Samsun///55

selam kızlar kımse yok tabı bu satte kızşar buluşmaya varmısınız bacılarım topgımıze beklıyorum

slm samsunun çıtırları opuyorumnanaktan nasılsınız giremiyorum hiç zemuszemus merak ediyorum sizleri ama yakındır döneceğim yanınıza :hulya: prenses üzme kendini herşeyin hayırlısı canım :teselli:

karadenizin izmiri SAMSUN dur :lepi:

gittiğim hiçbir yerde SAMSUN kızları gibi güzel kızlara rastlamadım

denizcim senin msj dan sonra bölgecilik yapasım geldi yavvv :1shok:

karadenizin izmiri SAMSUN dur :lepi:

gittiğim hiçbir yerde SAMSUN kızları gibi güzel kızlara rastlamadım

denizcim senin msj dan sonra bölgecilik yapasım geldi yavvv :1shok:

ayyyyyy nasılda hoşuma gitti anlatamam ,zemuszemus tşk ederim canım ya...

denizcim nasılsın görünmüyon sende,eşin burdamı

selam kızlar bak ben gelıp mesaj atıyorum ama goruyom kımse bıızm topıgımıze gelmıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm: hepınızı opuyorum samsunlu arkadaslarımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim sizin biizm topiğimiz olmamamlı ama sonuçta burası samsun55,ben aslen samsunlu olmadığım halde burayı asla boş bırakmıyorum,önemli olan samsunumuzu tanıtmak yada ilklerde göstermek bence

canım benim sizin biizm topiğimiz olmamamlı ama sonuçta burası samsun55,ben aslen samsunlu olmadığım halde burayı asla boş bırakmıyorum,önemli olan samsunumuzu tanıtmak yada ilklerde göstermek bence

tabıkı olmamlı canım ben saka yaptım bu topıkolayı cok gerdı canım kusura bakma ondan actım topgı aama fazla ınsan olsun ıstıyorum bakıyorum hep aynı ınsanlar cok gerıldm canım kusura bakma kaydirigubbakcemile5

yok önemli değil canım ben samsunlu olan kk daki diğer arkadaşlarımada söyleyecem hani hepsi girmiyor topiğe merak etme sen önemli olan iletişim bence,

günaydınn kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
ne var ne yokk???
ben bu ara çok takılmamaya çalışıyorumm işim de bitmiyooo zatiii!!:1no2:
ders çalışmaya başladımm!!
öpüyorum hepinizi!!Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…