Samsun///55

canım bende öle istanbulda oturuyorum :))) şuan anneciğim yolda ( samsun-ist ) allah nasip ederse yarın sabah yanımda....ist.nerdesin sen...bu arada bu konu ile ilgili özelime mesaj atarsan ordan görüşürüz..
heyyy kızlar koskaca k.k. da iki tanemi samsunlu varya.....hadi nerdesiniz...

kızlar ben samsunlu değilim ama samsunda oturuyorum.:1yes2:
sizin yerinize:teselli: :1yes2: :içelim:

uzun zamandır samsunda yaşıyorum ama üzgünüm bu şehri bir türlü seve medim.ben memleketimi ankaramı özlüyorum...

ist. doğdum ve hala burda yaşıyorum.ama aslen samsunluyum..her yaz samsuna giderim...

ama geçen yaz düğün telaşı nedeniyle gidemedim..inşallaha kocişimle bu yaz gitcez,o na da aşılayacağım samsun aşkını:))

uzun zamandır samsunda yaşıyorum ama üzgünüm bu şehri bir türlü seve medim.ben memleketimi ankaramı özlüyorum...

görüşüne saygı duyuyorum ama ben şu anda ankara'da yaşayan bir samsunluyum. Ve samsunu küçük ankara gibi görürüm hep ama samsunun bir de artısı var denizi var. Bir de ankaraya göre daha rahat bir şehir bence ya da benim yaşadığım ortam öyle.

kızlar bende samsunluyum ama bursada yaşıyorum ya samsun başka bir alem çok seviyorum samsunu orda bulunan tüm akrabalarıma ve hemşerilerime selam kıcak dolusu samsunuma iyi bakın sevgiyle kalınnn

sanırım herkes kendi çocukluğunu yaşadığı yerleri özlüyor ve ondan hep güzel olarak olarak hatırlıyor...

bende samsunluyum ama ankara da okuyorum samsun u asla değişmem sürekli kaçıp kaçıp samsun a geliyorum şu anda samsun dayım pazar günü dönücem ama

Ah ahhhhh.... var mı Çiftlik cadsi gibisi ya :1yes2: :1yes2: :1yes2: :1yes2: Bu yaz inşallah yine gidecem Samsunuma... hem de bebişimle beraber :1yes2: Görsün annesinin memleketini:teytey:

herkese merhaba,ben de samsunda oturuyorum...ben samsunlu değilim ama eşim samsunlu...iki yıl önce taşındık buraya..eşim tam bir samsun tutkunudur..ilk geldiğimizde zorlandım,ben doğma büyüme istanbuldaydım, buraya alışmak zor oldu ama şimdi gerçekten seviyorum....hepinize kucak dolusu sevgiler samsunan...görüşmek üzere...bu arad samsundaki üyelerle toplanma,buluşma gibi programlar oluyormu hiç...yeni üye oldumda,

merhaba benim eşim samsunlu,samsunda oturuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…