Samsun///55

bebişim09 hoşgeldin!a.s.kuusuum iyice şişirdin beni ya!:1rolleyes senin güzelliğin herşeye güzel bakıyorsun sağol!:1hug:

kızlar birkaç fotoğraf ekleyebildim ama çok inceleymedim!:sm_confused:bebişim09 Allah hayırlı doğum ve evlat nasip etsin!a.s.

nasıl gidiyo hamileliğin:CüvCüv: aman yemen içmene şimdiden dikkat et cokacimcoooksonra böyle benim gibi kendinle kafayı yersin...delikafadulden

canım şu an güzel gidiyo ama ilk 4 ayımı hatırlamak bile istemiyorum diyebilirim..
kilo pek almadım ben toplamda 6-6 buçuk kilo falan aldım:içelim:
bebişte 5 gün önce 3.350 gramdı sancılarım hemen hemen her gün oluyor artık ultrason ölçümlerine göre bebiş1 hafta önden gidiyor 38+4 gün çıkıyor en fazla 10 günün kalmış dedi doktorum delikafadulden

ooo az kalmış hadi hayırlısı ..aslında doğumdan sonra dikkat et ..bende 62 le hamile kaldım 71 doğurdum sonra hemen verdim ama doğumdan sonra ye sütün olsun muhabbetine aldım ...ama kızım 2 ay emdi ..yani senin yemenle sütünün olması alakasız bir konu bol bol sıvı al su iç ...

kuusuum güzelim şimdiden kaynanaya ve anneme söylüyorum sütün olsun diye hiç bir şey yedirmek istemeyin bana kalbinizi kırmak istemiyorum diyorum..
maşşallah şimdiden sütüm geliyor çünkü aşırı su içiyorum..inşallah bizimki emer bende annemi bir kaç ay zorla emmişim ama eşim maşallah baya emmiş..

inş emer tabi anne sütü gibisi varmı yaaa....bnm kızım hiç emmedi memği bıraktığında çok ağlamıştım sanki elşmden almışlar gibi gelmişti bana ....

iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.yemeği yedik benim arsız kızım odasını savaş alanına çevirmişdelikafadulden heryeri yazmış toparladım geldim buraya sakinleşmek için :bbo:yoksa elimden bir kaza çıkacakklava: sabır diyorum!...:Saruboceq:

ooo bakıyorumda pabucum dama değil okyanusa atılmış bakıyorumda heyyttt ben varım unutmayın beni ama

günaydın herkese pokoo h.g.her zaman bekleriz bırakmayın topiğimizi yalnız samsundan bi parça olsun yeter,bu kadar güzel şehir haketmiyormu topiğimizde ilgiyi,her zaman uğrayın böylekaydirigubbakcemile3
bakın size pasta da yaptım kuuusummda çay demler,sizler kadar beceremem ama umarım beğenirsiniz pastamı

Eklentiler

• $Resim 169.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 43
herkese günaydın:sm_cool: senmi yaptın pastayı çok güzel görünüyocokacimcoook ...ya ama yemiycem artık senağlama...ben yaparım çayı siz yersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…