Samsun///55

kız prenses rep vermişsin a.sbirde sormuşsun hangi parfüm diye bende sana reple cevap vercektim ama olmuyor kardeş ya:1no2: çok vermişim herhal!neyse burdan yazayım!burburry touch,armani she,212 sexy bu çakma,lolita( bunu arada sıkıyorum ağır biraz),oireflamedan bi koku var teyzem almış güzel ama adı neydi unuttum,bir de ben escadayı merak ediyorum ama kocam kafamı kırar diye de korkuyorumCADIARZU bu parfüm sevdam yüzünden!...

suprensesi , yeşilyurttaki kuaförden eminsin dimi?bak birkaç gün içinde gitcem röfle için .kızımın da saçını kestircem . son kez sorayım dedim .saç bu .aceleye gelmez . röfle ve saç kesiminde iyilermi ki?ücreti önemli değil .yeter ki memnun kalayım.haaaa bi de hollywood kuaför varmış çiftlikte .öğretmen arkadaşlar önerdi. bilgisi olan var mı şekerler?-tatlicadiarzu-

iyi geceler ..derinim gittim dişçiye çektirdim geldim ..valla perişan oldum kızlar nerdeyse 2 saat srüdü bi dşini çekimi ...şimdilik bişey yok ama hem antibiyotik hem ağrı ksici alıyorm ..

canım ben çiceksi kalıcı bir koku arıyorumda ondan sordum,gerçi isimde bilmiyorum ama iyice araştırcam far away vardı avonun uzun yıllar onu kullandım ama değiştirmek istiyorum artık,sendede koleksiyon gibi bişey varmış baksana delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım hoollywood için bişey söyleyemem ama yeşilyurttakinden eminim benim patronumun kılzarıda oraya gidiyor çok memnunlar sen sorunca tekrar sordum ben onlara ben boyatmıyorum nede olsa,memnun kaldıklarını söylediler,birde çiftlikte nıke'nın karşısında dıe farben var orasıda çok güzel bende kötü bir anısı olduğu için gitmiyorum(eski erkek arkadaşım gelince gece dışarı çıkmıştık beni ordan almıştıda:a015:)pis özkan bak kuaförümdende etti beni ondan sonra gidemedim oraya üzülcem diye :a015::a015::a015:

kuuusuum canım nasılsın şimdi

Son düzenleme:
he kızlar unuttum söylemeyi
kk samsun buluştu dermişim akşam zeynep sultanla buluştuk,slmları var size uzun zamandır görüşemiyorduk en son o hadi çıktım bekliyorum dedide ancak öyle oldu,fazla vaktini aldığı için kk,girmiyormuş

iyi geceler ..derinim gittim dişçiye çektirdim geldim ..valla perişan oldum kızlar nerdeyse 2 saat srüdü bi dşini çekimi ...şimdilik bişey yok ama hem antibiyotik hem ağrı ksici alıyorm ..

merhaba kızlar!a.s.kuusuum çektirdin kurtuldun canım:teselli: hadi geçmiş olsun!cende hollywood baya eski ve ünlüdüra.s samsunda!prenses bizden de selamlar ileta.s!kız ben parfüm hastasıyım:1rolleyes: aldıkça alasım geliyor valla ama orjinallere para yetişmez!....::1no2:1no2:

mrb kızlar iyii gecelerr nasılsınızz görüşemiyoruz kızlar ya ydün gecede giremedimm zatenn
saol derincimm geçtii canım geçtii çok iyiim çok şkürr şimdii...
sen nasılsın su prensesimm... senlede görüşemiyoruz geçmiş olsun canım hala geçmedi mi yaa nasıl hastalıkmışş yakanı bırakmadı seni çok sevdii sanırsam hastalık:):)
mrb cendecim hoş geldin sende daha önce hiç karşılaşmadık senlee görüşmek üzeree bby öptümm sizleriiiiiiŞenizŞenizŞeniz

bende sivaslıyım ama yaklasık 3 yıldır guzel samsununuza hızmet edıyorum.nasıllar herkes.tum samsunda ıkamaet eden arkadaslarımı opuyorum:1hug:

