- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.441
iyi pazarlar arkadaşlar!opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm prenses nasılsın
kimsaeler ugramıyor :)
ben burdayımm kaydirigubbakcemile3 gelmedi senin özel msj canım hala sorun var sanırım sitedekaydirigubbakcemile2
merhaba kızlarr!!!opuyorumnanaktan
nasılsınız?
evet canım sıktı artık dün giremedim bende hiç şimdi deneyim dedim oldu çok şükür :bbo:bu sitedeki sorun beni öldürecek zaten deli oluyorum sorun neyse yapamadılar hala kaç ay oldu
merhaba kızlarr!!!opuyorumnanaktan
nasılsınız?
evet canım sıktı artık dün giremedim bende hiç şimdi deneyim dedim oldu çok şükür :bbo:
teşekkürler derin sen nasılsın opuyorumnanaktan
evet canım sıktı artık dün giremedim bende hiç şimdi deneyim dedim oldu çok şükür :bbo:
teşekkürler derin sen nasılsın opuyorumnanaktan
merhaba kızlar!opuyorumnanaktanselam kızlar evet samsun buluşması olmaadı benım anıden cıkan amelıyatım dan dolayı ortalıktan kayboldumm butun arkadsalardan ozur dılerımm
merhaba kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlar herkese!
deniz ben de aynı uğraşıyorum işte nasıl olayım ev çocuk aynen devam!
emoşş hastalandı biraz onunla uğraşıyorum!
hiç işim bitmiyo!:1no2:
grazyl çok geçmiş olsun!
prenses sen iş bulabildin mi?
ay kolay gelsin canım ya!:1hug:canım tşk ederim ilgin için hani daha önce bahsetmiştim ya metronun call centerinde işe başladım ama bayram yoğunluğunda kendi personeli var şuanda part tıme olarak sadece bayram üzeri çalıştırıyorlar bizi sonra gene işsizim,kafamçokkarıştıen azından harçlığımı çıkarırım hiç param yok çünkükaydirigubbakcemile3gecede çalışıyoruz vardiya dönüyor ya mafoldumben
ay kolay gelsin canım ya!:1hug:
parasız kalmaktan iyidir bence de!
aşk durumları nasıl gidiyo görüşemiyoruz çoktandır!:1no2:
sevindim senin adına!:1hug::asigim::asigim::asigim:geçen sene işim vardı sevgilim yoktu biliyon özkan krizi geçiriyordum çok iyi ,giresunda uzman olan bir sevgilim var arada geliyor felan yada ben kaçıp gidiyorum görüşüyoruz 4 aydır maşallah bide öyle usluyumki başka kimse yok :asigim::asigim::asigim:tek iyi olan şey o şuan hayatımda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet ya aynen -tatlicadiarzu- uğraşırken bıktırıyo zaten vaktim yok opuyorumnanaktanbööö geldi artık siteye giresim gelmiyor sırf bu yüzden:umursamaz:
geçmiş olsun derin inşallah daha iyidir emel opuyorumnanaktanmerhaba kızlar!opuyorumnanaktan
iyi pazarlar herkese!
deniz ben de aynı uğraşıyorum işte nasıl olayım ev çocuk aynen devam!
emoşş hastalandı biraz onunla uğraşıyorum!
hiç işim bitmiyo!:1no2:
grazyl çok geçmiş olsun!
prenses sen iş bulabildin mi?
selam kızlar evet samsun buluşması olmaadı benım anıden cıkan amelıyatım dan dolayı ortalıktan kayboldumm butun arkadsalardan ozur dılerımm
sevindim senin adına!:1hug:
Allah bozmasın canım!
:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar!opuyorumnanaktan
görmedim prenses bakayımm!a.s
denizciğim teşekkürler canım biraz daha iyi ilaçlarına devam ediyoruz işte!:1hug: