Samsun///55

Merhaba arkadaşlar,
ben yine bişey sorucam sizlere

Arkadaşlar merhaba,
samsun doğumevinde epidural normal doğum yaptırılıyor mu?
bir de odalar, ebeler, doktorlar nasıl?
Acil bilgiye ihtiyacım var da, telefondan bir türlü bilgi alamadım..

eğer cevaplarsanız çok sevinirim..

evet cnm orda staj yaptım 2 sene boyunca. yapılıyo epidural.

ben samsunda yaşamıyorum ama geçen sene kuzenim doğum yaptı doğumevinde.
annemlerde ordaydı çok iyi olduğunu söylediler doğumevinin...

kızlar slm samsun da tarz kıyafetler satan büyük ve cadde üstü dışında bildiğiniz tavsiye edeceğiniz mağazalar varmı,

hani ist falan pasajlar olur farklı tarz da şeyler bulabilirsiniz onun gibi.

birde el yapımı bir hediye vermek istiyorum bir dostuma ne önerirsiniz samsunda farklı el yapımı ya da tasarım şeyler nerelerde vardır

teşekkürler şimdiden :KK9:

Bende bu sene geldim Samsuna öğretmen olarak daha tam uyum sağlayamadım ama çok güzel bi şehir biraz yalnız kaldım tek sorun bu..

kızlar bende samsundanım merhaba hepinize
samsunda hasret düğünü salonu var biliyosunuz fuar içinde
yakın zamanda gittiniz mi düğüne falan nasıl güzelmi anltın nolurrrrrrrrrr

merhaba canım, gittim gayet güzel mesala 200 -300 kişi arası rahat alır.,ama masalara servis olayına girersen kolanı pastanı kendin yaptır derim ben..

Son düzenleme:
samsun sakin,rahat ve uygun bir şehirdir.nerelerden geldiniz bilmiyorum ama uyum sağlamanız çokda uzun sürmez bence.samsunumuz güzeldir,sevin yeter ki :)

19 mayıs atatürk ü anma spor ve gençlik bayramızın kutlu olsun hatunlar.bir samsunlu olarak çok gururlu ve mutluyum.kim ne yaparsa kim engellemeye çalışırsa çalışsın biz her zaman atatürk ümüzün izinden gidecek ve vatansever bir türk gençliği olarak öleceğiz. ne mutlu türküm diyene!

Ben de Samsun'dan birileri var mı burada diyoodumm kii varmışşş :KK16: Ben İstanbul'da doğup büyüdüm bi Samsunlu olarak ama 4 yıl önce üniversite tercihleri yapılınca İstanbul u sevmediğim için dedim ki burada yani İstanbul da okumayacaksam başka yerde ne işim var giderim Samsun a :KK31: iyi ki de gelmişimmmm bu sene mezun oldum ve hala da Samsun da yaşıyorum bi yere gitmeye de niyetim yok hatta ailem de gelecek onlar da sıkıldı İstanbul'dan :KK76: Ailecek çok seviyoruz memleketimizi yani :KK9:

Merhaba... Geçen ay eşimin tayini nedeniyle Samsun'a yerleştik, aslen merzifonluyum ama lise bitince İzmir'e gittim sonra Bursa'ya geçiş yaptım sonra da İstanbul'a... O arada evlendim eşimin tayini çanakkale'ye çıktı 5 senedir çanakkaledeydik ağustosta Samsun'a geldik 4-5 HAFTADIR Atakumdayız ve ben 8 haftalık hamileyim hamile olduğumu samsunda öğrendim şimdi samsuna ve hamileliğe alışmaya çalışıyorum çanakkale küçük şirin rahat bir şehirdi alışkanşlıkları terk etmek kolay olmuyor ama umarım alışırım. :)

Hayırlı sabahlar arkadaşlar... Liseden arkadaşlar havzaya gidelim dediler bende gitmek istiyorum ama şöyle uygun bi pansiyon bakıyoruz fiyatlar hususunda bilgisi olan var mı aranızda Eğer bana uygun bi yer bulamazsam ben gidemeyeceğim de o yüzden. Organizasyona bende iştirak etmek istiyorum bakalım :KK43:

Merhaba... Geçen ay eşimin tayini nedeniyle Samsun'a yerleştik, aslen merzifonluyum ama lise bitince İzmir'e gittim sonra Bursa'ya geçiş yaptım sonra da İstanbul'a... O arada evlendim eşimin tayini çanakkale'ye çıktı 5 senedir çanakkaledeydik ağustosta Samsun'a geldik 4-5 HAFTADIR Atakumdayız ve ben 8 haftalık hamileyim hamile olduğumu samsunda öğrendim şimdi samsuna ve hamileliğe alışmaya çalışıyorum çanakkale küçük şirin rahat bir şehirdi alışkanşlıkları terk etmek kolay olmuyor ama umarım alışırım. :)

Merhaba inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Bende Samsun'a eşimin işi sebebiyle geldim bursalıyım aslen. Alışmak kolay olmadı ama küçük şehir çabuk öğreniliyor. Bende atakumda oturuyorum

X