Samsun///55

suprensesi üzülme lütfen

sen herşeyin üstesinden gelirsin çok iyi yapmışsın işi bırakarak bi yandan iş bakıyomuşsun zaten eminim daha iyisini bulursun öpüyorum seni yaren yanımda ördüğün kedi ile bebeği soruyor :)

ben doğumgününde yarenin yani 30 ağustos (bak unutmadım)çok istedim aramak ama bende tel.numaranı silmişim sinirle canım hatta 118 den almak istedim sizin işyerininiznin adına kayıtlı yok bir tane aynı isimle firma var oda karşıda inan ulaşamadım sana yoksa aklımdaydı şu işlerimi halledeyim ilk fırsatta gönderecem zaten hazırdı kedi ve bebek canım kızım o benim hem okul hediyesinide alırım ...
okumuşsundur olanları ademle ilgili yarın 1 yere başvurcam ne olur dua edin bana

kızlar bu arada kara.leke benim çok samimi arkadaşım dostum hani arada küskünlükler oluyorya 2 aydır görüşmüyorduk ama sonunda yine beraberiz dostluk böyle bişey demi kusum ,sende bana kızgındın ama işte beni seviyorsunuz yineopuyorumnanaktan

ben hepinizi seviyorum bu arada kara.leke sen yokken biriyle tanıştım1.5 aydır beraberiz herkesi herşeyi sildim eski felan yok yada bi ton sevgili olayı bi uslandımki ayrıca bu zor günlerimde hep yanımda oldu,dinledi ilgilendi artık bu saatten sonra ona yanlış yapılmaz sanırım bu sefer doğru yoldayım:asigim:neyse müsait bir zamandada ayrıntıları anlatırım canım aşkım o benim:asigim:

slm opuyorumnanaktan ben geldiiimm
teşekkürler kızlar sağolun :kedi: artık evdeyim çok şükür sabah 8 akşam 10 lara kadar gez gez bi taraftan şirketler diğer taraftan gitmişken değerlendirelim dedik bu zaman oldu :umursamaz: nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 prenses boşver be iyi yapmışsın ayrılarak daha güzel bi iş bulursun elbet biraz zaman gerek kaydirigubbakcemile5

koçişinde geldimi canım samsuna

iyi geceler kızlarr!!!opuyorumnanaktan
kara leke hoşgeldin!a.s.
prenses oldu mu iş canım nasılsınnn??:teselli:
deniz eve dönmüşş hoşgelmişş!!a.s
kuusuumm nasıl aceppp neler yapıyorrr??:1hug:

slm kaydirigubbakcemile3 hoşbuldum derin nasılsın kaydirigubbakcemile2 prenses iyi haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5 tabi canım ayarlar görüşürüz artık :lepi:

ah canım şu iş meselemi bir yoluna koysam 2 gündür otogarla çalıştığım market arasında mekik dokuyorum,nasılsın sen asıl kocişinle hasret gideriyormusunuz

ah canım şu iş meselemi bir yoluna koysam 2 gündür otogarla çalıştığım market arasında mekik dokuyorum,nasılsın sen asıl kocişinle hasret gideriyormusunuz
otogar ne alaka anlamadım ya yoksa ordamı başlayacaksın inşallah biran önce olur :Saruboceq: ben çok iyiyim eve yeni geldik bi bakayım dedim kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

slm kızlar opuyorumnanaktan ben bugün evdeyim ne yapmış bizim hatunlar dedimki kimsecikler yok:umursamaz:

iyi geceler kızlarr!!!opuyorumnanaktan
kara leke hoşgeldin!a.s.
prenses oldu mu iş canım nasılsınnn??:teselli:
deniz eve dönmüşş hoşgelmişş!!a.s
kuusuumm nasıl aceppp neler yapıyorrr??:1hug:

cnm ben son bir haftayı sadece yatarak berbat bi şekilde:1no2: geçirim ama bugün iyiyim inşallah hep bböyle olurda:Saruboceq: şu hasret biter artık hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
bayramdqan sonrada görüşelim o zaman ayarlayalımda

derincim işallah 3 gün içinde güzel haberler vericem burdan

kız ne haberler var merak ettim özledim sizi.....opuyorumnanaktan cnm bnm ..

denizk gözün aydn cnm çok sevindim ohhh siz şimdi balayı yapıyosunuzdur:jeyyar::jeyyar:

slm kızlar opuyorumnanaktan ben bugün evdeyim ne yapmış bizim hatunlar dedimki kimsecikler yok:umursamaz:

kız suğprensesi rumelitv de samsunu izliyom..bide şey çalıyo türkünün adı çarşamba dedikleri diye bi türkü onu çalıyo.

kızlarrrrrrrrrrr

denizcim kusum derinim kara.lekem kızlar tebrik edin beni işe başladım ulusoyda uçak ve otobüs bileti kesmesini öğrencem önce daha sonra duruma göre havaalanına bile geçebilirim süper demi ,ayy inanamıyorum yaaa bitti kötü günler,market günleri falan gerçi ben orayıda karıştırmayı başarmıştım 10 günde ama :)hatta domates fasulye felan semeyide öğrendim bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…