- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.301
biliyorum ben salağım derincim ne yapalım herkes şanslı olamıyor bu hayatta yine özkan evet,ne yapayım ben böyleyim benim hayatımda bu bende mutlu olmak isterdim ama olmadı olmuyorda ,salak olmasam kullanırmıydı beni insanlar gençliğim ,hayallerim,umutlarım gider miydi herkes şanslı değil bu hayatta ben böyleyim benim verebileceğim başka bişey yok,
ben buraya herşeyimi yazıyorum şeffafım benimde hayatım bu burdada kendimi kısıtlayamam kimse kusura bakmasın diyorum ya herkes mutlu olamıyor,siz olun
günaydın kızlar ben yeni karar aldım ;fazla giremicem bu topiğe yine istediğiniz bişey olursa resim felan gönderririrm samsunla ilgili bişey olursa cvplandırırm tabiki,beni anlayabilecek benimle aynı acıları yaşayan arkadaşlarımla konuşsam sanırım daha güzel olacak kırılmamış olacam
suprensesi ben kimseyi kırmak istemedim:1no2: aksine aklını başına almanı istedim ama senin hoşuna gidiyor sanırım kendine işkence!:sm_confused:yine de sen bilirsin!ben bu acıları geçireli çok oldu belki anlamıyorumdur gerçektena.s ama sen böyle üzülürken o ağladığın kişinin hiç umrunda mısın acaba bi düşün bakalım?!....
canım bak ben seni kusuumu çok seviyorum hatta yazla ilgili planlardan bahsederken arkadaşlarım gelecek diyorum hani bir saatliğine,bir günlüğüne görüşmekten bahsetmiyorum,gecende bile söyledim benim arkadaşlarım gelecek diye ben kusumuda senide çok seviyorum,ben özkan için üzülmüyorum aslında genel olarak kaderime ,hangisine üzüleceğime şaşırdım hele özkandan önce bi olayım daha var özkan melek o nun yanında ben kaderime,aptallığıma üzülüyorum tepkim kimseye değildi
özür dilerim yinede hem anlatcam tabi ben durabilirmiyim anlatmadan,kafamçokkarıştı
ay gıcık herif ne olcak ...:dilcikar:ben bile sinir oldum adama yabana sinirlenme diyorsunuz eldemi,bu akşam sinemaya gittim güya sevgili müdürümün yüzünden yarıda çıktım acaba tekrar gitsemde yarıdan sonrasını izlesem yarı fiyatına olur mukafamçokkarıştı
ıssız adamıda onun yüzünden izleyemedim o zamanda biletim yanmıştı deli bu diyorumdadelikafadulden
o zaman ne diyecen'HAYAT KADERE İNAT SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAĞIM AHTIM OLSUNNNN!''.....a.s.
hepinize iyi hafta sonları öpüyorum çokŞeniz bugün hava çoookkk güzel biraz dolaşacağız...
slm kıslar nasılsınız samsunda ne var ne yok bebısle gercekten gun nasıl gecıyor anlamıyorum ondan sık yazamıyorum opt hepınızı samsunun guzellerı
bende geldim bende geldim bende samsunluyum ama 3 senedir ist. da yaşıyorum çok özledim samsunu çooook...
o zaman ne diyecen'HAYAT KADERE İNAT SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAĞIM AHTIM OLSUNNNN!''.....
ay gıcık herif ne olcak ...ben bile sinir oldum adama ya
bende geldim bende geldim bende samsunluyum ama 3 senedir ist. da yaşıyorum çok özledim samsunu çooook...
ay gıcık herif ne olcak ...:dilcikar:ben bile sinir oldum adama ya
sanada canım ....iyi gezmeler iyi hafta sonları ...fıstığı öpüyorum ..bu arada senin şiiirin de çok hoş ..bayıldım..ne kadar doğru...zaten ölümdür tek hakikat...ama biz yaşamaya bakalım ..dimi ..:teytey:
he bu arada albümüme özkanın resimlerini ekledim beraber olduklarımızı silmiştimde bunları az koycam buraya kızlar derincim bak kızmak yok üzülmüyom ben hem artık ona,zaten annem beni vermiyordu uzağa iyi oldu annemden 2.kez hem ayrılacaktım hemde evlilik yapamam ben şimdi,ekledim diye üzüldüğümü düşünmeyin
iyi geceler arkadaşlar!a.s.suprensesi kızmıyorum canımın içi ya mutlu ol yeter a.sgerisi boş!kuusuum geçmiş olsun ne oldu yine?:sm_confused:şiir hayyamdan ben çok severim!
yağmurcuğum hoşgeldin aramıza!a.s.
kızlar bugün ben marmaristeydim ama hava bir açtı bir kapadı:1no2: doyamadım valla çok özlemişim!iyi geldi yine de deniz havası aldık hiç değilse!:1rolleyes:hadi yine öpüyorum şimdilik!eşim bekliyor dört gözle buradan kalkmamı!...sengözlerimebaksanab
canım geleceğini bilseydim beklerdim delikafadulden dün çok istedim girmeni,ben hiç bilmiyorum marmarisi felan:jeyyar:siz koçişlerinizi ekin samsuna gelin araba alıcam bi aksilik çıkmazsa inşallah gezeriz ay ne güzel olur delikafadulden
sende gel gel hoşgel delikafadulden ne işin var istanbulda kız,gel buralara alalım seni,nerde çalışıyonki turizm delikafaduldenCADIARZU yazıyo ya,ay bende turizm mezunuyumda ama samsundayım alakasız bi iş yapıyorum işte,tekrar hoşgeldin ben size samsun haberleri veririm günlük
dedim bile canım benim iyiki varsınız kız kusumla sen seviyorum sizi,ama daha fazla vakit ayır bizedelikafadulden
canım ya sabahtan beri yapmadığı eziyet kalmadı,ben onun yüzünden filmin ortasında çıktım,görmelisin bir surat,bir tirip,bir havalar neymiş anahtarı bende kalmış,sonra onlara gidecekmişim o yoktu işte ,şehirdışındaydı,ben artık eşine söylüyorum o biraz hakkından geliyor,mesela sana benim msnimden yazdığınıda söyledim,ya özkan arardı bizim odalarımız camdan duvarlı koşa koşa gelip tel.elimden çekip özkanla konuşurdu,özkan terslicem der ,o tel. ister ay millet kaynana koca sıkıntısı çeker bende bunun ohh anlattım rahatladım delikafadulden
iyi geceler arkadaşlar!a.s.suprensesi kızmıyorum canımın içi ya mutlu ol yeter a.sgerisi boş!kuusuum geçmiş olsun ne oldu yine?:sm_confused:şiir hayyamdan ben çok severim!
yağmurcuğum hoşgeldin aramıza!a.s.
kızlar bugün ben marmaristeydim ama hava bir açtı bir kapadı:1no2: doyamadım valla çok özlemişim!iyi geldi yine de deniz havası aldık hiç değilse!:1rolleyes:hadi yine öpüyorum şimdilik!eşim bekliyor dört gözle buradan kalkmamı!...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?