Samsun///55

kızlar inanın çook özlüyorum Samsun u iki yıldır Kayseri de yaşıyorum devasa şehrin altında inanın boğuluyoruz sık sık gelsek de çok özlüyoruz ...en çok da sokakta özellikle Çiftlik te yürümeyi özledim...:a015:

Teşekkür ederim ne güzel anlaşılmak aynı dili konuşmak memleketimizin her tarafı bir cennet biliyorum ama bizim cennetimiz SAMSUN.. modern sıcak samimi canlı özgür daha da saymayla bitmez. Bu arada arkadaşlar YEŞİLYURT nasıl merak etmedim de değil...ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN SEVGİYLE KALIN..

Bende atakumda denize girmeyi özledim, güneslenmeyi özledim, ananemi dedemi teyzelerimi herkezi özledim, ciftligi özledim, denizkenarindaki parki mavi isikli köprüyü, Hayvan parkini, herseyini özledim isteeeeee.

......................

selam samsunlular,hele şükür yine yazmaya başlamışızz...birkaç yazılmayınca üzülmüştüm..MAVİELAcım yeşilyurt fena olmamış..tabi ben istanbulda doğmuş büyümüş biri olarak fena olmamış diyorum yoksa buradakiler çok güzel diyor..kayserideki alışveriş merkezleride çok büyük diye biliyorum ben,yani okadar büyük değil ama yeterli...muhtemelen arkasından daha büyükleride açılır..özellikle yemek kısmı gayet güzel,mcdonaldsın olması ise çocuklar için çok iyi olmuş,mesela benim oğlum sırf oyüzden bekliyordu açılmasını...

bu arada arkadaşlar daha öncede yazdım ama cevap alamdım,bunu yazmadan öncede bütün yazışmalarımızı tekrar okudum..birkaç arkadaşımız daha istemiş..tekrar sorayım hiç samsunda buluşma yaptınızmı yada düşünülüyormu...

merhaba Dilekşah Yeşilyurt hakkındaki bilgileriniz için teşekkürler en kısa zamanda gelip görmek isterim..bu arada evet Kayseri çook büyük küçük Amerika deriz biz.. ailece şehre ilk girdiğim an ki şokumu size anlatamam hiç böyle ummamıştım.. alışveriş merkezleri de çok büyük ve gelişmiş Kayseri ye bence modernlik kattı Kayseri li arkadaşlarımız alınmasınlar lütfen..elimde sihirli değneğim olsa da bu yapılaşmayı Samsun a taşıyabilsem..Samsun sanırım bu alışveriş merkezlerinden sonra bir o kadar daha modernleşmiştir ..kalbim sizlerle ...

evet mavielacım,bu yapılaşma samsundada başlıyor bence...dediğim gibi yeni ve daha büyük alışveriş merkezleri açılacaktır zamanla...ben tabii samsunu iki yıldır biliyorum,arkadaşlarımdan özellikle eşimden öğrendiklerime göre çok gelişmiş samsunumuz...şimdi rus pazarının orayı yıktılar alışveriş merkezi olarak düzenliyorlar ve bencede kimse kızmasın bu gelişmeler modernlik katıyor...

canım hemşehrilerim benim bende 5 gün önce samsun daydım her yeri talan ettim gezdim tozdum çokk güzel bir şehir yaaaaaaa çok özlüyorum memleketimi gün sayıyorum tekrar gitmek için walla şafak 22:):)

[ALINTI I]tesbitlerde bulunmak ve yorumlamak tamamda,bunun nedenlerini de bilmek gerekir diye düşünüyorum:))Kayseri sanayisi büyük istihdamı fazla bir şehir her türlü desteği alan bir yer ....dolayısıyla oranın halkı ile Samsun'daki halkın harcama sınırı bir seviyede algılanamaz ...[/I]
arkadaşım galiba yanlış anladın bizi ben Samsun da 2 yıl önce ticaret yapan biriyim.. Kayseri gelir yapısı ile asla kıyas yapılamaz ben bunun nedenlerini çook iyi biliyorum Kayseri ye alışveriş merkezleri geleli 1 yıl oldu durgun şehri canlandırıp benim gibi bizler gibi alışkın olduğumuz rahat modern yaşantı bir derece de olsa geldi. neden mi? bileniniz varsa burada akşam 7 den sonra hayat biter...yapılaşmanın Samsun a gelmesi ise bence o sıcak modern havasına katacağı güzelliktir tabii bu da zamanla olacaktır..HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN..

Selam kızlar...Ben de Samsunluyummmmmm....
Alışveriş merkezleri tam olarak nereye açıldı ve Rus Pazarını yıktılar mı?..ve tabi yaıktılarsa nereye taşıdılar...? Gerçi yazın gidecem canım Samsunuma ama yine de önceden bilgi edinmekde fayda var :)

günaydın samsunlular,samsunda yaşayanlar ve tüm kadınlar kulubü üyeleri,herkese iyi haftalar diliyorum...samsunda çok güzel bir hava var hafta başında...valla bebişimi alıp şöyle bir dolaşmaya çıkmayı düşünüyorum..kışı bebek küçük diye genelde evde geçirdik,artık samsun havasını birde dışarıda alalım dimi yaaa...uzakta olan arkadaşlarımız içinde havayı bol bol içimize çekeriz,sözz..

ozpircim bende sana cevap yazacaktım ama benim yazacağımdan daha detaylı cevap yazılmış..ben sadece şunu ekleyeyim istedim,bu yeni merkezler samsuna renk getirdi ve evet istanbuldan gelen bana göre çok büyük olmasalarda çok güzel olmuşlar...

Karadenizin en büyük kenti ve tek Büyükşehir Belediyesi ünvanına sahip olan Samsun'um son yıllarda oldukça gelişti... hakkettiği yerlere geliyor. Bence en güzeli de ne biliyor musunuz kızlar, sahilimiz doğupark ve batıpark projeleriyle bize kazandırılıyor. Hele bi yaz gelse de görsem oraları yaaaaa... yerimseniben

Merhaba arkadaşlar, SAMSUN da havalar ısınmaya başladı mı yoksa meşhur yağmurlarımız mı yağıyor :sm_confused: ..

off of çok özledim samsunumu ya bir başka benim memleketim yaza yani temmuzda ordayıminşallah.........

samsunluyuz diyorsunuz ama bir baskadir benim memleketimde samsunumuzun fotolarini koydum hepinizdemi kordunuz duyurulur

maviela selam canım,burada havalar ısınmaya başladı..gömlekle dışarı çıkıyoruz artık...baharın güzelliğini yaşıyoruz samsunda...senin yerinede çekerim havayı içime bol bol..yağmur yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…