Samsun///55

merhaba canım ben de muğlada yaşıyorum deniz kokusuyla büyüyünce uzak kalmak zor gerçekten...

merhaba canım ben de muğlada yaşıyorum deniz kokusuyla büyüyünce uzak kalmak zor gerçekten...

Çok doğru.Ben şahsen deniz olmayan başka bir şehirde asla yaşayamam.İçim daralıyor illa bir deniz bir su görmem gerekiyor gibime geliyor
Özellikle de Karadeniz gibisi yok :82:

Merhabalar :)
Ben de Samsunlu olacağım yakında. Bu ay sonuna doğru yerleşmiş olacağım inşallah. Atakum'u tavsiye ettiler ev için. Ben de internetten kiralık evlere baktım. Atakum'da Cumhuriyet ve Mimar Sinan bir de Azerbaycan caddesi mi öyle bir şeydi :) kiralık evler var. Sizce hem ulaşım sorunu olmayacak ( üniversiteye ve merkeze) hem de sosyal açıdan şartları iyi olacak en uygun yer neresi olur ?
Kiralık ev bakarken nelere dikkat edeyim ? Ucuz bir memleket midir Samsun ? Biraz bahsedebilir misiniz acaba ?
Şimdiden teşekkürler.

canım nereden gidiyorsun bilmiyorum ama güzel bir şehirdir samsun. çok küçük değil çokta büyük değil. ama seni tatmin edecektir. genelde üni.liler severler ve rahat ederler.

bahsettiğin yerler atakum-türkiş mevkii olarak geçer ve çok güzeldir. şehirle üni. arasında. genelde öğrenciler orayı tercih eder. şehirdeki dipdibe evlerin yanında orası daha ferahtır. artık şehir atakum tarafına doğru kayıyor. bir dolmuş ile istediğin yere rahatlıkla gidebilirsin.

umarım yardımcı olabilmişimdir. bir sorun olacaksa tekrardan yardımcı olurum.

selam arkadaşlar,
kusura bakmayın böyle pat diye dalıyorum aranıza ama
bişey soracaktım, bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

9 yaşında down sendromlu bir kızkardeşim var.

2 düşünde çürük, bir de aynı yerden çıkan 2 dişi var. Amasya'da ikamet ediyoruz ancak- ne diş hastanesi ne özel -hiç bir hekime muayene olmaya razı edemiyoruz kardeşimi. Çok korkuyor, koltuğa bile oturtamıyoruz.

Sanırım Samsun'da Tıp fakültesinde "genel anestezi" yöntemiyle bu tür çocuklara müdahale edilebiliyomuş. Çocuklar için ne kadar uygun bu yöntem bilmiyorum ama başka çaremiz yok gibi..

Acaba gitmeden önce internetten filan randevu almak geekiyor mu? Netten araştırdım ama böyle bir bilgi bulamadım..

Umarım bir yol gösterirsiniz, şimdiden teşekkürler..

canım samsun tıp fakültesinin telefonu (0362) 312 19 19
ayrıca tıp fakültesi diş hastanesinin telefonu 0 (362) 457 6000 ve
Samsun Ağız Diş Sağlığı Merkezi Reşadiye Mah. Dr. Mehmet Aydın Sağlık Kompleksi / SAMSUN 55050
Tel-1 : 0 362 440 00 45 - 0 362 440 02 48
Tel-2 : 0 362 440 03 30 - 0 362 440 38 14

bu konuyla ilgili bilgim yok ama inşallah bu numaralardan ulaşırsın ve kardeşin sorunsuz kurtulur.bence önce samsun ağız ve diş sağlığı merkezini ara derim. geçmiş olsun

Çok sağol canım, kusura bakma yeni gördüm mesajını. Nerede acaba bu samsun ağız ve diş sağlığı merkezi?

Çok sağol canım, kusura bakma yeni gördüm mesajını. Nerede acaba bu samsun ağız ve diş sağlığı merkezi?

samsun u biliyor musun? bilmiyorsan bile cumhuriyet meydanından 2 hat dolmuşuna binebilirsin,ağız ve diş sağlığı merkezinin önünden geçiyor.göğüs sen telefonlardan ulaşıp bilgi alabildin mi? eğer gelebilecekseniz bizzat bende götürebilirim sizi.elimden geleni yaparım.yeterki kardeşin korkmadan tedavi olabilsin.tekrar geçmiş olsun

çok çok sağol canım Allah razı olsun..Ne kadar candansın..Aslında eşimin ailesi samsunda ama..Neyse belki annem tek gitmek zorunda kalabilir diye sordum..şimdilk tıp fakültesine amcamın kızıyla gitme durumları var canım..Kendi derdimden henüz arayamadım verdiğin telefonları..en kısa zamanda arayıp bilgi alıcam ordan inşallah..

rica ederim.elimden gelen birşey varsa yapabiirim.ALLAH yardımcıız olsun

samsunlu arkadaşlar hazıranda samsunda sınavım var 2 gun.bir gece kalmak için guvenilir çift kişilk geceliği 60-70 lirayı geçmeyen bi otel arıyorum.bana nereyi tavsiye edersinz

mrb samsunlular kimsecikler yok hayırdır samsunlular nere gittiniz ..canım sınavın hangi gün dü sana yardımcı olmak istiyorum okul olarak neresi

samsunlu arkadaşlar hazıranda samsunda sınavım var 2 gun.bir gece kalmak için guvenilir çift kişilk geceliği 60-70 lirayı geçmeyen bi otel arıyorum.bana nereyi tavsiye edersinz

merhaba,kent otel,cem otel,sandıkçı otel var bildiğim.uygunve merkeziler .ayrıca güvenilirde.istersen telefonlarını bulup sana ulaştırabilirim

2 seneyi gecti gelemiyorum samsuna bakalim temmuzda gelmek istiyotruz oyle bir planimiz var bakalim neler degisti samsunda cok merak ediyorum ozledim samsunu coook

mrb samsunlular kimsecikler yok hayırdır samsunlular nere gittiniz ..canım sınavın hangi gün dü sana yardımcı olmak istiyorum okul olarak neresi

merhaba,kent otel,cem otel,sandıkçı otel var bildiğim.uygunve merkeziler .ayrıca güvenilirde.istersen telefonlarını bulup sana ulaştırabilirim
2 temmuzda kampuste gircem sınava geceliği kaç lıra acaba bilginiz var mı .ozelden msj atabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
ben yine bişey sorucam sizlere

Arkadaşlar merhaba,
samsun doğumevinde epidural normal doğum yaptırılıyor mu?
bir de odalar, ebeler, doktorlar nasıl?
Acil bilgiye ihtiyacım var da, telefondan bir türlü bilgi alamadım..

eğer cevaplarsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…