- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.081
iyi akşamlar kızlarrr!!opuyorumnanaktan
prensess sağlam dur lütfen böyle konuşma aç açık değilsin şükrolsunn!:teselli:
deniz ohh ohh keyfini çıkar oralarınn çok sevindim senin adına!!kaydirigubbakcemile5
suprensesi üzülme lütfen
sen herşeyin üstesinden gelirsin çok iyi yapmışsın işi bırakarak bi yandan iş bakıyomuşsun zaten eminim daha iyisini bulursun öpüyorum seni yaren yanımda ördüğün kedi ile bebeği soruyor :)
slm opuyorumnanaktan ben geldiiimm
teşekkürler kızlar sağolun :kedi: artık evdeyim çok şükür sabah 8 akşam 10 lara kadar gez gez bi taraftan şirketler diğer taraftan gitmişken değerlendirelim dedik bu zaman oldu :umursamaz: nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 prenses boşver be iyi yapmışsın ayrılarak daha güzel bi iş bulursun elbet biraz zaman gerek kaydirigubbakcemile5
geldi tabi canım :lepi: artık tatil bize :dance::dance: bayramdan sonra başlar tekrar :a015:senağlama
otogar ne alaka anlamadım ya yoksa ordamı başlayacaksınah canım şu iş meselemi bir yoluna koysam 2 gündür otogarla çalıştığım market arasında mekik dokuyorum,nasılsın sen asıl kocişinle hasret gideriyormusunuz
iyi geceler kızlarr!!!opuyorumnanaktan
kara leke hoşgeldin!a.s.
prenses oldu mu iş canım nasılsınnn??:teselli:
deniz eve dönmüşş hoşgelmişş!!a.s
kuusuumm nasıl aceppp neler yapıyorrr??:1hug:
hoşbulduk canım[/I
iyi geceler kızlarr!!!opuyorumnanaktan
kara leke hoşgeldin!a.s.
prenses oldu mu iş canım nasılsınnn??:teselli:
deniz eve dönmüşş hoşgelmişş!!a.s
kuusuumm nasıl aceppp neler yapıyorrr??:1hug:
bayramdqan sonrada görüşelim o zaman ayarlayalımda
derincim işallah 3 gün içinde güzel haberler vericem burdan
slm kızlar opuyorumnanaktan ben bugün evdeyim ne yapmış bizim hatunlar dedimki kimsecikler yok:umursamaz:
ah canım şu iş meselemi bir yoluna koysam 2 gündür otogarla çalıştığım market arasında mekik dokuyorum,nasılsın sen asıl kocişinle hasret gideriyormusunuz
cnm ben son bir haftayı sadece yatarak berbat bi şekilde:1no2: geçirim ama bugün iyiyim inşallah hep bböyle olurda:Saruboceq: şu hasret biter artık hepinizi çok özledim...opuyorumnanaktan
selaammm arkadaşlarrr!!!opuyorumnanaktan
denizz kimsecikler uğramıyoo son zamanlarda gerçekten!:a015:
prenses hadi inşallah yoluna girer herşey!
kuusuumm çok geçmiş olsun canım!hayırlısıyla bi atlat şu dönemi biz de seni çok özledikk!!!:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?