Samsun///55

yaa ne bilemmm anlattsınn işteee dedimm hepsiniii!!!:icecream:
kaçtınn mıı bacımmmmmm????:gitme:
nerdesinnn huuuuu!!!!!:sinifsinif:

okul öncesi öğretmenliği canım atama bekliyorum aöf bitirdim geçen sene bitti okul 4senedir ücretli öğretmenli k yapıyorum hem okudum hem görev yaptım siz ne yapıyorsunuzz

güzelmiş!!:lepi:
ben ev hanımıyım şu an çocuk bakıyorumm!gamyoncuiremsu
işletme mezunuyum eşimde öğretim görevlisii doktorasınıı yapamaya çalışiii!!!
muhasebeee uzmalığııı!!a.s
iştee böyleee!!!:1rolleyes:

okul öncesi öğretmenliği canım atama bekliyorum aöf bitirdim geçen sene bitti okul 4senedir ücretli öğretmenli k yapıyorum hem okudum hem görev yaptım siz ne yapıyorsunuzz

benim babam okul müdür canım onun okulundada ana sıınıfı var senin gibi kızlar oluyor hep,eğer çalışmak istersen babam ücretli öğretmen arıyorkaydirigubbakcemile5

benim babam okul müdür canım onun okulundada ana sıınıfı var senin gibi kızlar oluyor hep,eğer çalışmak istersen babam ücretli öğretmen arıyorkaydirigubbakcemile5

canım ben bu sene sadece ücretli öğretmenlik için bafra tercih yaptım bafra çıkarsa yapıcam bu sene kpss çok çalışmam gerekicek sagol canımm benimm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CADIARZU
canım ben bu sene sadece ücretli öğretmenlik için bafra tercih yaptım bafra çıkarsa yapıcam bu sene kpss çok çalışmam gerekicek sagol canımm benimm kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

önemli değil her zaman canım buluşma felan olursa gelir misin canım benn işte felan oluyorum her zaman müsait olamıyorum

Kıslar slm ne zaman bulusuyorsunuz ben yıne samsundayım memleketıme geldım ama bayramda donuyorummm
şu aralar buluşma zor güzelim denizciğimiz eşi geldi uzaktan bide ramazan felan olunca anlaşılan sen samsunun tadını çıkarıyorsunCADIARZUemelim nasıl ne yapıyor,fıstığım benim o

kız kusummm kıskanmaya başladım bebekoyu ya gelsen diyorum çok özledim...

merhaba kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ayşegüll çolukk çocukk gamyoncuiremsufazla takılamıyoruzz...

sen ve cilve birbirine uzak kelimler ama

iyiiii pazrlarrr!!!opuyorumnanaktan
prenses emell düzeldii şükürr ama yaramazlığa devamm!!!hihoyyyt
nerde bulduysa vazelin bulmuşş heryere bulamışş sabah sabahh ben cinnettt!!!delikafadulden
buluşuunn buluşunnn bizz gelemedikkk siz buluşunn canlarımm!!!:1hug:
hee bana cilvee terss emmee bundan sonraa taktikkk değiştirecemm bakalımmm yapabilecek miyimmm????sositososito

iyiiii pazrlarrr!!!opuyorumnanaktan
prenses emell düzeldii şükürr ama yaramazlığa devamm!!!hihoyyyt
nerde bulduysa vazelin bulmuşş heryere bulamışş sabah sabahh ben cinnettt!!!delikafadulden
buluşuunn buluşunnn bizz gelemedikkk siz buluşunn canlarımm!!!:1hug:
hee bana cilvee terss emmee bundan sonraa taktikkk değiştirecemm bakalımmm yapabilecek miyimmm????sositososito

BEN SANA TAKTİK VERİRİM,gerçi kkdada çok cilveli hatunlarımız var ya

aysegul55 iyi pazarlar canlar gelirim tabi çok isterimm müsait olursamm canımm haberleşirizz haberim olsun benimdee

herkesin müsait bir zamanına denk getirmeye çalışırız canım

kızlarr slmopuyorumnanaktan yazamadım ne zamandır neler olmuş ya :umursamaz: derin kolay gelsin kızma çocuğa :olmaz: prenses gelmedi benim eşim:gitme: hala bekliyorum bi türlü yerine adam gelemediki insinde gelsin :kedi: eee başka ne var ne yok kaydirigubbakcemile4 ben okumaya devam

iyi haftalarr kızzlarrr!!!opuyorumnanaktan
denizz senin şu kocanda gelemedi bir türlüü yaa!!:teselli:
prenses hee burdaa çokkk varrr cilveliii!!!!zemuszemus

kızlarr slmopuyorumnanaktan yazamadım ne zamandır neler olmuş ya :umursamaz: derin kolay gelsin kızma çocuğa :olmaz: prenses gelmedi benim eşim:gitme: hala bekliyorum bi türlü yerine adam gelemediki insinde gelsin :kedi: eee başka ne var ne yok kaydirigubbakcemile4 ben okumaya devam

canım benim ya,samsundamı peki gemi orula aranız nasıl kızlar benim berbat ötesi bişey,şu kusumm da hamile kaldı özlettirdi kendini demi

derincim bana denizin kocası gibi bi koca lazım,su gibi başlamış katılsammı acaba

Back