canım geçtii çok iyiim çok şkürr şimdii...
sen nasılsın su prensesimm... senlede görüşemiyoruz geçmiş olsun canım hala geçmedi mi yaa nasıl hastalıkmışş yakanı bırakmadı seni çok sevdii sanırsam hastalık:):)
mrb cendecim hoş geldin sende daha önce hiç karşılaşmadık senlee görüşmek üzeree bby öptümm sizleriiiiiiŞenizŞenizŞeniz
mrb kızlar iyii gecelerr nasılsınızz görüşemiyoruz kızlar ya ydün gecede giremedimm zatenn
saol derincimm geçtii canım geçtii çok iyiim çok şkürr şimdii...
sen nasılsın su prensesimm... senlede görüşemiyoruz geçmiş olsun canım hala geçmedi mi yaa nasıl hastalıkmışş yakanı bırakmadı seni çok sevdii sanırsam hastalık:):)
mrb cendecim hoş geldin sende daha önce hiç karşılaşmadık senlee görüşmek üzeree bby öptümm sizleriiiiiiŞenizŞenizŞeniz
bende sivaslıyım ama yaklasık 3 yıldır guzel samsununuza hızmet edıyorum.nasıllar herkes.tum samsunda ıkamaet eden arkadaslarımı opuyorum:1hug:
kızlar ugün süper bişey oldu benim bir arkadaşm vardı biz küsmüştük barıştık;aslında ben bişey yapmamıştım :)neyse susayım şimdi okur felan o giriyorda kk ya sadece okumak içinmiş üye ol diye ısrar ettim ama bu yakarışım ona
A.....L.....II canım benim lütfen üye olurmusun,bak barıştıkta
aslında barışmazdımda babamdan bi ton fırça yedim,çok iyiyimişsin,hanım kızmışsında,bendeymiş kesin suç barışacakmışım,bir ara zorla beni size gönderiyordu git kapılarında yat affetsin seni,delirmiş babam :))
merhaba kızlar!a.s.duygucuğum iyi olmana sevindim canım!a.smelinda hoşgeldina.s. inşallah memnunsundur samsunda yaşamaktan!ben şu an orda yaşamak isterdim valla!:1rolleyes:
suprensesi tavsiye ederim bvlgarinin kokuları hafif oluyor güzelde! d&p.ye falan da bak a.sgüzel çakma yapıyorlar şimdi!kimle küstüydün kız :uhm:ben hatırlamadım ama neyse barışmana sevindim o da mı samsunlu?...:sm_confused:
bilyorum canım şu kucağında oturan sevimli,öpelesi,ısırılası şeyden dolayı tabikide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?