Samsun///55

buluşma haberleri ve aktivite başlıklı bölümde samsunlu bayanlar adlı başlık açıldı haberiniz olsuuuun:))))
ben varım samsunda olan, selam arkadaşlaaaar

derin nasılsın canııım

buluşma mı var samsunda ne güzel....
iyiyim çok şükür yoruluyorum biraz iki çocuk olunca!
kızım çok zorluyor bebek daha sakin!
sen nasılsın?
betuş sen neresindensin samsunun?

Son düzenleme:
iyiyim canım,
doğunmun oldu dimi, ne kadarlık adı ne doğum nasıl geçti anlat bakalım
tu-uba mıydı nicki hatırlayamadım samsunlu oda hamileydi noldu acaba?

Son düzenleme:
iyiyim canım,
doğunmun oldu dimi, ne kadarlık adı ne doğum nasıl geçti anlat bakalım
tu-uba mıydı nicki hatırlayamadım samsunlu oda hamileydi noldu acaba?

merkezde canım sen burda yaşamıyosun muğladsın sanırım
evet 7 ekimde iki aylık olacak.
doğum sezeryan oldu biraz erken geldi ama sezeyanda direttim.
zor oldu kalkmam ama olsun her işte bir hayır vardır ya bunda da öyle olmuş bebek de ben de riske girmişiz kordon dolanmış çok şükür ki sağlıklıyız ikimizde.rım daha var onun doğumuna...
tuba da hamileydi sanı
betüş ben muğlada yaşıyorum merkezde büyüdüm ben de...

Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

benimde annem samsunluu babam sinopluu ben de ankarada oturuyorum:))samsuna çok sık gelip gidiyoruz annemin ailesi orada olduğu için ...benide kabul edin yaaa(

merhaba bende samsunluuym fakat gaziantepte yaşıyorum iş nedeniyle 5 yıldır buradayız. samsunumu çok özledim gözümde tütüyor burada dağ taş başka birşey yok denizi izlemeyi çok özledim gerçekten.

Merhaba. Ben de Samsunluyum. Yakın zamanda İş nedeniyle Gaziantep'e yerleşme düşüncesindeyim. Nasıl bir yer? Siz memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…