Samsun///55

cnm çok sevindim senin adına bitanem..Allah büyük tabi girer herşey yoluna

salak müdürden kurtuldum sonunda netim varda ilk günler uslu durayım demi,girmicem ordan birde sevgilimle 1.5 ay oldu herşey :nazar:çok güzel en önemlisi çok zor günlerimde beni bir an olsun bırakmadı dünde burdaydı yalnız eski sevgililerimden biri beni aradı onun yanında bide az daha beni dövüyordu o sinirle gitti bana hat,kontor ve tel.aldı deli mi beni aten normali bulmazki bide fırça yedim sanırım uslu dursam iyi olacakCADIARZU

günaydınnn kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
prensess hadi hayırlı olsunn canımm çoookkk sevindim senin adınaaa!!kaydirigubbakcemile5
kuusuumm da gelmiş gecee!!
benim memleketten türkülerr dinlemişşş!!!:1hug:

slm opuyorumnanaktan prenses çok sevindim inşallah hep mutlu olursun yeni işin hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile5 evet derin ben çok az girebiliyorum bu aralar pek bişey değişmiyo benim açımdan iyi yani yoksa sizi takip edememki :kedi:

yine bir yenilgi......

olmadı kızlar sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı 2.gün işten çıkarıldım,sanırım benim eski müdürün ilgisi var olayla pislik yaptı,kötüler hakim bu dünyaya heryere......

yine iş arıcam sorucam soruşturcam ilgisiz bir iş olsa bile ama anlayın beni markette çalışamazdımdelikafadulden

yine bir yenilgi......

olmadı kızlar sebebini bilmediğim bir sebepten dolayı 2.gün işten çıkarıldım,sanırım benim eski müdürün ilgisi var olayla pislik yaptı,kötüler hakim bu dünyaya heryere......

yine iş arıcam sorucam soruşturcam ilgisiz bir iş olsa bile ama anlayın beni markette çalışamazdımdelikafadulden

gecmıs olsun cnm ısle ılgılı sorun cıkmıs samsunda cok boyle sebepsız ısten cıkarmaolayları ınsanlara hıc saygı yok kucuk yer oldugundanmı anlamıyorumbende evlenmeden once cok ıs aramaısdım buldugumdada senın gıbı 3gun cıkartıldım cnm ıns daha ıyı ısler bulursun kıslar daha once sormussunuz uzun zamandır gıremedım nete samsunluyum ama esım ankaralı oldugu ıcın ankarada yasıyorum suan samsundayım ramazanı burda gecırmek ıstedımmm bayramda esım gelcek donus ankara yıne malesef

gecmıs olsun cnm ısle ılgılı sorun cıkmıs samsunda cok boyle sebepsız ısten cıkarmaolayları ınsanlara hıc saygı yok kucuk yer oldugundanmı anlamıyorumbende evlenmeden once cok ıs aramaısdım buldugumdada senın gıbı 3gun cıkartıldım cnm ıns daha ıyı ısler bulursun kıslar daha once sormussunuz uzun zamandır gıremedım nete samsunluyum ama esım ankaralı oldugu ıcın ankarada yasıyorum suan samsundayım ramazanı burda gecırmek ıstedımmm bayramda esım gelcek donus ankara yıne malesef

canım dua et ne olur inanılmaz ihtiyacım var

yine bir yenilgi......

slm derincim nasılsın zemuszemus ne yapıyo emel :ecrin_bebek:
günaydın kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun prenseess sağlık olsun!:teselli:
deniz emel aynı sürekli sokak istiyorr hiç durmuyorr!!hihoyyyt
oyun oynayacak gezecekk işte!!gamyoncuiremsu
gülçiçek tekrar hoşgeldin canım!!!a.s.

yine bir yenilgi......

olsun canım boşver herşeyin hayırlısı inşallah daha iyisini bulursun kaydirigubbakcemile4 samsun işte küçük yer herkes birbirini tanıyo eski müdür yüzünden senin hakkını yedilerse allah bildiği gibi yapsın onları :Saruboceq::Saruboceq:

iyi pazarlar kızlarrrr!!a.s.
prenses ne yaptın canım?
var mı bi gelişme?
kızlarrrr nerelerdesinizzz???:sm_confused:

Back