Samsun///55

ben burdayımm kaydirigubbakcemile3 gelmedi senin özel msj canım hala sorun var sanırım sitedekaydirigubbakcemile2

selam kızlar evet samsun buluşması olmaadı benım anıden cıkan amelıyatım dan dolayı ortalıktan kayboldumm butun arkadsalardan ozur dılerımm

evet canım sıktı artık dün giremedim bende hiç şimdi deneyim dedim oldu çok şükür :bbo:

teşekkürler derin sen nasılsın opuyorumnanaktan

selam kızlar evet samsun buluşması olmaadı benım anıden cıkan amelıyatım dan dolayı ortalıktan kayboldumm butun arkadsalardan ozur dılerımm
merhaba kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlar herkese!
deniz ben de aynı uğraşıyorum işte nasıl olayım ev çocuk aynen devam!
emoşş hastalandı biraz onunla uğraşıyorum!
hiç işim bitmiyo!:1no2:
grazyl çok geçmiş olsun!
prenses sen iş bulabildin mi?

iyi pazarlar herkese!
grazyl çok geçmiş olsun!

canım tşk ederim ilgin için hani daha önce bahsetmiştim ya metronun call centerinde işe başladım ama bayram yoğunluğunda kendi personeli var şuanda part tıme olarak sadece bayram üzeri çalıştırıyorlar bizi sonra gene işsizim,kafamçokkarıştıen azından harçlığımı çıkarırım hiç param yok çünkükaydirigubbakcemile3gecede çalışıyoruz vardiya dönüyor ya mafoldumben

canım tşk ederim ilgin için hani daha önce bahsetmiştim ya metronun call centerinde işe başladım ama bayram yoğunluğunda kendi personeli var şuanda part tıme olarak sadece bayram üzeri çalıştırıyorlar bizi sonra gene işsizim,kafamçokkarıştıen azından harçlığımı çıkarırım hiç param yok çünkükaydirigubbakcemile3gecede çalışıyoruz vardiya dönüyor ya mafoldumben
ay kolay gelsin canım ya!:1hug:
parasız kalmaktan iyidir bence de!
aşk durumları nasıl gidiyo görüşemiyoruz çoktandır!:1no2:

ay kolay gelsin canım ya!:1hug:
parasız kalmaktan iyidir bence de!
aşk durumları nasıl gidiyo görüşemiyoruz çoktandır!:1no2:

:asigim::asigim::asigim:geçen sene işim vardı sevgilim yoktu biliyon özkan krizi geçiriyordum :nazar:çok iyi ,giresunda uzman olan bir sevgilim var arada geliyor felan yada ben kaçıp gidiyorum görüşüyoruz 4 aydır maşallah bide öyle usluyumki başka kimse yok :asigim::asigim::asigim:tek iyi olan şey o şuan hayatımda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim:geçen sene işim vardı sevgilim yoktu biliyon özkan krizi geçiriyordum :nazar:çok iyi ,giresunda uzman olan bir sevgilim var arada geliyor felan yada ben kaçıp gidiyorum görüşüyoruz 4 aydır maşallah bide öyle usluyumki başka kimse yok :asigim::asigim::asigim:tek iyi olan şey o şuan hayatımda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevindim senin adına!:1hug:
Allah bozmasın canım!
:Saruboceq:

bööö geldi artık siteye giresim gelmiyor sırf bu yüzden:umursamaz:
evet ya aynen -tatlicadiarzu- uğraşırken bıktırıyo zaten vaktim yok opuyorumnanaktan
iyi pazarlar herkese!
grazyl çok geçmiş olsun!
geçmiş olsun derin inşallah daha iyidir emel opuyorumnanaktan

sanada geçmiş olsun grazly hayırdır ne ameliyatı canım önemli bişey değildir umarım opuyorumnanaktan

sevindim senin adına!:1hug:
Allah bozmasın canım!
:Saruboceq:

canım resimlerimizi gördünmü facede yada burda,bu ara moda oldu kız arkadaşlarım beni merak edip aramak yerine buraya giriyorlar yazdıklarımın istatisklerden çıkarıyorlar beni burdan kontrol ediyorlar arayıp soracakları yerden bende bunları sildim ,haberleri olsun şimdi bu yazdıklarımıda kontrol ediyorlardır eminim beni çok merak ediyorsanız tel.numaram var sizde ....

denizk canım ben hala sana o maili atacam off ya kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar!opuyorumnanaktan
görmedim prenses bakayımm!a.s
denizciğim teşekkürler canım biraz daha iyi ilaçlarına devam ediyoruz işte!:1hug:

günaydın arkadaşlar!opuyorumnanaktan
görmedim prenses bakayımm!a.s
denizciğim teşekkürler canım biraz daha iyi ilaçlarına devam ediyoruz işte!:1hug:

nazar oluyor bence emoş,sen nasılsın canım ders çalışma işleri nasıl gidiyor,teyzen sendemi ,ayy amma soru sordum kızmakaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar

effect078atiyedo5.gif

X