- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.021
kız suprensesi ben giriyom bakıyom kimsenin uğruycağı yok çıkayım bari diyorum...ben gidiyorum sen geliyosun..derin geçmiş olsun ..ay bunlar insanın ömrünü yer ama çok da tatlılar....ne yapcan zeynepsultan bizde özledik seni ...valla ..derincim aramız iyi gibi ...iyi yani ...
slmlar kızlarrr..
iare eder canım sen nasılsınn.bnm yıne mısafr gelceekk.cocuk da durmuo cıldrmk üzzereyimmm
ya mısafr gelcekkk bi işin ucundan tutturmuo bagrıp duruo aglıo cinnet gecrcem yaa nasıl bi cocuk bu anlamadım yaaa.
dericm iyiyim sağolasın sen nasılsın.kusuum bende ösledimm :) naz derin yapmayın ablası yer onları olsun o kadar Şeniz
az kaldı kızlar sıkın dşinizi 2 yaşını bitirince birazdaha rahatlarsınız ..aslında ondan sonrada çenesine vuruyo çocukların ..ya böyle olmalarından iyidir ..bizim kızda adet edindi kaç günlerdir 2 den aşağıya uyumuyo ..sabah da geç kalkıyoz bütün gün ölüyo yani hala iş yapıyorum ...zeynebimsultanım bende öpüyorum kız seni gocaman gocaman .
şttt nerdesiniz ya hakmı bu ya bir kavuşamıyoruz
ay kızlar bide bugün bnm günüm vardı zaten ondan geç gelebildim ..beni çok mutlu ettiler rejimde olduğumu bilmiyolar..ama bana kilo vermişsin çok hoş görünüyosun felan dediler uçtum valla sevinçten ...
ya merhaba kızlar kardeşimle bugün akşama kadar hastanedeydim,işede gidemedim kardeşimin tahlilleri tekkilkeri felan vardı yalnız bırakmak istemedim,ama yorgunluktan bittim yani,bu arada yeni vukuatımı anlatacamda daha olayın şokunu atlatamadım ama bu sefer ben suçsuzum gerçekten,derimcim evet ya burdaki üniversite geç açılıyor ve geç kapanacak,haziran 25 gibiymiş kardeşiminde mezuniyeti var şimdiden başlasam ne giysem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?