Samsun///55

günayyydınnlarrr!!opuyorumnanaktan
boşş boşş topiğee günaydın diyemm bariii!!!:1closedeyes:
yaawwww buraya niyee kimsecikler gelmiyoo samsunluların suyu mu çıkktııı???

günayyydınnlarrr!!opuyorumnanaktan
boşş boşş topiğee günaydın diyemm bariii!!!:1closedeyes:
yaawwww buraya niyee kimsecikler gelmiyoo samsunluların suyu mu çıkktııı???

samsunlular buluşuyor canımkaydirigubbakcemile3bu topiğe uğrayamazlar,canım senin iş meselesi ne oldu

günayyydınnnnn!!!opuyorumnanaktan
inşallah en kısa zamnada iyi olur anneciğin canımm benim!:1hug:
niye yükseldi o kdar şekeri?:sm_confused:
evet farkındayım yok bu aralar kuusuumm!CADIARZU

slm kızlar kaydirigubbakcemile3 nasılsınız :eek: prenses geçmiş olsun canım acil şifalar zemuszemus evet bu topik boş topik sanki her daim buluşuyolarda biri bitiyo diğeri başlıyo konuların sırf buraya yazmamak için bu nasıl iş hiç anlamadım:eek:lmaz: derincim hayırlısı olsun inşallah opuyorumnanaktan benimde yarın ehliyet sınavım var çalışıyorum işte opuyorumnanaktan

slm kızlar kaydirigubbakcemile3 nasılsınız :eek: prenses geçmiş olsun canım acil şifalar zemuszemus evet bu topik boş topik sanki her daim buluşuyolarda biri bitiyo diğeri başlıyo konuların sırf buraya yazmamak için bu nasıl iş hiç anlamadım:eek:lmaz: derincim hayırlısı olsun inşallah opuyorumnanaktan benimde yarın ehliyet sınavım var çalışıyorum işte opuyorumnanaktan

tşk ederim canım,ya şey sorarcam sosyete pazarı yine kuruluyormu sizin orda pazar günleri

kolay gelsin denizciğimm...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 çok şükür bitti kaydirigubbakcemile2
tşk ederim canım,ya şey sorarcam sosyete pazarı yine kuruluyormu sizin orda pazar günleri

prenses hiç bilmiyorumki :eek: biliyosun işte durumumu :bbo: ama hava güzelse açılıyo galiba :uhm: istasyondaki sosyete pazarını anlatıyo herkes onu biliyomusun zemuszemus istasyon pazarının kurulduğu yerde kuruluyormuş pazar günleri opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 çok şükür bitti kaydirigubbakcemile2

prenses hiç bilmiyorumki :eek: biliyosun işte durumumu :bbo: ama hava güzelse açılıyo galiba :uhm: istasyondaki sosyete pazarını anlatıyo herkes onu biliyomusun zemuszemus istasyon pazarının kurulduğu yerde kuruluyormuş pazar günleri opuyorumnanaktan

biliyom canım da çalışmıyorum evdeyim ya param olmadığı için gidemiyorum,şimdi gitsem kesin bişey görürüm heves ederim alamam daha çok moralim bozulur,o yüzden gitmiyorum:a015:

erkek arkadaşımla ayrıldık galiba:gitme::sinifsinif:

kesin mii???:sm_confused:
ben de hamileyimmm...:CüvCüv:

neler oluyor kızlar :uhm::uhm: prenses herşeyin hayırlısı canım opuyorumnanaktan
derincim çok sevindim ama emel ne der bilemiyorum opuyorumnanaktan
bende sizinkiler gibi haberler yok ama:umursamaz: çok yoruldum evi temizledim camları bile sildim :lepi: ama yağmur yağdıııı mafoldumben

neler oluyor kızlar :uhm::uhm: prenses herşeyin hayırlısı canım opuyorumnanaktan
derincim çok sevindim ama emel ne der bilemiyorum opuyorumnanaktan
bende sizinkiler gibi haberler yok ama:umursamaz: çok yoruldum evi temizledim camları bile sildim :lepi: ama yağmur yağdıııı mafoldumben

benim zaten herşeyim olay,canım çok sıkkın ya

X