• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

selam kızlar naber sınız bakalım buluşmayı gordunuzmu kıslar ne guzel dımı ınsallah bızde daha kalabalık oluruz optum canlarım guzel samsunum guzel ınsanları kaydirigubbakcemile2

selam kızlar naber sınız bakalım buluşmayı gordunuzmu kıslar ne guzel dımı ınsallah bızde daha kalabalık oluruz optum canlarım guzel samsunum guzel ınsanları kaydirigubbakcemile2

canım sizin gecen sene buluştunuğunuz bir grup vardı onların haberi yokmu buluşmadan yoksa ben gelecem diyemi gelmeyecekler eğer öyleyse gelmem siz takılırsınız kaydirigubbakcemile5

canım sizin gecen sene buluştunuğunuz bir grup vardı onların haberi yokmu buluşmadan yoksa ben gelecem diyemi gelmeyecekler eğer öyleyse gelmem siz takılırsınız kaydirigubbakcemile5

canım valla bılmıyorum hepsıne yazdım o guurpdan sarubocük sagomıst gelecek otekılere yazdım bılmıyorumm gelırlermı haberım yok yanı bne gorevımı yaptım hepsıne yazdım senın sanırım gulnurla bır sorunun mu var canımm :utangac:

grazyl
ben samsunlu değilim fakat 4 senedir samsundayım
selamm heva hoşgeldin aramıza!!:1hug:
eylemciğim merhaba!!!opuyorumnanaktan
grazyl selam canımmopuyorumnanaktan teşekkürlerr ben iyiyimm!!
sen nasılsınn?
bakalımm buluşmalarra samsun mu buluşmuşş???:sm_confused:bu ara hiçbirşeyden haberdarr değilimm!!!

canım valla bılmıyorum hepsıne yazdım o guurpdan sarubocük sagomıst gelecek otekılere yazdım bılmıyorumm gelırlermı haberım yok yanı bne gorevımı yaptım hepsıne yazdım senın sanırım gulnurla bır sorunun mu var canımm :utangac:

benim kimseyle bir sorunum yok canım,olay şu ; ben uzun zamandır bu topiğe giriyorum ben samsunlu değilim,1 ay sonra bile samsunda yaşayacağım garanti değil ama şuan burda yaşıyorum neyse ben bu topik ön sıralarda olsun,hani samsun kücük bir şehir değil diye yazıyorum arkadaşlar felan buluyorum bunlar hiç topiğe girmeyen insanlar geldi birgün hadi buluşalım bende dedimki durun bismillah tanışalım konuşalım vs sonra buluşmada olur,gittiler samsunlular buluşuyor diye bi topik açtılar buraya tek kelime yazdıkları yok sonuçta topik benimde değil vs ,budur yani

benim kimseyle bir sorunum yok canım,olay şu ; ben uzun zamandır bu topiğe giriyorum ben samsunlu değilim,1 ay sonra bile samsunda yaşayacağım garanti değil ama şuan burda yaşıyorum neyse ben bu topik ön sıralarda olsun,hani samsun kücük bir şehir değil diye yazıyorum arkadaşlar felan buluyorum bunlar hiç topiğe girmeyen insanlar geldi birgün hadi buluşalım bende dedimki durun bismillah tanışalım konuşalım vs sonra buluşmada olur,gittiler samsunlular buluşuyor diye bi topik açtılar buraya tek kelime yazdıkları yok sonuçta topik benimde değil vs ,budur yani

canım ya takma kafana sonuçta sen bişeyleri yapmaya çalışıyorsun haklısın da yola devam durmak yok haklısın tabiki başta birbirimizi tanımamız gere k

canım bana bu yuzden kızıyosanda benım bu samsun 55 vallaha da haberım yoktu yanı

canım ya takma kafana sonuçta sen bişeyleri yapmaya çalışıyorsun haklısın da yola devam durmak yok haklısın tabiki başta birbirimizi tanımamız gere k

ben mi yanlış anlaşıldım bilmiyorum gerçekten kimseyle benim başka bir problemim yok buraya güzel vakit geçirmek için geliyorum,gerginlikte olsun istemiyorum birden anlamadığım bir şekilde topa tutuldum

canım bana bu yuzden kızıyosanda benım bu samsun 55 vallaha da haberım yoktu yanı

canım benim lafım sana değildi inan ya,gecen seneki diyalogu anlatıyorum sonrada buraya kimse gelmedi,herkes samsunlular buluşuyoruz topiğine yazıp durdu,görsen çocuk gibi anaokulunda yapılmaz gecen seneki yapılanlar,

günaydın kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
nasılsınızz bu aralarr???
anlatınn yok muu olayy neyimm hiççç???:sm_confused:

kız olay cıksın mı istiin sen bakım naber bu arada kaydirigubbakcemile4
yokk yaa olayy dediysemm önemlii değişikliklerr!a.s
mesela prenses iş olayını ne yaptınn??:sm_confused:
kuusuumm hamilelikk nasıl devam ediyoo??:CüvCüv:
gerçi seni gördüm izmirde mındır mındırr geziinnn!!!kaydirigubbakcemile4
grazyl mesela sen evli misinn?? çocuğun var mıı???:sm_confused:
aşık mısınn yoksammm??
iştee böylee şeylerrr!!!!zemuszemus

yokk yaa olayy dediysemm önemlii değişikliklerr!a.s
mesela prenses iş olayını ne yaptınn??:sm_confused:
kuusuumm hamilelikk nasıl devam ediyoo??:CüvCüv:
gerçi seni gördüm izmirde mındır mındırr geziinnn!!!kaydirigubbakcemile4
grazyl mesela sen evli misinn?? çocuğun var mıı???:sm_confused:
aşık mısınn yoksammm??
iştee böylee şeylerrr!!!!zemuszemus

selam canım ben evlıyım ve asıkım evet :asigim: 4 yasında kızım var merak edersen resımlerım var bakabılırsn canım

Back