- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
günaydın kızlar bende samsunluyum çarşambadan...istanbulda yaşıyorum
yazarız tabi derincim ama benim fazla kilom yok biraz bu ara sıkı olcam dikkat edecem yani,derincim sende bana baksana abartımı kilom sencede
şttt kız
kızlar çok ayıp nerelere giriyorsunuz siz öyle:smiley-cool:!kuusuum bende kız büyüsün herşeyi birlikte yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile yeniden büyüyoruz onlarla!
sizi görmüşken yazayım ben de. bilmem daha önce söylemişmiydim ama ben eşim dolayısıyla samsun havza kütüğündeyim..bu arada balayını da havzada geçirmiştik, ilahi güneye falan neden gitmedin diye sakın sormayınsırnaşık şeymillet balayından bronz bir tenle döner, ben bembeyaz olmuştum şifalı sulardan...
sizi görmüşken yazayım ben de. bilmem daha önce söylemişmiydim ama ben eşim dolayısıyla samsun havza kütüğündeyim..bu arada balayını da havzada geçirmiştik, ilahi güneye falan neden gitmedin diye sakın sormayınsırnaşık şeymillet balayından bronz bir tenle döner, ben bembeyaz olmuştum şifalı sulardan...
yani havza güzeldirde balayı için uygunmudur bilemem:uhm: yinede değişiklik olmuştur ....güzel aslında oralar ...a.sbizde balayına karadenize gidelim istemiştikkaydirigubbakcemile ama sonra marmarise gitmiştik:asigim: ah ah o günler geldi aklıma zaman ne çabuk geçiyobenneyaptımki bu ağustosda 5 yıl olcak ...
baktım resimlere çok iyi görünüyorsun ama sporun her zaman yararı var bencehihoyyyt rejim yerine spor yap sen fit kalabilmek içina.s bende çok istiyorum ama çocukla olmuyor!:1no2:
bence balayı için hiç uygun bir yer değildi, kendimi kandıramam açıkcası ama durumlar onu gerektiriyordu...neyse ki izmirde oturuyoruz, acısını çıkarttım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?