- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.201
oh oh kızlar gelin şöyle yamacıma,duyguud canım ben atakumda oturuyorum,duymuşsundur,10 yıldır burda oturuyoruz aslen trabzonluyuz ama babamın görevi nedeniyle burdayız bakalım CADIARZU,ev felan aldık,annemin arsa alma planlarıda var yerleşiyoruz yani iyice ama ben bekarım canım koca bulabilirsem samsunlu hiç gitmemdelikafadulden
kusuum canım insan giderken ben gidiyorum felan der ya bişey söylecem hani şıhlı köyü karakoluula ilgili seninlemi konuşmuştum daha önce :uhm:aklıma takıldı bunadım sanırım biriyle konuştum da kimle konuştuğumu hatırlamıyorum -tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız bakim duyguud merveyi biliyorum isim olarak ama tanışmadım daha sen merkezde mi oturuyon kız
günaydın kızlar!a.s.suprensesi erkenden uğramışsın bugün!yine ne örüyosun teyzem gibi?:sm_confused:teyzem geçenlerde bana koca bir koli yolladı:1rolleyes: örmüş kıza bir sürü şey almış postalamış!14'ünde kuzenimle izmir'e uçuyor ordan yanıma gelecek!benide çağırdılar ama daha karar veremedim :sm_confused:kızla zor olur gelmem diye ama bakalım!sende gel gezmeye izmir'ea.s aradan çıkmış olur!kuusuum foça'yı görmedim ben bu yaz kısmet olursa gezmek istiyorum oraya da uğrayabiliriz!:içelim:
nur tuana hoşgeldina.s.!ben merkezde büyüdüm neresindesin?
kuzum, duygu sizlerden ne haber?:1hug:nasılsınız?hepinizi öpüyorum.....a.s.
duygud,derin,kuzum21,naz hepinizi öpüyorum,zeynep sulatanada çoook geçmiş olsun suprensesi iletirsen sevinirim ...çabuk gelsin artık ...
derincim iyi yapmışsın dışarı çıkınca insanın bi havası değişiiyo ...
nur_tuanna canım ben atakumda oturuyorum :jeyyar:sen cumhuriyet meydanına yakın çalışıyon sanırım oralarda ev varmıki delikafadulden işyerim yeni otogara çok yakın,sadece ben varım bizde sultanımız var ama onun ders çalışması lazım o yüzden giremiyor nete,yasakkelime
derincim ne güzel ya gez gez bahar geliyor ben işteyim ne yapayım başka çıkamıyorum soğuk ama hava çok güzel ne yapayım siz gezin resimler çekinin ben bakarım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?