- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.581
canım saçımda röfle var ama uzun süre oldu yaptıralı.saçlarımı birkaç aydır bakıma aldığım için boyatmadım.bunun için çok bakımsız görünüyor.canıma tak etti. bakım da yapsam artık boyatmak istiyorum . yine röfle ve sarı tonları düşünüyorum.saçlarım ince telli ve biraz da seyrek. bu sebeplerden dolayı her kuaföre güvenemiyorum.
günaydın karadenizin güzelleri nasılsınız a.s...ben bugün dişimi çektircem çooook korkuyom ...yaasenağlamasenağlama
kız prenses amma da çok yere gidiyormuşsun ya:uhm:!bunların hepsini yapan yer yok mu kardeşim?:sm_confused:cende bu arada ben samsunda yaşamıyorum o yüzden bilgi veremeyeceğim!:1no2:ayrıca ben parfüm de alıyorum netten sorun yaşamadım!...a.s
canım benim ya diş ağrısı kadar kötü bişey varmıdır acaba,sen gece uyumadınmı yoksa ağrıdan sabah sabah kalktığına görekuusuum günaydın karadenizin güzelleri nasılsınız ..ben bugün dişimi çektircem çooook korkuyom ...yaa
günaydın kuusuuma.s. öğlen oluyor ama neyse!ayy geçmiş olsun canım:teselli: ama korkunun ecele faydası yok hemen kurtul en iyisi!...
bizim prenses uğramamış bugün?....:uhm:
varda mesela kaşımı alan bayan çok güzel alıyor samsunda üzerine tanımam bide benim kaşım yamuk yumuk ama saçı güzel kesemıyorlar ağda içinde gidemem erkek çalışıyor,ağda yapılan yerdede saçımı kestiremem güzel kesmiyor ama gayet güzel temiz bir yer,saçımı kestirdiğim yerde lüks bi yer ay boşver işte bilmiyonmu ben çok normal değilim böyle iyi canım :dance:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
canım benim ya diş ağrısı kadar kötü bişey varmıdır acaba,sen gece uyumadınmı yoksa ağrıdan sabah sabah kalktığına göre
geldim geldim yoğun derinim ya ancak oturdum yerime oda sorunlarla uğraşıyorum,seçimde harcanan paraları devlet polisle maliyeyle alacak geri herhalde,cezalar nasıl arttı,faturalarıda ben kesiyorumya sorun direk beni buluyor
yani ne diyeyim biliyorum seni:1hug: ben devam et böyle ya!
harcamasalarmış onlar daklava:!seçim zamanı şaşırıyolar ne yapacaklarını harcıyolar habire seçimden sonra harcadıklarının kat be katını yiyerek çıkarıyolar!...
suprensesi ağrıdan değil kız korkudan nerdeyse bir aydır antibiyotikler felan kullandım ağrı kalmadı ama çektirmem şart ...derin haklısın bacım korkunun ecele faydası yok yokda bende yüksek tansiyon var ...hakikatten şimdiden kalbim sıkışıyo ..offf ya ..kardeşim çektirmiş bu çektirdiğim yere ..hiç bişey hissetmedim ddi ama ..bilemem artık ..
suprensesi arapsaçı gibisin haaa .herşeyin ..olay ..anam bu kız rutin sakin yalın şeyleri sevmiyo heryerinden adrinalin fışkırıyo ..kuaföre gitmen bile .başka .yerim seni ya ....seiyom bu yüzden seni ..
olan bana oluyor,kantarla ayrı uğraş maliyeyle ayrı,polisle ayrı;fabrikadan su çıkıyorya samsuna gelip,dağılması,satılması,... millet içene kadar suyu çıkan her sorunla benim ilgilenmem lazım,seçime kadar ortalarda gözükmeyen maliye şimdi korkulu rüya oldu,sorun yok aslındada bazen kıl gibi bir iki müştyeri buluyorlar onada aksilik olacakya fatura kesilmemiş oluyor
ben işten çıkıyorumya 8 gibi mesela,olaylara bir karışıyorum görsen dün akşam saat 9.30 da gittim eve eve gidene kadar esip geçiyorum her yerdedelikafadulden
derincim ne güzel ya seni böyle görmek hep,bu arada şu kızının resmini kaldırırmısın canım ya ısırasım geliyor yanaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?