Samsun///55

pokoocum fındık ezmesi evet gece yaptım canım sıkılıyorduda,kuussum yeriz kız bir dilim nasıl gidiyor topiğe yazıyormusun akşam önemli yatmadan 5 saat önce su hariç hiç bişey yeyip içmeyeceksin unutma bir dilim pastadan bişey olmaz

kussum neden ya acaba gripmi olacaksın ben başım ağırınca kocakarı yöntemi olacak biraz ama başıma patates sararım ilaç almamak için son çare ilaç,zaten ilaçlarla duruyorum ayakta,artık öyle alışmışki vucudum fayda etmiyor bile

günaydın kızlar bende samsunluyum çarşambadan...istanbulda yaşıyorum

hoşgeldin pokoo!a.s.kuusuum geçmiş olsun!prenses seni unutur muyuz ya hiç:sm_confused: aşkolsun! bu arada resimlere yorumlarınız için teşekkürler!a.s.ne güzel pasta o öyle bende bugün pasta ve börek işleriyle uğraşmayı düşünüyorumcokacimcoook yarın misafirim gelebilir hazır olsun değil mi?a.srejimde kararlısınız sanırım devam edin :lepi:kuusuum platesten memnun musun?bende bir başlayabilsem çok iyi olacak birde tenis istiyorum ama bu şartlarda zor biraz!hadi bakalım kilo verdiğinizde haberimiz olsun yazın buraya bekliyorum....

yazarız tabi derincim ama benim fazla kilom yok biraz bu ara sıkı olcam dikkat edecem yani,derincim sende bana baksana abartımı kilom sencede

baktım resimlere çok iyi görünüyorsun ama sporun her zaman yararı var bencehihoyyyt rejim yerine spor yap sen fit kalabilmek içina.s bende çok istiyorum ama çocukla olmuyor!:1no2:

yazarız tabi derincim ama benim fazla kilom yok biraz bu ara sıkı olcam dikkat edecem yani,derincim sende bana baksana abartımı kilom sencede

kız bende söylemiştim sana sen dal gibisinhihoyyyt ...derinle senin kilolarla bi zorunuz yok kaydirigubbakcemile5...of offf..kafamçokkarıştı.evet cnm ben platesin faydsını görüyorum...hemde kızımla yapıyoruz....çok şeker ya..Şeniz.

kızlar çok ayıp nerelere giriyorsunuz siz öyle:smiley-cool:!kuusuum bende kız büyüsün herşeyi birlikte yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile yeniden büyüyoruz onlarla!

sizi görmüşken yazayım ben de. bilmem daha önce söylemişmiydim ama ben eşim dolayısıyla samsun havza kütüğündeyim..bu arada balayını da havzada geçirmiştik, ilahi güneye falan neden gitmedin diye sakın sormayınsırnaşık şeymillet balayından bronz bir tenle döner, ben bembeyaz olmuştum şifalı sulardan...

kızlar çok ayıp nerelere giriyorsunuz siz öyle:smiley-cool:!kuusuum bende kız büyüsün herşeyi birlikte yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile yeniden büyüyoruz onlarla!

ay ne yapayım şekerim kaydirigubbakcemile3gezinirken gözüme ilişti:jeyyar: meraktan baktım valla...sırnaşık şey.ay evet birlikte yapın çok eğlenceli oluyo...:dance:

yani havza güzeldirde balayı için uygunmudur bilemem:uhm: yinede değişiklik olmuştur ....güzel aslında oralar ...a.sbizde balayına karadenize gidelim istemiştikkaydirigubbakcemile ama sonra marmarise gitmiştik:asigim: ah ah o günler geldi aklıma zaman ne çabuk geçiyobenneyaptımki bu ağustosda 5 yıl olcak ...

hoşgeldin çamaşırsuyu!a.s.kaplıcalarda bol bol şifa olmuştur sana a.soda güzel!...kuusuum ne güzel işte yeni gelin gibi davranıyor eşin sana demekki!:asigim:gerçekten zaman çok çabuk geçiyor!marmaris daha romantik kesinlikle!...yerimseniben

bence balayı için hiç uygun bir yer değildi, kendimi kandıramam açıkcası ama durumlar onu gerektiriyordu...neyse ki izmirde oturuyoruz, acısını çıkarttım....

baktım resimlere çok iyi görünüyorsun ama sporun her zaman yararı var bencehihoyyyt rejim yerine spor yap sen fit kalabilmek içina.s bende çok istiyorum ama çocukla olmuyor!:1no2:

canım haklısında bizim işyeri köyde ulaşımı zor bide normalde akşamları geç çıkıyoruz şimdi kışya ondan yoksa normal saatim 9.-9.30,ne zaman yapacam sporu akşamları ve pazarlarıda anneme vakit ayırıyorum,ama fırsat buldukça pazar sabahları yürüyüş yapıyorum şutarafagitti bide şey ben gençken dermişim delikafadulden yani evlenene kadar ben 86 kiloydum top gibiydim , ilk 1 ayda verdim kilolarımı 50 kiloya düştüm hatta sinirlerimde zayıfladı bir süre yemek te yiyemiyordum serum veriyorlardı şimdi çok şükür toparladım ama korkuyorum eskisi gibi olurum şişkolaşırım delikafadulden diye korkuyorum

bence balayı için hiç uygun bir yer değildi, kendimi kandıramam açıkcası ama durumlar onu gerektiriyordu...neyse ki izmirde oturuyoruz, acısını çıkarttım....

canım ya biz sürekli gidiyoruz havzaya kaplıcaya annemlede bu ara biraz rahatsız astımı varda korkuyoruz gitmeye olsun canım çıkarmışsınız acısını :teytey:allah mutlu etsin sizi

kuusumm bence sen yeni gelin gibi değil kız gibisin bu zamanda kim annesinin üstkatında oturur ya darısı başıma bizim üst kattakiler kıbrısta oturuyor gidip bulsam onu ya sen en iyisi söyleme nazara gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…