- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.301
kusum napıyon ben giresundayım arkadaşımın yanında
offf cnm sıkkın çok nette geziniyom hoşuma giden şeyleride yolluyom işte böyle giresunda ne yapıyon ..gez valla ne güzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusum napıyon ben giresundayım arkadaşımın yanında
magiclove di demi ,ballll bak kız senin yüzünden kaçtı gelmiyo türkiş mi atakummu dedin durdun kız daha gelmiyor..
gelirrr geliirrr!!!!!a.s
offf cnm sıkkın çok nette geziniyom hoşuma giden şeyleride yolluyom işte böyle giresunda ne yapıyon ..gez valla ne güzel...
selammm a.s.
hayırdır kızlar neden kaçmışım ?? anlatın bende bilimsositososito
slm suprensesi nasıl geçti dün bakalım :)
hani benle balllll atakum türkiş diye konuşuyorduk ondan sonra sen gelmedinde tekrar topiğe onu diyorduk,kaçırdıkmı seni diye
selamm kızlarrr opuyorumnanaktanmutlu hafta sonlarıı diyecekti ama prenses ağlıyorum yazmışş!!!:teselli:
ne olduu yine?:sm_confused:
magic de gece gece gelmişş!!:1hug:
neysee benn şimdiii kaçıyorumm düzgün olarakkk ağlamana bi sebepp yazz!!!a.sdün çok güzel geçti ama güzel şeyler hep kısa sürermiş ya ondan ağlıyom
canımm benimmm hoşgeldiimm!!!Şenizhımmm anladım kaydirigubbakcemile3 yok yok neden kaçim hiç olurmu ölee geyiğe daldım ben aradada dert köşesi derken kaydirigubbakcemile3
samsun buluşması varmış geliomu herkes??
derincimmm:teselli:
yayamaslık bapmadın demi:) suprensesi:) samsunda nerde oturuyorsunuz ?
samsun merkezdeyim canım hançerli