- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.321
selam kızlar kımse yok tabı bu satte kızşar buluşmaya varmısınız bacılarım topgımıze beklıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar kımse yok tabı bu satte kızşar buluşmaya varmısınız bacılarım topgımıze beklıyorum
karadenizin izmiri SAMSUN dur :lepi:
gittiğim hiçbir yerde SAMSUN kızları gibi güzel kızlara rastlamadım
denizcim senin msj dan sonra bölgecilik yapasım geldi yavvv :1shok:
evet canım çok şükür hala yanımda kaydirigubbakcemile2 ama her an gidebilir :gitme:
selam kızlar bak ben gelıp mesaj atıyorum ama goruyom kımse bıızm topıgımıze gelmıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm: hepınızı opuyorum samsunlu arkadaslarımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız
canım benim sizin biizm topiğimiz olmamamlı ama sonuçta burası samsun55,ben aslen samsunlu olmadığım halde burayı asla boş bırakmıyorum,önemli olan samsunumuzu tanıtmak yada ilklerde göstermek bence
tabıkı olmamlı canım ben saka yaptım bu topıkolayı cok gerdı canım kusura bakma ondan actım topgı aama fazla ınsan olsun ıstıyorum bakıyorum hep aynı ınsanlar cok gerıldm canım kusura bakma kaydirigubbakcemile5
yok önemli değil canım ben samsunlu olan kk daki diğer arkadaşlarımada söyleyecem hani hepsi girmiyor topiğe merak etme sen önemli olan iletişim bence,
sagol canım yarımlarına ıhtıyacım var aslında mahcup olmak ıstemıyorum bu konuda