Samsun///55

nazar oluyor bence emoş,sen nasılsın canım ders çalışma işleri nasıl gidiyor,teyzen sendemi ,ayy amma soru sordum kızmakaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
olabilir herkes çok akıllı olduğunu düşünüyor ama çok da yaramaz!:bbo:
ders çalışma işleri zor gidiyor evin işleri emel derken kafam sepet gibi oluyor!laelaelaelaelae
teyzem yanımda ne yapacak tek başına samsunda!kalıyor işte emelle kavga dövüş!kaydirigubbakcemile3
çok soruu sormadınn öptümm seniii çokkk!!:1hug:

kurbanbayrami.jpg

selammmmm!!opuyorumnanaktan
prenses ordan iş almış ya eşi yanına gitmiştir!a.s
sen nerden duydun?
buluşsanıza!!

selam kızlar napıynuz bakalım kuusuum burdamı allah allah ınsan bır haber verır yahu suprensesı bacımmmmmmmmmmmmmm ask olsun sana ozelden attım cevap yazmadın kırıldım valla burda gorunce senı neyse hepnızı opuyorum ıyı haftasonu dılerım hepnıze

selammmmm!!opuyorumnanaktan
prenses ordan iş almış ya eşi yanına gitmiştir!a.s
sen nerden duydun?
buluşsanıza!!

buluşacaz canım salı günü gelecek muhtemelek şimdi ladıkteymiş ben de gitmeyi düşündüm ama ladıkte köyde o şimdi hani oda misafir nasılsa gelecek ,zeynep sultanıda çağırırım alın size buluşma işte

biz tel.laşıyoruz canım sürekli ona ulaşamazsam eşini arıyorum artık aileden biri oldum

buluşacaz canım salı günü gelecek muhtemelek şimdi ladıkteymiş ben de gitmeyi düşündüm ama ladıkte köyde o şimdi hani oda misafir nasılsa gelecek ,zeynep sultanıda çağırırım alın size buluşma işte

biz tel.laşıyoruz canım sürekli ona ulaşamazsam eşini arıyorum artık aileden biri oldum
çokk güzell çokkk selamlar benden!
öptüm sizleri!!!opuyorumnanaktan

ben kaç gündür oyun sitelerine takılıyorum canım kkdaki saçma oyunlar ama gece gündüz başımı kaldırdığım yok sen ne yapıyorsun

X