bana sen tavsiyede edersin ama çicek kokulu istiyorum ben,iyice araştırcam canım hooywood baya eski,ünlü bir yer ama öyle yerler ün yaptığı için gidiyorsunya ben biliyorum havasında sinir oluyorum hem para veriyorsun hemde rezil oluyorsun bir ukalalık bir havalar gayet kendinden emin tavırlar,sanki onun bana değilde benim ona ihtiyacım var aman aman bir yermiş gibi,tercih meselesi,tel açıyorsun randevu verecek bin dereden su getiriyor benim listem varya ben mutluyum gayet kuaförlerimden,(çok zor oldu onları seçmem delikafadulden)
a.melinda bende sivaslıyım ama yaklasık 3 yıldır guzel samsununuza hızmet edıyorum.nasıllar herkes.tum samsunda ıkamaet eden arkadaslarımı opuyorum

özel hastanedemisin canım,hoşgeldin topiğimize a.s.

:jeyyar:bitiyor baştan başlıyor hastalığım canım sağol,beni sevmeyen ölsün derim ama hastalık için geçerli değil tabi bu naniknanik
senin sevgili hemşerinle konuşmuyorum adama hastayım dedim ısrar ediyor,kapattım tel.nu hiç çekemem,bide tirip atıyor,dün de msj atıyor affedecekmişim onu salak ya delikafadulden,neyse kapandı benim için o mesele kafamçokkarıştı

kızlar ugün süper bişey oldu benim bir arkadaşm vardı biz küsmüştük barıştık;aslında ben bişey yapmamıştım :)neyse susayım şimdi okur felan o giriyorda kk ya sadece okumak içinmiş üye ol diye ısrar ettim ama bu yakarışım ona
A.....L.....II canım benim lütfen üye olurmusun,bak barıştıkta
aslında barışmazdımda babamdan bi ton fırça yedim,çok iyiyimişsin,hanım kızmışsında,bendeymiş kesin suç barışacakmışım,bir ara zorla beni size gönderiyordu git kapılarında yat affetsin seni,delirmiş babam :))

bende sivaslıyım ama yaklasık 3 yıldır guzel samsununuza hızmet edıyorum.nasıllar herkes.tum samsunda ıkamaet eden arkadaslarımı opuyorum:1hug:

merhaba kızlar!a.s.duygucuğum iyi olmana sevindim canım!a.smelinda hoşgeldina.s. inşallah memnunsundur samsunda yaşamaktan!ben şu an orda yaşamak isterdim valla!:1rolleyes:
suprensesi tavsiye ederim bvlgarinin kokuları hafif oluyor güzelde! d&p.ye falan da bak a.sgüzel çakma yapıyorlar şimdi!kimle küstüydün kız :uhm:ben hatırlamadım ama neyse barışmana sevindim o da mı samsunlu?...:sm_confused:

ben geldim,sabah yine müdürle birbirimize girdik ben çarşıya çıktım,dişçiye gidip sırada alacaktım işlerimi yapıp geldim bide güzel ayakkabı aldım,eklicem resmini çoraplarım kısmına bişeyde sorcamda,dişçiden gün aldım 1 ay sonra iyi ama aslında bir sıkıntım yokta çürüklerim var yaptırıyorum işte
derincim bakıcam canım kokulara,bu arkadaşım daha öncelerdendi ekim ayıydı küstüğümüzde,benimde pek kız arkadaşım yok delikafadulden anlaşamıyorum kızlarla ne yapayım babamda barış barış başımın etini yedi delikafadulden,siz beni sevin yeter gerisi yalan delikafadulden,babamda kızıyor gerçi kız arkadaşım yok diye ,sizde uzaktasınız neyse artık a...ll...ııı var soranlara,oda atakumda oturuyor üst geçidi bilirsin onun üst tarafında,

Son düzenleme:
canım benim ya iyi duruyor teyzenle ama alışmıştır evde gördüğünden,bizimde elektiriklerimiz kesmişti yeni geldi çokta işim var ama yoruldum az dinlenecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…