Samsun///55

günaydın topikcik delikafadulden,ne yapayım bundan sonra böyle benden başka kimse girmiyor,girenlerde başka topiklere yazıyorlar bize uğramadan bide diyorlarki yakında gelicem ,sizlere anlatacaklarım var dün birini yakaladım:1ninca:ee nasılsa geleceksin buraya kusuuumm o zaman görürsün sen :mymeka:

ama bak şimdi ya vur kardeşim bide sen vur felek vurmuş zaten .deeeermişim ...kankime bak olsun kankilerin vurduğu yerde gül bitermiş ...ama bende sizi seviyom ..valla bak seni bi başka seviyom biliyon ...

al işte bak ben geliyom sen yoksun ..allah allah ...diycem ama ben bugün çok geç kaldım geldiğimde sen yoktun tabi.işim uzadı başka şubeye gitmek zorunda kaldım felan fistan işte inş akşam burda olursunda yazışırız..

kızlar ben bugün buraya mesaj atmıştım gelmemiş!:uhm:biri bana gıcıklığına mı yapıyor ya giremiyorum bir türlü bu topiğe!neyse nabersiniz?ben bugün ortalık topladım kızı dolaştırdımkaydirigubbakcemile2 herzamanki aynı işler yine!kuusuum demek uğramadan geçiyon buralara:mymeka:!herkes herkesi biryerlerden topluyo desenize!neyse suprensesi senin işin varya kızım ne işi istiyon ki başka?:sm_confused:maaşı mı beğenmiyon ne?resimleri at en yakın zamanda boşver işi sositosositokurtlarını döktün mü şöyle güzel onu söyle bakimmm!?:..:teytey:

derincim olurmu aslında ilk buraya uğradım ama çok durmadım prensesimiz ona bozuldu herhalde zaten çok durmadım çıktım ..aaa siz benim ilk göz ağrımsınız ..sizin yerinizi hiç bir topik tutmaz ..çerkezlerin yeri içinde öyle ..onlarıda çok seviyorum .....okeymi kızlar ..fıstıklarım benim ...ya diğer topikleride çok seviyorum ama bu iki topik benim kk yı ilk keşfetmeme sebep olan topikler ..

canım dökmemmi vallahi oynamaktan yoruldum kaydirigubbakcemile3 ne bileyim ne isticektim adamdan,aslında unutmuşum bide zengin bir kocamı isteseydim :bbo:demi ama kafamçokkarıştı yoksa para sorunum yok benim para zaten bende kasa yani,ödemeleri felan ben yapıyorum hep borcum olunca alıyorum mesela gecen kuyumcuya gidecektin para alıp gittim bu durumdan çok memnunum ay sonu topluyorum işte vereceğimmi var alacağımmı kaldı bazen maaşımı geçiyor bazen geçmiyor

Son düzenleme:
allahtan erken gelecektin kuşum ya sana bir ceza neti açınca bişeyler yazmadan çıkma olurmu takip ederim bak vallahi olurmu :1ninca:derincim bende bugün giremedim topiğe bi kaçr saat deli oldum ya bir sorun var sanırım,ileticem şimdi uzmana:jeyyar:

ben yine çok duramıycam annele melek içerde onları yanlız bıraktım ..biraz bakayım dedim ...prensesimiz çağırdı şimdi gelemsek olmaz dimi ama ..ceza ikiye katlanmasın ...nasılsın bugün normalmiydi bari ..

canım benim ya gel ama ya sende,bugün acayip yoruldum nedense bende anlamadım mevsim değişikliği felanya onunda etkiside varmı bilmiyorum ama ya hadi gel msn kaydirigubbakcemile

slmm samsunlu hanımlar ben geldim ama yine kimse yok kanımca..
Nys kaç gündür rahatca giremedim kankam geldi kardeşim geldi derken kkya giremedimmmirmirmirmir..
nasılsınızz suprensesimmm derinimm ve kuşumm??

oh oh misafirlerin vardı yani duyguudcum canım ben sana şey sorcam vezirköprünün merkezindemi oturuyorsun ya söylemesi ayıptır sevgili aday adayım oralıdakaydirigubbakcemile3,merkeze geldiğin zaman beklerim canım misafirim ol,yada görüşelimkaydirigubbakcemile5

slmm samsunlu hanımlar ben geldim ama yine kimse yok kanımca..
Nys kaç gündür rahatca giremedim kankam geldi kardeşim geldi derken kkya giremedimmmirmirmirmir..
nasılsınızz suprensesimmm derinimm ve kuşumm??

merhaba kızlar!a.s.duygucum merhabaa.s. arada öyle oluyor uğrayamasak da geri geliyoruz muhakkak! ben herzamanki gibi evle uğraşıyorum:1shok: bugün dip köşe temizledim yine heryeri! yoruldum hiç bitmiyor işim!teyzem gelince de fazlalıkları çıkarıp atacağıma.s ev boşalsın birazcık!kız suprensesi kimmiş kız sevgili adayın:sm_confused: hiç haberimiz yok!kuusuum senle çok ayrı kaldık sen ne alemdesin iyi misin?:1hug:

benlede ayrı kaldınız ya bana ne delikafadulden kimse beni dikkate almıyor ya,yok derincim ya ay sorma sıkıntısız durdumya bir kaç gün rahat edemedim buralıda uzakta
lay lay lom msnde takılayım dedim sonra sildim felan ama eklemiş beni başka msnden seviyorum ölüyorum,bırakmam seni kimseye yar olamazsın delikafadulden buda ayrı bir vaka,bir ara inceleriz sildim zaten gene ya uğraşıyorum ama sevemiyorum zorlada olmuyorki bu işler delikafadulden

derincim evet haklısın canım hemde çok ayrı kaldık :çok üzgünüm:..ama ben artık inş daha sık uğruycam ..yarın yine bu saatleri bulur hastaneye gidebilirma.s ....şu kızının resmine hasta oldum valla söylüycem söylüycem hep ..bişey oldu yazamadım .duygud bende seni öptüm şekerim bi denk gelemedik ama bundan sonra daha sık buluşuruz adige güzeli ...a.s.

suyumprensesim ...kız hadi hayırlısı sen yine bizim gelin adayımız sayılıırsın ozaman ne yapalım izmirli olmuyo madem vezirköprülü olsun ...dimi ama kaydirigubbakcemile3

slmm kızlarrr evet prensesim misafirim vardıı 5 yıllık kankam :):)2 gün kadar kaldı bende evet v.köprüdeyim canım ben kim ki acep o eniştemizzzdelikafaduldenbelki tanırım yaa.. insaşşalh canım birgün görüşmeyi bende çook isterimm..enişte hakkında bilgi ver kızz vala mrk ettim ya...

ana suprensesi valla ben bigün benzeticem o herifi o olucak valla klava::sinir ediyo bizi bak ...derin kızıcak bana şimdi ..yagına körükle gidiyosun diycek ama derinim öptüm seni gülüm ....Şeniz bu arada sen unutcak hatunmusn kızım seni nasıl boşlarız ....sen o deli müdürüne :mymeka:böyle patlar bitane sinek vardı dersinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…