Selam kızlar...Ben de Samsunluyummmmmm....
Alışveriş merkezleri tam olarak nereye açıldı ve Rus Pazarını yıktılar mı?..ve tabi yaıktılarsa nereye taşıdılar...? Gerçi yazın gidecem canım Samsunuma ama yine de önceden bilgi edinmekde fayda var :)[/QUOTmERHABA OZPİR
Merhaba ozpir,sizler Samsun'a gelmek için nesıl yazı bekliyorsanız,bizlerde sizin gibi Samsun dışında yaşamak durumunda kalmış gurbetcilerimizi bekliyoruz heyecanla(tabii bu yaz önemli bir vatandaşlık görevimiz var memleketimiz için o da oy kullanmak! büyük ihtimal oy adresleriniz bulunduğunuz yerler lütfen takvimlerinizi ona göre ayarlamayı ihmal etmeyin)benimde kız kardeşim Ankara,erkek kardeşim ise İstanbul'da ikamet etmekteler iş hayatları onları oralara götürdü...her yaz Samsun'a geliyorlar işte bizde sizleri bekleyip duruyoruz böyle:))olsun canlarınız bedenlerinizde sağlıklı ve mutlu olunda mesafeler aşılır bir şekilde:))evet canım Samsun'da Atakum tarafında yeşilyurt diye bir alışveriş merkezi açıldı gerçi bir İstanbul'lu Ankara'lı için küçük olabilir ama Samsun'a göre şuan yeterli ve güzel içinde aradığın herşeyi ve markayı bulabileceğin şık,modern ve rahat bir yer olmuş tam sahil kenarındaki bulvarın yanıbaşı içinde migros mc donald's felanda var gerçi migros birkaç yıldır zaten Samsun'da vardı bilirsin:)bu merkezin biraz ilerisinede atakum gima'nın yerine carrefaur açıldı,ve yeni otogar'ın olduğu yere Afra diye bir merkez açıldı ben oraya bir kere gittim oldukça büyük ama hala boş dükkanlar mevcut orda biraz zamana ihtiyacı var oranın insanların ayak alışkanlığı edinmesi için...ve yabancılar pazarı yıkıldı evet ama yıkılması gerekli idi görmüşsen bilirsin çok tehlikeli bir yapılanma olmuştu orda
ve hiç sağlıklı bir ortam değildi ..şimdi bildiğim kadarı ile hak sahiplerinin haklarıda korunarak oraya çok daha güzel ve modern sağlıklı bir alışveriş merkezi yapıyorlar inşaatı devam ediyor ...bu arada ordaki esnaf, ramazanda ilkadım belediyesinin kurduğu çok büyük bir iftar çadırı vardı geçici olarak orada devam ediyorlar:)))işte buralardan havadis en azından benim bildiklerim bu kadar:)))yaz'a sağlıkla gelmeniz dileğiyle sevgilerrrrtaytay taytay