Samsun///55

bugün sabah 8 de evden çıktım akşam 18:30 da geldim iş aradım ordan oraya öldüm geberdim valla neden kötülere bişey olmuyor olan bana oldu yaa

kızlar iyi geceler suyumprensesim neler olmuş yine yaaa...
ne diyeyim hayırlısı olsun ..ayrıca eden bulur unutma ama ne istiyo o pislik senden anlamadım....manyakmıdır nedir...
derincim sen nasılsın ..iyimisin cnm ..kızın nasıl ..
yarın bende doktora gidiyorum...kızlar bebişimi görcem inşallah cinsiyetini öğreniriz..bide inşallah herşey youlndadır..

kızlar iyi geceler suyumprensesim neler olmuş yine yaaa...
ne diyeyim hayırlısı olsun ..ayrıca eden bulur unutma ama ne istiyo o pislik senden anlamadım....manyakmıdır nedir...
derincim sen nasılsın ..iyimisin cnm ..kızın nasıl ..
yarın bende doktora gidiyorum...kızlar bebişimi görcem inşallah cinsiyetini öğreniriz..bide inşallah herşey youlndadır..
kuusuuumm hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
ben aynı bildiğin gibii devam işte a.sşükrolsun bazen iyi bazen kötüü geçinip gidiyoruzzz!!
arada asabi oluyorumm biraz kendimi toplamam lazım!:1shok:
sen daha iyi misin?:1hug:
kızım da herzamanki gibi mega hiperrr!!!hihoyyyt

evet cnm daha iyi gibiyim o iğrenç kıyılmalar bitmiyo ama bunada şükür..
olsun kız akıllı çocuk ooo kıpırdak olsun zati kıpırdamazsa sorun var demek..bnmkide öyle geçen gün arkadaşlarla dışarı çıktık biraz kızın başı döndü buna tasma taksana dedi pek güldük burda bi bayan var onun 2 çocuğu var onlar küçükkken tasmayla gezdirirdi gülerdik ..kadın haklıymış.valla..kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa tasma mıı takiidiii çocuklarınaa??:1shok:
kadın kafatyı yemiş işte çocuklar yüzündenn haliyleenn!!:roflol:
biz de taksakk yerii ama benimkii yırtarr laa kendinii bağlatmazz!!delikafadulden
karakolluk oluruz çocuk istismarından!akannehir

slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2 prenses üzme kendini inşallah hayırlısıyla bulursun bi iş zaten kısmetinde varsa o gelir bulur seni zemuszemus derin kuşum sizlerde uğraşın bebişlerle opuyorumnanaktan bugün evdeyim akşama misafir var hazırlık yapıyorum yoruldum dinlenmek için oturdum sizlere bakayım dedim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ar041fw6.jpg

gözlerim artık geleceğin yol rengi......

bir süpriz bekliyorum kusum senden kötü gide günlerimi aydınlat...

slm kızlar opuyorumnanaktan nerelerdesiniz yahu herkesin işimi var :umursamaz: yoksunuz hiiiççç :olmaz: bende zaten nadiren girebiliyorum neyse hayırlı cumalar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhaba a.s. herkes yoğun sanırım bayramınız mübarek olsun sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bayram geçirmeniz dileğiyle opuyorumnanaktan

Back